Доколкото знам точен час на смъртта не значи секундата, а точно това - "около еди колко си часа".
При това положение защо в един и същ брифинг единият път казват, че не могат да уточнят, а после уточняват?
Още нещо ад попитам, ама просто така: Когато имаш куща с код и викаш чистачка - от улицата ли я хващаш или от някоя фирма?
Другото - някъде някой да е чул да казват от следствието, че са говорили с въпросните собственици, чиито къщи Кути е обслужвала? Щото така някой ми каза, за еди кой си, че еди какво си - НЕ Е ФАКТ.
За процеса на разследване е необходимо в частност този момент с работата да бъде потвърден, тоест да намерят въпросните хора с къщи с кодове и да декларират писмено , че са познавали жената и е обслужвала техните домове в това и това време.
Някой нещо по тоз въпрос да разбра от следствието нещо????
Защо на журналиста , който пита Срафов защо при близък изстрел с точно това оръжие, оръжието е в ръката, при положение, че кинетичната енергия би го изхвърлила от ръката му, не му отговори височайшия, а се подигра, че ако бил в ексипа резултата от екпертизата може би щял да бъде друг.....????
Отговорете ми, защото аз на тези въпроси не си отговарям. А от следствието нищо не казаха.