Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 569
  • 906
  •   1
Отговори
# 585
  • София
За първи път виждам някой да рендосва нагоре!? Open Mouth
JoyJoyJoyJoyJoy
Тва съм го пропуснала... Joy

# 586
Това, което подозирах за Васил Гюров се сбъдна: абсолютен задник. Да знаеш, че някой е алергичен и да кажеш: ми аз влязох с условие да готвя рапани. Арогантен човечец.

# 587
Лора е готова да помогне с антиалергични лекарства,според нея нека да опита да види кво е то алергична реакция,хаха
Абсолютен Стрелец-тъп и безрасъден е тая

# 588
За първи път виждам някой да рендосва нагоре!? Open Mouth
JoyJoyJoyJoyJoy
Тва съм го пропуснала... Joy

Е, как! И двамата с мъжа ми сме така: Open Mouth Open Mouth И ММ: "Дължа ти извинение - има по-лоши готвачи от теб." Joy

# 589
  • София
На Маги все нещо и е една идея повече или по-малко. Shocked

# 590
  • DE
Лорчето пак  е на черешата  Crazy

# 591
Обърнаха го на мини Вип Брадър.Лора това най го умее-да си пие и да си пее,тази не искам да я виждам никога.

# 592
  • Край ''синьосиньото синьо море''
А Лорчето и то ....''Опитай, аз ще те спася''......Малейййй к'ва олигофрения.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 593
  • На ръба..
Лора как почва да смотава и заваля думите и почва да говори на една страна като дръпне малко.

# 594
Напи се тая,гордост на баща си.

# 595
  • София
Това, което подозирах за Васил Гюров се сбъдна: абсолютен задник. Да знаеш, че някой е алергичен и да кажеш: ми аз влязох с условие да готвя рапани. Арогантен човечец.
Ако е влязъл с това условие, то "арогантните задници" са от екипа, които са го сложили в компания с алергичен към морски дарове... и съм сигурна, че е напълно тенденциозно... Confused
Друг е въпросът, че Васо можеше да метне някоя мръвка за Даниел...

# 596
  • София
Лорчето как обръща ракийките. Grinning

# 597
  • София
Даниел в никакъв случай не бива дори да опитва рапаните, освен ако не е алергичен, колкото Маги е вегатарианка... Wink

Пак същото като с глутена, има различна степен на алергии, не е задължително човек да се задушава и да умре, ако само пробва и това не означава, че си измисля за алергията.  Дани обаче си знае колко е алергичен и той си преценява дали и колко. За мен обаче самата ситуация беше обидна и не бих пробвала.

Моята алергия към миди примерно не се проявява, ако ям паеля с миди и избутам мидите или изям една-две, но изям ли 10-тина става опасно. Мисля, че Дани щеше да пробва соса, но отношението го обиди.

# 598
Ако е влязъл с това условие, то "арогантните задници" са от екипа, които са го сложили в компания с алергичен към морски дарове... и съм сигурна, че е напълно тенденциозно... Confused
Друг е въпросът, че Васо можеше да метне някоя мръвка за Даниел...
Е, как! Аз подозирам, че за рейтинга на предаването и човек биха уморили!

# 599
Пълна пародия е тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт