Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 571
  • 906
  •   1
Отговори
# 570
  • DE
Е как ще знаеш, че някой е алергичен към морски продукти и ще му сервираш такива  Shocked ooooh!

# 571
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Няма по гнусно и смърдящо нещо от рапаните
От морски град съм и го гарантирам...Пък за официална вечеря...абсурд!

# 572
  • София
Иначе със Сантра ще се съобрази... Ужасен човек...

# 573
И на мен ми направи впечатление, че не иска са се съобрази с алергията на Даниел. Много гадно.

# 574
  • DE
Продължавам да недоумявам защо ще се опитват да готвят нещо за пръв път за гости  newsm78
Предполага се, че трябва да приготвиш нещо което знаеш, че ще се получи добре.

# 575

Наистина менютата са беднички и простички за изпълнение , но и живота се промени. Старото отрупване на масите , етикета с предястие, следястие, плодове и торта с коняк остана в ...20-ти век. Сигурно  затова и предаването се промени в шоу на общуването и характерите. 

Не съм съгласна.Никой не изисква отрупани маси с по 6-8 ястия,но три дни подред стоят на маса с по една чинийка салатка,чашка и вилица.Абсолютно нищо странично.Какво им пречи да вземат някакво мезе или готова разядка от супермаркета,в който така или иначе пазаруват aко не им се занимава да готвят?!
10 сезона Черешка,но такава мизерия и нищета на маса досега не помня да сме гледали..
За мен тези хора нямат никакво отношение към храната и домакинството.Участието им е отбиване на номера.
Според мен,Даниел ще се представи най-добре.

Алергична реакция от морски дарове е като тази от фъстъците.
Подуване,задушаване..Не знам до каква степен е алергичен Ангелов,но хора умират..сериозна работа е.

# 576
  • DE
На актьора в главата му само кюфтета  Laughing И с тоя чесън прекаляват.

# 577
За първи път виждам някой да рендосва нагоре!? Open Mouth

# 578
  • София
Манчев яко го критикува и е прав - студ, манджа с рапани, гадна ми изглежда, но не съм яла.

# 579
Аз съм почитател на морската храна, но рапани не съм яла никога, незнам и дали бих опитала. А неговата манджа пък изобщо не ми хареса.

# 580
  • София
Добре, де, как очаква мъж като Даниел да се наяде само с едната салата, като не може да яде рапани.

Единственият плюс е, че друг път се оплакват последният ден, че вече не им стават дрехите, след тази седмица може и да свалят някой килограм.

# 581
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Дали ще му остане време да се изкъпе тоз човек...Цяла седмица вече....Щото смрадта от рапаните не прощава! Grinning

# 582
  • София
Манчев: "домати, краставици, лук и... авокадо... по-добре да беше изпекъл патладжан или тиквичка..." !? JoyJoyJoy
Така че, комбинацията домати-краставици-авокадо е еманацията на несъвместимостта... Stuck Out Tongue Winking Eye
А относно реакцията на Васо : "няма да умреш" е на човек, който няма представа, каво е алергична реакция... много тъпо...
Даниел в никакъв случай не бива дори да опитва рапаните, освен ако не е алергичен, колкото Маги е вегатарианка... Wink

# 583
Ама чак аз се ядосах! Човека има алергия, а тоя “Опитай, опитай!” Като някоя баба, която се опитва да натъпче внучето си.

# 584
  • DE
Тоя човек знае ли какво е АЛЕРГИЯ  Shocked

Пълно разочарование са тези хора, не че съм очаквала друго. Глупави хора с претенции и амбиция да ги дават по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт