Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 238
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 625
А някой може ли да обясни защо на брифинга един път казаха, че не могат да кажат точния час на смъртта на всяка жертва, а в последствие казаха, че Кети е убита окол 19 и 30, а другите окло полунощ?
Доколкото знам точен час на смъртта не значи секундата, а точно това - "около еди колко си часа".
При това положение защо в един и същ брифинг единият път казват, че не могат да уточнят, а после уточняват?

Още нещо ад попитам, ама просто така: Когато имаш куща с код и викаш чистачка - от улицата ли я хващаш или от някоя фирма?
Другото - някъде някой да е чул да казват от следствието, че са говорили с въпросните собственици, чиито къщи Кути е обслужвала? Щото така някой ми каза, за еди кой си, че еди какво си - НЕ Е ФАКТ.
За процеса на разследване е необходимо в частност този момент с работата да бъде потвърден, тоест да намерят въпросните хора с къщи с кодове и да декларират писмено , че са познавали жената и е обслужвала техните домове в това и това време.
Някой нещо по тоз въпрос да разбра от следствието нещо????

Защо на журналиста , който пита Срафов защо при близък изстрел с точно това оръжие, оръжието е в ръката, при положение, че кинетичната енергия би го изхвърлила от ръката му, не му отговори височайшия, а се подигра, че ако бил в ексипа резултата от екпертизата може би щял да бъде друг.....????

Отговорете ми, защото аз на тези въпроси не си отговарям. А от следствието нищо не казаха.

# 2 626
Съшито с бели конци е всичко... Според мен става въпрос за пари. Подозирам, че семейстото е имало "бизнес" отношения с Росен. Ако е вярно, че Неделчо е източвал фирми, може да са изпозлвали Росен да им свърши някаква мръсна работа и после да не са се разбрали за парите, които да получи.

# 2 627
Труповете днес са освободени от Съдебна медицина. За разследващите делото е приключило.

# 2 628
хаха do it yourself заглушител Laughing

# 2 629
  • Варна
А
Другото - някъде някой да е чул да казват от следствието, че са говорили с въпросните собственици, чиито къщи Кути е обслужвала? Щото така някой ми каза, за еди кой си, че еди какво си - НЕ Е ФАКТ.
За процеса на разследване е необходимо в частност този момент с работата да бъде потвърден, тоест да намерят въпросните хора с къщи с кодове и да декларират писмено , че са познавали жената и е обслужвала техните домове в това и това време.
Някой нещо по тоз въпрос да разбра от следствието нещо????

Едва ли ще обяват имената на хората, чиито къщи е чистила Кети.  Rolling Eyes И не виждам защо е необходимо.

# 2 630
Под чистила къщи не разбирайте, че е дръгнала с метла и парцал. Имала е фирма за почистване. Може да е изпращала хора, но и самата тя да е ходила по къщите. Вероятно и Росен е чистил за някой лев.

# 2 631
Съшито с бели конци е всичко... Според мен става въпрос за пари. Подозирам, че семейстото е имало "бизнес" отношения с Росен. Ако е вярно, че Неделчо е източвал фирми, може да са изпозлвали Росен да им свърши някаква мръсна работа и после да не са се разбрали за парите, които да получи.

Неделчо се е занимавал с проблемна фирма през втората половина на 2012 г. - факт - търговски регистър, дакси
Преди и след него има още двама, които се занимават със същата дейност с множество фирми и са вързани с фирмаат на Неделчо/бившата/. Става въпрос за кражба на частни фирми и за точене на ддс, в интервю на трафик нюз се споменава че група адвокати от София са съдействали делото от Пловидв да се измести в София.Освен това се споменава името на адвокат, който работи в незаконна работа с незаконни фирми и ги регистрира той. Подставените "фирмаджии"/какъвто най-вероятно е бил и самият Неделчо/ по друг въпрос с друга фирма е бил с "задържане под стража", и след предложение на прокурора/подчертавам прокурора/ е бил с мярка гаранция от 2 бона. Излязъл и повече никой не може да го намери. В същото време е здравно осигурен.
Според адвоката от интервюто става въпрос за престъпна МРЕЖА.
Дали имат общо с този случай или не , този въпрос трябва да се разследва, но следствието удобно мълчи.

Самият Неделчо може само да си е слагал подписа под фирмени документи срещу 300 лев анапример. Ама така може и да е наел цялата организация, може и друго да е. За това няма как да гадаем, само по данните до тук, щото ни трябват още, а следствието пак мълчи. Икономическа полиция не чух да е уведомена за тези далавери.

Кети няма фирма, която да действа към днешна дата. А дали е работела към някой фирма, следствието мже да разбере по осигуровките който внася от съответните институции. Що ни праят на идиоти само това не разбирам. Защо? И наглото си  ивисокомерно отношение, все едно сме малоумни и тъпи, а те височайшите видиш ли са интелект от извънземно ниво. С пет думи се опитват да кажат, че черното е бяло и очаквт всеки да им повярва. Наглост до безочие.!

З сведение - всяка реномирана фирма,чиито клиенти са ербаб хора, осигурява служителите си. Да не говорим, че ако в домовете на хората има скъпи вещи и кодове на вратите, всеки служител се проверява първо чрез свидетелство за съдимост. Сарафката и за това нищо не каза. Абе ебем им милиционерите им ебем.! Те ако търсят въобще каквото и да било - то аз съм трамвай.

# 2 632
О, изобщо не визирам полицаите, а извършителите...
Дори за наркотици за милиони никой няма да си играе толкова, камо ли за дребни риби.
Нещата са съвсем прости, но жестокостта на болния мозък не можем да я осмислим, и е нормално да не можем...

# 2 633
Жаве, а каква е била логиката му след присъди за блудство и изнасилване, да се върне пак там, да клечи на пейката на гарата и да ловува за малолетни?
И това е абсурдно! Но да кажем е имал някаква сигурност. Някаква връзка го е пазела. ЧИЯ Е ВИЛАТА? Или просто е разчитал на беззаконието в нашата държава. Е, голяма работа - извратеняк някакъв там, кво ще го гоним.
Но е знаел, че за убийство ще го гонят сериозно. А за шесторно убийство дори ще го хванат.
Губел е време! Не е действал логично. Вършел е излишни действия.
Не казвам, че не е той! Но просто искам да си обясня действията му и мотивите му през онази нощ, а ми е трудно.

# 2 634
Жаве, а каква е била логиката му след присъди за блудство и изнасилване, да се върне пак там, да клечи на пейката на гарата и да ловува за малолетни?
И това е абсурдно! Но да кажем е имал някаква сигурност. Някаква връзка го е пазела. ЧИЯ Е ВИЛАТА? Или просто е разчитал на беззаконието в нашата държава. Е, голяма работа - извратеняк някакъв там, кво ще го гоним.
Но е знаел, че за убийство ще го гонят сериозно. А за шесторно убийство дори ще го хванат.
Губел е време! Не е действал логично. Вършел е излишни действия.
Не казвам, че не е той! Но просто искам да си обясня действията му и мотивите му през онази нощ, а ми е трудно.

Чия вилата, та чия е вилата! Като гледам камерите, явно не е на някой просяк и не е незаконна. Що не й дадат адреса, да я проверим в икар, м?
Щото аз за къщата на жертвите разбрах, но за вилата никакви данни.
Що ли ? Ей така у гората построена върху някое дърво сигурно, а ?

# 2 635
  • София

На престъпник и психар трудно можем да си обясним мотивите ние, които сме все пак нормални хора. Кой знае дали не е мечтал от дълго време да извърши убийство и е използвал отношенията си с Кети само за повод. Кой знае дали не е избил останалите в къщата като някакъв своеобразен акт на отмъщение към нея... Нито можем да знаем какво е мислил, дали се е надявал, че няма да го хванат, или веднага след убийствата е осъзнавал, че всичко е свършено, и е бил готов да си тегли куршума. Никога няма да разберем. Това е болен, изкривен мозък. Психиатри и криминолози изучават такива с години, разпитват ги, подлагат ги на тестове и пак не успяват да обяснят всичко или ако стигнат до някакъв извод, следващият психопат ги опровергава. То не е точна наука. За съжаление.

# 2 636

Интересува ме и как точно се затваря такова дело, хубаво имаме експертизи, свидетели, теории, кой трябва да каже, че доказателствата са достатъчни и делото приключва?

Това, че на следствена фаза има заподозрян, дори и мъртъв, не означава, че имаме доказана вина и участие.
Имената на собствениците на чистените къщи са нужни: за да се установи има ли изобщо такива, с кодове ли са и има ли регистрирани кражби. Как се доказва намерение за извършване на престъпление у мъртво вече лице?!

# 2 637
О, изобщо не визирам полицаите, а извършителите...
Дори за наркотици за милиони никой няма да си играе толкова, камо ли за дребни риби.
Нещата са съвсем прости, но жестокостта на болния мозък не можем да я осмислим, и е нормално да не можем...
Това не можем да го твърдим (за наркотиците и прочие).
В случая дори не може да се говори за психологически портрет на човек, който реално не е съществувал от 2009 и специалист не се е срещал с него. Спрягат се по принцип профили на педофили.

# 2 638
  • София
Интересува ме и как точно се затваря такова дело, хубаво имаме експертизи, свидетели, теории, кой трябва да каже, че доказателствата са достатъчни и делото приключва?

Прокуратурата.

# 2 639
Кухите фирми са им били за пред банката, нали така са декларирали доход за да вземат ипотека и да купят къщата?
А не изключвайте варианта цялото семейство да е било в кюпа при обирането на къщите. Все пак сина на Неделчо е заявил, че си има други доходи, които са му достатъчни и само лични интереси да работи като санитар на психично-болните..Не омаловажавайте семейство, което подарява на сина си Калашников за 18тия му рожден ден...

Общи условия

Активация на акаунт