Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 973
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 090
Сега разбрах.

# 3 091
Напротив, не казаха такова нещо, казаха че са взели барутни натривки от ръцете му, гледайте внимателно и не си съчинявайте моля.Въобще как може някой да гледа този брифинг и да им вярва ????? Най малкото прокурорката която говереше за "фактите" на самоубийството беше изключително притеснена и бъркаше буквално всяка втора дума.Отделно казаха че телефонните разговори от неговия телефон били изтрити, което е вече върха на сладоледа, и малко дете знае че се иска справка от мобилния оператор и там се пази историята на разговорите до 6 месеца, това как ще го коментирате ???

# 3 092
Мобилните оператори могат да дадат разпечатка за продължителност на разговори от номер до номер, но не и запис на самото съдържание.

# 3 093
  • Ямбол
...
тоест? и на него не му е чиста работата, щом са го гръмнали, но друго си е МВР и Сарафов, там са чисти като сълза. Аз пък не смятам, че щом те гръмват, значи, че непременно  не ти е чиста работата. Напротив, в нашата контролирана от мафията държава  принципните и почтени хора ги преследват. "Бизнесменът" христов е боклук, но този човек може да е съвсем невинен, да са го гръмнали, защото си е гледал работата.
Само защото ти се е видял симпатичен ли е невинен и си е гледал работата?

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 23:01 от bubanka

# 3 094
Check please , защо не коментираш по отговора, а се хващаш за термина ?

Шушон

"Мобилните оператори могат да дадат разпечатка за продължителност на разговори от номер до номер, но не и запис на самото съдържание."

никъде не съм казвал запис на разговорите , а на номерата с които е говорено

# 3 095
Цитирам "Барутните натривки по ръцете отговарят на тези по главата."

# 3 096
Organza, цитат ти е лъжлив (интересно защо ?) , цитатът на Сарафов е "и по барутния проектив излязъл от неговата глава" каквото и да разбира Сарафов по това

# 3 097
https://news.bg/crime/novi-iskar-edno-orazhie-edin-izvarshitel-o … azsledvaneto.html което означава същото. Копирах от статията.

# 3 098
напротив съвсем не означава същото

# 3 099
 Точният цитат е: "По ръцете на РА има натривки от барутни частици.Същите барутни частици се намират върху проектива, който е изваден от неговото тяло" 5:30-5:41 Да, правилно. Всеки разбира нещата както иска. Така или иначе, вече всеки има версия за случилото се, дали да вярва на МВР или не също. Определено има мътни петна.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 23:04 от Organza

# 3 100
Да, правилно. Всеки разбира нещата както иска. Така или иначе, вече всеки има версия за случилото се, дали да вярва на МВР или не също. Определено има мътни петна.

Стана тя. Всеки разбирал престъпленията както иска и вярата в МВР е субективно усещане само. Това да не е хомеопатия?

# 3 101

а ти можеш ли да ми посочиш едно убийство заради РЕВНОСТ, в което са избити и баби, деца, и гаджета на децата (напълно непознати).
За баби, деца и гаджета не знам, може и да има по света, но знам за убити съвсем невинни и непознати хора в България, само защото са се веселили. И защото обектът на ревността, който е трябвало да бъде убит, го е нямало.  А това го прави 17 годишен младеж, който идея си нямам къде е тренирал стрелба през 1974 година.
Цитат
Отделно казаха че телефонните разговори от неговия телефон били изтрити, което е вече върха на сладоледа, и малко дете знае че се иска справка от мобилния оператор и там се пази историята на разговорите до 6 месеца, това как ще го коментирате ???
Че не знае, че мобилния оператор ще изготви справката за 1 минута. Доколкото разбрах, той не е сключвал договор с мобилен оператор, защото е нямал документ за самоличност, а някой негов познат/а му е взел картата. Та допускам, че не знае за тези справки.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 23:05 от Snake777

# 3 102
  • София
Ние тук можем да разбираме и приемаме нещата както ни е угодно. Но не мислите ли, че извън форумни и фейсбук коментатори, има  наистина специалисти, които няма да оставят петната да са мътни!

# 3 103
Тцъ, никой повече няма да се занимава с този случай, вкл. да търсят отговори от полицията в Своге защо тоя човек не е проверен и не са си мръднали пръстта въпреки сигнала.

# 3 104
  • София
Всеки разбирал престъпленията както иска и вярата в МВР е субективно усещане само. Това да не е хомеопатия?

Ама на практика е така. Видно и от тази тема, в 99% от случаите зад "вярвам им" и "не им вярвам" стоят точно толкова аргументи, колкото зад "Ами аз съм от Левски" и "Аз пък от ЦСКА". Не знам дали е хомеопатия, но подозрително прилича на футбол. Всеки вика за нещо, но не знае защо.
Даже тук има спорадични сигнали за зачатък на мисловна дейност. В коментарите под повечето новинарски сайтове е къде по-страшно. Опитах се да чета подобни цели няколко минути и зарязах, защото бях на косъм да си хвърля дипломата за хомо сапиенс.

Общи условия

Активация на акаунт