Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 551
  • 906
  •   1
Отговори
# 645

Един, като Даниел, да ги бъзне само и си показват евтинията.

А какво я е бъзнал той вчера? Или става въпрос за това в анонса?

# 646
На Лора "Квот било, било. Лора се омъжи", на Сантра - "Късно е за романтика. Време е за албум". На вечерята на Васил Даниел беше толкова навлечен, че не се видя надписа.

# 647
  • ГО

Един, като Даниел, да ги бъзне само и си показват евтинията.

А какво я е бъзнал той вчера? Или става въпрос за това в анонса?
За плейбека и подложките.

# 648
Снощи я бъзна за пеенето на плейбек и с "подложки", Лора направо откачи, все едно пък актьорът каза нещо невярно.

# 649
  • ГО
Снощи я бъзна за пеенето на плейбек и с "подложки", Лора направо откачи, все едно пък актьорът каза нещо невярно.
А той въобще не почна, че тя ползва плейбек, но тя се засегна много.
Попита какво правят, ако са изморени и нямат глас.

# 650
Лора не се дразни, когато коментират, че без баща си щеше да си пее с дезодоранта вкъщи, но иначе се дразни, когато й подхвърлят, че ползва плейбек.

# 651
Аз пак за рендосването да кажа и да ви покажа, за който е изпуснал.... много ме впечатли. JoyJoyJoy

Скрит текст:

# 652
Аз само за Лора надписа видях - "било каквото било, Лора се омъжи", нещо от сорта.
На Сантра не го видях цялото - "Късно е за романтика, време е за...."
Тениската заЛора беше тъпа и груба шега
На Лора "Квот било, било. Лора се омъжи", на Сантра - "Късно е за романтика. Време е за албум". На вечерята на Васил Даниел беше толкова навлечен, че не се видя надписа.
Мерсиии!  bouquet

# 653
Лорчето и с баща си, и без баща си е гОла вода като певица. Като няма грам талант, дори баща й да е Синатра /примерно/, певица от нея няма как да стане и рано или късно това се вижда. Изобщо няма да коментирам каруцарското й поведение снощи, което според нея сигурно е много "куул". Подскочи като ощипана девица само при намека за плейбек, въпреки, че Дани изобщо не говореше конкретно за нея. За жалкото подобие на вечеря нямам думи просто. Похвално, че Васо се съобрази със Сантра, така трябва да бъде. Но беше изключително грубо и обидно да остави Дани гладен, и даже да го натиска сто пъти да опитва. Манджурляка с рапаните и луците не бих го опитала, изглеждаше ми адски гнусно. И какво са се хванали всички с това авокадо, не знам. Много е модерно ли, какво ли? Спанаци, чери домати, ядки...Аз лично много повече бих се зарадвала на една класическа шопска салата, но всеки е с предпочитанията си. Спирам, че много хейт стана  Simple Smile

# 654
Мен ми е чудно Васо какво е правил цял ден, че чак в 17 започна с подготовката.
Лорчето едно време ми е била клиент в хотела, в който работех. След тях беше погром, меко казано.

# 655
  • ВАРНА
 Много рисково меню.И без да коментирам десерта-кирпич цименттиран със загорял шоколад,категорично бих отказала да вкуся замразени рапани или миди извън сезона.Като морски "чуек" знам последствията.
 Колко албума има Лора?Тати и колеги събраха ли пари благотворително?http://m.bg-mamma.com/?topic=376719.msg10362596

# 656
Предупредени са да се облекат топло, какво точно не са предвидили?
За обърнатото ренде се хиля още, може би така се стърже сирене?

"Влизайки в "черешката на тортата"  бях решил, че ше влезна, ако правя рапани по коралски"    

Просто е задължително да опиташ дори и с риск за живота си, топни си сосче, айде едно рапанче си хапни, пък да видиме какво ще му стане!!!  Като не искаш да ядеш рапани, какво да ти сготвя?  ooooh!
Миската пък вече щяла да се пръсне от ядене на рапани, щото те се хранели с мидите и било полезна храна  #Crazy

Дани- имаш ли един домат да си направя салата- Лора- мЕтни му го, мЕтни му го

Дани и Маги май бяха най- адекватни тази вечер.
"Другите са от една порода, дори и да им направи забележка някой, кой ще го чуе?"

Дано Дани няма проблеми довечера, дори и жена му да готви/по- добре е от ресторант или готвач/  Praynig

# 657
За Лора Караджова даже е препоръчително да използва плейбек.
Винаги съм се чудила, такъв добър музикант, какъвто е баща й, защо не й е казал, че няма талант?

# 658
Тази седмица само Сантра ми хареса как се представи. Не, че беше "УАУ", но най-нормално се държа, най-близко до мен беше нейното меню и ми хареса как беше облечена. Лора ми е неприятна - поведение, облекло - изключително неподходящи за вечеря. Все едно на бар е тръгнала. А колко е неуважителна в разговорите към другите, просто не ми се коментира. Излага зверски баща си, според мен. Вечерята на Васо беше отбиване на номера. Една шопска салата, хубави разядки, хляб и барбекю мисля, че биха били идеални за мястото, на което ги събра. Салатата потъна в сока на доматите докато дойде време да я сервира, а рапаните изобщо не ми грабнаха вниманието така приготвени. Изключително неуважително към Даниел беше отношението и коментарите пред камерата на домакина. Човек казва, че има алергия, Васо обяснява, че е редно като си на гости да опиташ?! А не е ли редно да помислиш предварително кой какво може да опита и да се съобразиш?! Изобщо цялата седмица можеха да ни я спестят. Такова отношение към зрителите, останалите на масата и най-вече към храната не съм очаквала, че мога да видя и то в прайм тайм на национална ТВ.

# 659
Защото ѝ е баща и най-вероятно не чува това, което ние. Предубеден е. А и Даниел как каза - като чух вчера Сантра, съм сигурен, че не ползва плейбек, ама за Лора нищо не каза, защото като я чухме, ние ясно, че трябва да ползва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт