Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 600
  • 906
  •   1
Отговори
# 465
  • София
На мен ми хареса.
Коментарите на Магито в началото бяха безумни.

# 466
Не знам защо,Маги ми харесва все повече.
Мъжът с дългата коса утре май яко ще се изложи.
Тегава атмосфера.
Сладолед ванилия в кутийка за 80 стотинки е подигравка за десерт.
Дали се хванаха,че е домашен?

# 467
Нейната салата беше патладжана, там имаше и чери доматчета, орехи и още нещо сложи, освен доматения сос и сиренето.

Toва не е салата,а предястие.
Сега ще изгледам Сантра.От коментарите ви оставам с впечатление,че и тя не си е дала много зор.. Rolling Eyes

# 468
Лора каза, че с патладжана и доматите е съчетала салата с предястие в едно.

# 469

Сладолед ванилия в кутийка за 80 стотинки е подигравка за десерт.
Дали се хванаха,че е домашен?

Ааа, не така! Безглутенов е!! Simple Smile

# 470
  • DE
Тя предположи, че е безглутенов, не бе сигурна  ooooh! И това човек с непоносимост към глутен.

# 471
  • ВАРНА
Има ли сладоледи с глутен?Нима ги сгъстяват с нишесте?Наистина алергичен човек не би ли бил по-внимателен?
 Смъкнахме летвата мили мои,радваме се на салата и пържолки.

# 472
  • София
Тя предположи, че е безглутенов, не бе сигурна  ooooh! И това човек с непоносимост към глутен.
Да си с непоносимост към глутен вече е мода, да ме простят наистина страдащите от това.

# 473
Лора каза, че с патладжана и доматите е съчетала салата с предястие в едно.

3 чери доматчета ли е салатата? Аз друг зеленчук не видях.

Моите патладжани ги правя по друга рецепта,сходна с тази на Катето Евро.
Печа патладжан(има един сорт,тук се наричат графити
Скрит текст:
,който е много вкусен и точно за печене),после ги режа на половинки,заливам ги със сос от разтопено масло,пресен лимон и сол.Добавям нарязана прясна моцарела,свеж магданоз и нарязан на кубчета домат.

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 23:14 от Beautyholicа

# 474
Да, доматите бяха салатата. Въпреки че домати + доматен сос, и то в една чиния, малко повече доматено ми дойде.

# 475
Голяма скука...

Да не са им орязали времето за готвене? В предишни сезони правиха пити,баници, готвеха месо с часове на бавен огън...

# 476
Едва ли са  орязали времето. Предаването открай време продължава 1 час. За тоя час сме гледали чудеса от храброст в кухнята, а напоследък - пълна сръб.  Sick

# 477
  • София
Липсва интересна тема за разговор. Или изобщо разговор.
Маги освен да я питат от кога не яде месо, а тя пък да попита банално за суровите яйца и пеенето Сантра и Лора, няма друго какво. После се вкарва малко шега с чесъна, онзи дългокосият само се подсмихва без реално да участва. Че той Манчев най-много се включва. Скука!

# 478
Аз останах с впечатлението, че Маги познава Сантра лично и добре.

# 479
  • Mediterraneo
Да си с непоносимост към глутен вече е мода, да ме простят наистина страдащите от това.

Абсолютно! Имам познато дете с такава непоносимост, там нещата са сериозни и няма как да се консумира нещо, за което само се мисли,че е без глутен! Следи се за чистотата на приготвяне на храна, етикетите се четат от- до, само с предположения не става!

Общи условия

Активация на акаунт