С огромен копнеж чакаме февруарски бебевалеж!

• 56 200
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Момичета,от вчера ми се появи една болка,която днес се засили-на сгънката на слабините,отива по предната част на крака.Отдясно е.Май някоя от вас беше писала за такава болка

# 586
  • София
Мен вчера ме секваше, като нерв..
Магнезий не пия от 36свдмица и просто се появиха крампи

# 587
Все едно някой ме е сритал Grinning

# 588
Аз от няколко дни имам вагинални болки, като бодежи. Не знам точно какво е, но си мисля, че е от ниското разположение на бебето, притиска или рита много ниско долу и ми създава такава болка. Но като ме заболи веднага трябва да се стисна все едно ми се пишка, защото наистина режещо боли. Имал ли някой такова нещо?

# 589
  • у нас
Аз съм така. Много е неприятно 😔

# 590
Преди малко ми стана така за първи път. Радвайте се аз де радвам значи е слязло бебето в малкия таз според мен.

# 591
И на мен ми се случва,когато съм изправена.Като ми стане така гледам възможно най-скоро да легна.Говорих с лекарката каза че е нормално,бебето вече е по-ниско и си прави път

# 592
  • София
При мен тези бодежи са поне от месец. Писала съм и преди за тях...бебето още не е слезнала, затова не е от това. Но със сигурност то притиска нещо, според мен. Но не бъркайте, че е в малкия таз Simple Smile

# 593
  • София, България
А да питам,как сте с отоците или подуването? При мен от седмица видимо са подути стъпалата и глезените, пръстите... Изследвахме протеина о албумина,в норма са. Но все задържам вода

# 594
  • София
Вече трябва да се пие по-малко вода...аз не оттичам, но така знам.

# 595
  • София, България
@Kati_an, благодаря. Вероятно при мен е някаква комбинация,повечко вода и обездвижване. Някой да се е консултирал до колко литра трябва да се ограничи водата на ден?

# 596
Не мога по малко,от години не падам под 3 литра,а лятото и повече,просто ми се пие.Отделно пия само фрешове и това ми е,никакви сокове,газирано или алкохол,ако и водата намаля не знам.Не съм чувала за намаляне на водата,по каква причина?Оттоци нямам,още си нося пръстените,само ги свалям нощем.
Много е изнервящо това чакане,всичко е подредено,изгладено,изчистено и седиш и чакаш.Хем ме е страх как ще е раждането,кърменето после и новите отговорности,хем нямам търпение да се махне тоя корем и да не пъшкам като бабичка при всяко ставане,обръщане и натоварване,не е за мен тая работа,тези 15 кг ми се виждат сто понякога,ограничават ме във всичко и ми писна да лежа,с това гадно време направо ми се схваща таза от лежане на една страна.

# 597
  • София, България
@leshtichka, абсолютно те разбирам,все едно себе си слушам/чета.Същите дразнители, толкова кила отгоре и въобще... Преди бях много активна,по 3-4 пъти спорт на седмица,сега се чувствам (и изглеждам) като барбарон Grinning Но още малко ни остава,със сигурност всичко ще си струва накрая, особено щом си гушнем бебчетата за първи път.

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 00:19 от Lil_Iv

# 598
О,аз не съжалявам въпреки че беше непланирано,просто някак си не съм очаквала,че от едно миене на чинии или готвене ще трябва да лежа после по час за да мога да си поема дъх нормално и да свърша после пак нещо.Реално погледнато килограмите не са много,аз си мисля че самата тежест и претоварването на сърцето ме уморяват и правят толкова тромава и задъхана.И аз съм активен човек,даже дивана го ползвах в предишното жилище за стол за хранене,никога не съм лягала на него,абе не се спирах,непрекъснато навънка,къде по работа и задачи,къде за удоволствие,а сега до магазина който е на другата улица ходя за половин час и не мога да нося и една чанта,ами нещо дребно дето ми се е прияло само си нося.Изнервя си ме това,че не мога да разчитам на тялото си.

# 599
И на мен спорта много ми липсва има време ще спортуваме. Само може да ни помогне това че преди сме били по-активни физически. Още малко остана спокойно. И аз все едно за себе си чета с тази разлика, че не ми трябва по час след като съм вършила нещо. А киселините как са? Спря да ми действа гавискона, изпивам доста газирана вода и мляко само те ме облекчават содата бикарбонат също не помага спрях я, но временно.Като легна е най-зле. Ям, каквото ми се яде по простата причина, че от всичко ми излизат дори от чиста вода.

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 01:45 от baby_la

Общи условия

Активация на акаунт