Варна-помощ за самотни майки и социално слаби семейства

• 17 228
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
О, да, добре че ме подсети Радина, чаши имам, ще дам. Да се видим във вторник и на който му е удобно да закара после нещата? На Барби, примерно, че Максим ми е леко далеч, но ако кажете и там ще дойдем Grinning

# 91
Аз имам дрешки за по-малките (но не летни за съжаление),имам един панаталон за Роси (Друго едвали ще и стане),играчки,козметика и каквото трябва още мога да закупя.За посуда и тнт аз съм зле от към такива неща,защото съм на квартира и нямам кои знае какво,но е добра идея да съберем парички и да купим каквото трябва.
Ще чакам да се уточните за срещата.
Поздрави

# 92
Така...значи като гледам среща за вторник правим. Знам, че на мамите с по-големите дечица им е по-удобно преди обед, така че да кажем 10:30 първата среща и втората към 14 - 14:30 за тези като мен с по-млаките. Аз ще дойда и на двете... Въпросът ми е къде е Барби  newsm78. В Морската градина се сещам само за Летния, Максим, Хоризонт, това до зоологическата градина и на кортовете... Ако искате да се видим на Летния, ако не ви е удобно там дайте предложение. Предлагам кой която среща му е по-удобна на нея да се отзове. Разбира се, че нямам нищо против да ми се обаждате на мен... 0887/ 622 313 Иви

Днес се чух с Роси и едната майка е с две породени дечица и има нужда от количка за близнаци, ако някой знае нещо по въпроса...
Другото, от което тя лично има нужда е да си съхрани още някои вещи, за които няма място в дома. За съжаление нашата маза е вечно наводнена и е колкото празна, толкова и неизползваема...

# 93
така за срещата след обед съм съгласна с малкия мога на нея да дойда.
Барби се намира до пазар чаталджа .
само да уточните къде
аз мога навсякъде,

# 94
Ние хубаво си правим срещи ама трябва да има мами с коли ,които да могат да натоварят нещата и да ги занесат или някой ако има място където да ги складира няма да е зле ,а пък после да се извозват лека полека към тях.
аз съм на квартира и място -хич не се намира.

# 95
  • морето, сините вълни...
И аз съм заделила малко детски дрешки и малко за мама Роси. Детските явно ще има кой да ги използва в дома. Имам и два чифта детски сандалки.
Обаче съм работеща мама и тези срещи никак не са ми удобни. Някой беше споменал че има офис около спортна зала, мога там да донеса нещата ако е удобно.
От сряда ще съм извън града до края на седмицата, пък ми се искаше да влязат в употреба вещите.
За съжаление мазето ни е празно, но пък с порядъчно количество влага та освен зимните гуми на тати друго неможе да се държи там.

# 96
За срещата-ние сме на консултация в 15 ч,а сутрин нещо неможем да се организираме,но ще направя всичко възможно да дойдем.Във връзка с това искам да питам-да се носят ли дрешките и тнт на мястото на срещата?Относно складирането на някои вещи немога да помогна,защото съм под наем и нямам къде просто.
Поздрави

# 97
Аз ще гледам да дойда в Барби след 10,30 ,но няма да нося нищо ,защото преди това сме на лекар.Ще уточним какво трябва и като ходим до Аспарухово ще дойда с вас и нещата.

# 98
Аз ще гледам да дойда в Барби след 10,30 ,но няма да нося нищо ,защото преди това сме на лекар.Ще уточним какво трябва и като ходим до Аспарухово ще дойда с вас и нещата.
И аз мисля, че така е разумно. Няма начин да натоваря количката с кашон козметика и чувал хартия. Май ще трябва направо да товарим на някоя от колите...
Предвид жегата, предлагам срещата да е наистина преди обяд, колкото може по-рано. Поне парите ще съберем, и уговорка за вещите ще си направим.

# 99
sun_flo ние сме с кола. И някой ден мога да мина да ги взема от някъде нещата. Ако искаш пусни един GSM на лични и ще се чуем да ти кажа кога мога да мина.

А за останалите неща наистина не върви да се мъкнат чували. Ако някой иска и може - да вземе разни неща аз бих могла да ги взема и да им ги занеса утре след срещата.

Барби е някъде до Медицинския Университет градинката така ли? Ако е там, може и от борсата да напазаруваме разни неща.

За втората среща - то големи жеги...какво ще кажете следобедната да я направим по-късно? Примерно към 16 часа тъкмо Галя ще успее на спокойствие да иде на консулт този час устройва ли ви? Ние поизгоряхме малко и болиииии Sad

# 100
Значи така - 2 срещи - в 10:30 и в 16:00, и който когато може? Аз отсега не мога да гарантирам на коя ще дойда, но ще се обадя на Иви.
За последно да питам: за коя среща ще има със сигурност кола?
Та къде се намира Барби - По моему - на гърба на ТИМ (медицинския), на ул. Цар Асен. От ТИМ тръгваш към пазар Чаталджа и след като минеш паркинга - първата кооперация, която се намира вляво- отдолу в  партера е. Вижда се отдалеч детския кът, има чадърчета, зелена тревичка - не може да се обърка.
Ако пък тръгнеш откъм Чаталджа е третото заведение - 1. барче, 2. пицария и това "Барби" е най-отдолу. Който и да питаш къде е, ще те насочи - особено ако е майка с детенце.*
_________
*хехе, това обяснение го копнах от първата среща на бременните октомврийки преди около година  Simple Smile

# 101
Аз ще се постарая да дойда на срещата в 16 часа.Ще нося само нещата за Роси (които са само един панаталон,козметика на Бюбхен и играчки),а дрешките за по-малките дечица от дома са няколко торби и няма как да ги помъкна.

# 102
Ами и аз незнам как да го измислим по-опитните в организациите да дават акъл. Мен кола ще ме остави и кола ще ме вземе, ако има неща за пренасяне ще ги натоваря в колата, но то както и да го мисля, големите неща или трябва все някога да се домъкнат до някоя среща или да се занесат направо там с кола или кола да дойде да ги вземе отнякъде.

За срещата в 16:00 пак в Барби ли я искате или може и на Летния?

Среща 10:30 в Барби ще има кола, която да прибере нещата, които се носят. Втора среща в 16:00 часа място Барби или Летния да уточним и там ще има същата кола, която да прибере нещата, които се носят. Пожелание след втората среща, ако някой иска да дойде с нас да ги занесем до дома в Аспарухово. А ако няма желаещи за утре до Аспарухово, може и в сряда. Ако никой не свирне, че му се идва утре или в сряда ще ги занесем с татко Иво още утре. Ако се съберат парички ще напазаруваме каквото се разберем на срещата и ще пуснем списъка тук.

ПС: Не искам предварително да пишем какво ще купим, а първо да видим кой какво ще донесе.

Всички случаи ще им трябват памперси и храна. Това поне можем да напазаруваме.
Ако нещо пропускам сигнализирайте...плс

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 22:54 от Ivy

# 103
Здравейте, много ми се иска да дойда,но това Барби ми е доста далече.Ако втората среща е на Летния,ще съм там със сигурност.

# 104
и аз като че ли Летния предпочитам, че в Барби ще полудея цял ден  Joy ама да кажат и другите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт