Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 554
  • 906
  •   1
Отговори
# 630
Ужасна вечер. Домакинът не се съобрази, че един от гостите е с алергия. Никой не е казал, че не трябва да готви рапани, ама можеше 3 кюфтета да метне в тигана и да няма драма. Десертът беше абсолютен бъркоч, нищо че се превъзнасяха, ама според мен бяха толкова замръзнали, че вече нямаха никакви усещания - ни за вкус, ни за мирис. А Лора така се напи, че чак изглеждаше жалко.

# 631
  • sofia
Много гнусен беше десертът...Не завиждам на ялите го,след като са видели технологията по приготвянето му!
За мен, епизодът с Васо беше много забавен! Той си е типичен дърт хипар.

# 632
И на мен ми беше забавен. Много се смях. Завиждам понякога на такива непукисти като Васо. Време няма, той си бърка бъркоч  - десерт с неземно спокойствие. И изобщо не се досеща, че ако беше сложил маслото на камъка на камината всичко щеше да е по- лесно.
Лора няма да я коментирам. Сантра изпъкна като най адекватна от всички вечери до момента. Не знам защо до сега не я харесвах, но ето че промени мнението ми за нея. Или поне е на път. Дани стоя гладен и накрая най- висока оценка, а в промото го гледам, че се сърди, че е недооценен, май.

# 633
  • София
Лора със сигурност умишлено ще му намали оценката. Предполагам, че неговата вечер ще е най-хубава, но пък и ако жена му му помага за всичко не заслужава плакета. Единственото хубаво тази седмица е, че не бяха по ресторанти.  Stop

# 634
Аз съм в потрес. Ще се преглътна и ще кажа, че май миската е най-нормална, просто няма опит с гости явно.

# 635
  • София
Другата седмица ще има готвачи,дори на Манчев щяло да му е трудно

Дано някой сготви наистина нещо готино и интересно, но не знам как цяла седмица ще изтърпя онзи ревльо Антон Стефанов. Whistling

# 636
Четох, че само Стефанов щял да готви у дома, останалите явно са в ремонт и ще са по ревсторанти Grinning Grinning Grinning

# 637
  • София
Доколкото разбрах от Даниел, съпругата му ще готви, а той ще помага.

# 638
Лора май най-много държи да вземе наградата сред така събраната компания, поне някаква награда да вземе и тя, горката. Отделно, че нали Дани я кастри нещо, тя няма да му прости.
Сантра я харесвам от самото начало, имаше едно парче All about last night, май писано от Миро, готино беше. Но после се загуби нещо и сега прави някакви тъпотии в музикално отношение, но пак повече ми харесват от на Лорка.

# 639
Васо бива-бива спокойствие, ама чак пък толкоз...Някои хора и в заспало състояние са по-енергични. Не знам с какъв акъл си пробутва рапановата манджа на Даниел.
По принцип нямам нищо против веселбата, лиготиите и смеха, но при Лора сякаш не са чистосърдечни, а примесени с някаква злобичка, и вместо да се създаде уютна обстановка, се нагнетява някакво напрежение. Не знам пък, може и на Дани да му избиха нервите заради това, че реално го оставиха гладен.
Утре май ще хвърчат фъндаци, съдейки по анонса.

# 640
  • ГО
На такива агресивни, пияни, надрусани, таткови сладурани, всички им мълчат и за това почват да се мислят за голямата работа.
Един, като Даниел, да ги бъзне само и си показват евтинията.
Винаги са ме отблъсквали хора с Лориното поведение.
Явно Даниел също има нетърпимост и довечера може би ще изисква повече уважение от лиглите, като домакин,  а няма да получи такова и ще стане мазало.

# 641
Тя тая, че е лигла всички я знаят, но защо я лансират искам да знам! ЗАЩО????

# 642
Много тегава седмица. Чак не знам дали да гледам панаирите довечера. Много се изложи този Васо снощи. Заинатил се като магаре на мост, че ще ги кани в лятна къща и ще ги храни с лятна манджа и край, нищо не може да го разубеди. Не съм очаквала, че е толкова ограничен този човек. А с пренебрежителното си отношение си към Даниел направо ме довърши. Похвално е, че помисли за Сантра- хляб от лимец, безглутенови бисквити, добре, но защо не метна в тигана нещо и за него? Да не говорим, че манджурляка с рапаните не може да е никакво основно.  ooooh!
Лора така се отряза, че към края на вечерта очаквах да запрегръща всички наред с въпроса:"Ти мене уважаваш ли ма? (хлъц!)" ooooh!
Вече трета вечер не мога да видя надписа на фланелката на Даниел. Може ли някой да каже какво пишеше за Лора, Сантра и Васо?  Hug

# 643
Аз само за Лора надписа видях - "било каквото било, Лора се омъжи", нещо от сорта.
На Сантра не го видях цялото - "Късно е за романтика, време е за...."

Тениската заЛора беше тъпа и груба шега

# 644
  • ГО
Че не блесва с оригиналност и остроумие, не блесва Даниел, ама не е откровен простак, като Лора.
Даниел има един тип хумор, който не всеки схваща.
Вечерята на Васо беше бъркоч. Всичко беше бъркоч - десертът, салатата, рапаните 🤮

Общи условия

Активация на акаунт