Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 662
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 665
Къде се е опитвал? "Вкъщи", на 500 метра от местопрестъплението.
Още на 2ри е могъл да хване градски транспорт до София и от там да се скрие в Странджа или в Северозапада. Има хиляди пустеещи места, а казват, че е бил интелигентен.
Но той седял, направил си чай и когато полицията нахлула в къщата му, парата на чая още се издигала над чашата...
Точно така, доста убийци се прибират и си продължават живота все едно нищо не е станало, така не будят подозрение. Ако избягат веднага даже да не ги подозират, стават съмнителни. Явно този не прави изключение. Чак като са дошли да го търсят е избягал, но вече е бил обсаден и не е имал път за бягство.

# 1 666
Мъж, който е лежал в затвора с Росен, познаващ го добре, отрича мотивът да е бил любовна драма. Мисли, че по-скоро е нещо финансово.

# 1 667
Мъж, който е лежал в затвора с Росен, познаващ го добре, отрича мотивът да е бил любовна драма. Мисли, че по-скоро е нещо финансово.

Поредния със своя версия по случая.

# 1 668
Значи...тук никой не оспорва работата на полицията, те момчетата правят каквото могат и то доста бързо. Браво.. Тук умуваме логично ли е това което казват като улики и обяснение по случая, мотив и т.н. Ако някой ни каже нещо, всеки нормален човек ще реши за себе си дали е възможно или те баламосват... Или на всичко което чуем вярваме?

# 1 669
  • Ямбол
Какво е могъл да направи, не можеш да кажеш, Ледена, защото не знаеш какво точно се е случило във вечерта на убийствата и след това. Ако знаеш минута по минута животът му от последните дни, тогава можеш да даваш предположения, иначе фантазии си имай колкото щеш.
Освен това той знае, че е издирван от преди убийствата и ако тръгне да бяга има много голям риск да го хванат, отколкото да си остане на място, на което сигурно се е крил 10 години. Бил е уверн в способностите си, все пак.

# 1 670
Освен това , един пандизчия , знае много за съдебната система , пропуските и правата си. В затвора е школа по НК и  НПК. Седи си кротичко на топличко този наивник , докато не му почукали на вратата , и отива в съседната плевня за се гръмне ритуално. Само надпис в пръстта на зимника "Сам съм , други няма" , липсва.
Смях в залата.
Жалко за жертвите.

# 1 671
Нали уж, като влезли в "неговата вила" (думи тази вечер на един репортер) компютърът бил включен, яденето стояло и тя била топла?! Не е ли логично да търсят в по-близките, предполага се, че не е успял да избяга надалеч за кратко разстояние. Вместо това, те разделили терена на "квадрати" и днес дошъл ред за този "квадрат".

Аз пък се питам защо се е местил в друга вила, ако е бил решил да се самоубива, а не се е самоубил в тази, която е обитавал... и защо е използвал заглушител като четох мнения, че със заглушител самоубийството е много по-трудно. Защо си мисля, че не се е самоубил, не го е убила и полицията, а са го ликвидирали тези, които са убили семейството, малко преди да дойде полицията да го търси във вилата. Просто са го отвели в другата вила, гръмнали са го, понеже са знаели вече, че полицията него издирва и ще стигне до вилата. Така са му затворили устата и реално са приключили случая.

# 1 672
Не виждам причина полицията да бърза да намери изкупителна жертва, че да приключва случая.
Ти сериозно ли? Сладуранка.
Всички искат България да е една цъфтяща и гостоприемна малка европейска държавица. Рай за заседанията под крилото на европредседателството. Доходите се вдигат, а икономиката цъфти. Престъпност, разбира се, овладяна напълно, а корупцията липсва. Есе за наивници.
Идилията ще е пълна ако решат да има ли втори лифт в Банско?Всенародни протести се организираха newsm78Всичко друго цъфти и връзва.Извинете не се сдържах. Embarassed

# 1 673
Точно така, не е никакъв. Но има хора, които са някакви и пропускат това в медии и официални изявления.

Второто изречение не го разбрах.

Този бивш работодател е наел някой, за който счита, че може да убие 6 души?! Какъв му е бизнесът?!

Стига де, нали не мислиш, че шефът го е видял и си е казал "този човек може да убие". Rolling Eyes
Ами аз не вземам за работник човек, който смятам, че е в състояние да убие една гора народ. Или, примерно, ако вземам, се предполага, че явно не съм особено далновидна, адекватна и умна и не ми се тиражират мненията на официален свидетел, ако така съм решила след като сън гледала новините по канал3. Кой го позволява според теб? Не си глупава, сети се.Wink

# 1 674

Този бивш работодател е наел някой, за който счита, че може да убие 6 души?! Какъв му е бизнесът?!

Стига де, нали не мислиш, че шефът го е видял и си е казал "този човек може да убие Х души". Rolling Eyes
Не, имах предвид друго, той е наел друг човек, който описва като странен, като носещ редовно оръжие и торба с дрехи и лесно се съгласява с твърдението, че може да е убил 6 души. Следователно, има контакт всекидневно с някой с доста странен профил и му осигурява работа.

# 1 675
Какво е могъл да направи, не можеш да кажеш, Ледена, защото не знаеш какво точно се е случило във вечерта на убийствата и след това. Ако знаеш минута по минута животът му от последните дни, тогава можеш да даваш предположения, иначе фантазии си имай колкото щеш.

Както и ти и всички останали в темата, нали?
Смятам, че гражданите, вкл. и тук, зададоха много важни въпроси, независимо какви версии и тези защитаваха.
Жалко, че няма да има отговори.

# 1 676
Как да кажем дали е логично да се случи вдичко това, когато не знаем всички данни по случая! Аз лично не разполагам с показанията на свидетелите и записките на полицаите!

# 1 677
Прочетох нещо и не мога да се сдържа и да не го публикувам тук. Не знам обсъждана ли е тази версия тук.
https://www.bulnews.bg/article/312532

# 1 678
версиите за връзката на Росен с Кети са доста и противоречиви.

1. Познавали се от 10 години
2. живяли са заедно в Надежда и Дружба
3. Тя му е помагала да се изхранва докато е в полунелегалност
4. Запознали са се в Нови искър  (където Кети е отишла да живее пролетта на 2017)

На мен показанията на шефа не ми се връзват много, да не говорим, че едното си е чиста догадка
Според свидетеля, Ангелов е избягал, след като униформени влезли в друга къща наблизо.  

# 1 679
  • Ямбол

Както и ти и всички останали в темата, нали?
...
Аз не съм казала никъде какво е можел да направи, а не го е направил, следователно - има измама от страна на държавата.

Общи условия

Активация на акаунт