Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 598
  • 906
  •   1
Отговори
# 495
  • 221B Baker Street
Тя каква беше гарнитурата всъщност?

За довечера отсега се възмущавам... Мразя да ми е студено, ако ме оставят така няколко часа на този студ, още утре ще съм болна... И как може да казва на Даниел, че нищо нямало да му стане от калмарите. Можеше нещо отделно да му направи, все пак говорим за алергия, не за каприз.
Аз чух, че каза "рапани по коралски", а не калмари. Калмари обичам, но рапани трудно може човек да ме накара да ям... Морски охлюви... Confounded

# 496
  • София
Рапани, да, права си. Просто така се възмутих, че обърках.  Laughing

# 497
Нещо много постна седмица се очертава. Скучна.
Пържоли с картофи, зелена салата и сладолед за мен не е вечеря за пред телевизията, по-скоро ежедневна вечеря. Не ме впечатли Сантра с готвене, но ми изглежда мил човек, незлоблив. Поне се постара.

# 498
Рапани, да, права си. Просто така се възмутих, че обърках.  Laughing
Мен директно лошо би ми станало само при представата им. Ужасно. Този Васо и на студено навън ги е държал и гнусотии за ядене е наложил.

# 499
  • София
Много обичам морска храна, но май точни рапани не съм яла.  Thinking Охлюви обаче мразя, така че, ако се подобни сигурно няма да ми харесат.  Laughing

# 500
Вече нямам високи изисквания към участниците , продукцията отдавна не е кулинарно предаване, само показване на "светски персони" известни с какво ли не.
Сантра се справи добре за човек, който не готви постоянно. Абе ,няма да умре от глад ако я оставят в стая с пържолки. Убавицата - също Smile Тя не престана да прави напълно откъснати от действителността прогнози за домакина и да обижда леко участниците. Артиста обичал да се показва и да е център на внимание  Mask защото професията му била такава.
Сантра обаче има хард характерче , обича да контролира и скастря яко. Таман Дани да подхване подигравки към вегетарианката и Сантра го спря не много любезно. Което беше редно, де , да се намеси като домакин.
Хранителните моди на Маги и Сантра добре сте ги описали - внезапно възникнали , демонстративно налагани и напълно неразбиращи за какво става дума. И кисненето на обелени зеленчуци във вода не е много редно. За листните - да, препоръчва се за намаляване на нитратите. Но картофите ? Аз пък знам, че изкисването става в течаща вода (на пиле и т.н.) за да не се създава среда за развитие на микроорганизъмчета . 
"Рапани по коралски" ? Ха-ха-ха , казАх ли Ви, че Васо ще им пекне миди на тенекийка? Не били миди , а рапани Smile
Обаче не всеки яде такова нещо и може пак да има " аз се подувам...две неща не ям и това баш е едното ...."
Нека постудуват малко , къде иначе ще усетят природата ? Не е зле да глътнат и чист въздух , че от клубове и театри сигурно са забравили как мирише простора. Само ако домакина не ги е предупредил, че ще са навън ще е мнооого лошо. Но и те трябва да имат едно наум при кого отиват и рокличките да са с гръб и ръкавки поне. Smile

# 501
  • 221B Baker Street
Защо всички го наричате Весо? Той не е Веселин, а Васил. Казват му Васо, а не Весо. Simple Smile
А рапаните, поне за мен, са нещо средно между охлюв и мида. Миди обожавам. Рапани опитах веднъж, и то защото бяха приготвени от страхотен кулинар, специалист по морски дарове. А охлюви също ям, обичам и да ги приготвам. Но се изискват специфични умения и при двете, признавам...

# 502
  • София
Аз съм яла рапани, но панирани. Не приличат много на охлювите. Поне не са толкова лигави. Но аз ям и обожавам всякаква морска храна, така, че не съм критерии. Simple Smile

# 503
И аз обичам всякакви морски дарове, включително и рапани. Само онези малките октоподчета са ми неприятни.

# 504
  • 221B Baker Street
За хранителните моди - не знам колко е мода и колко действителен дискомфорт. Аз например от доста време не ям бял хляб, защото се подувам и ми тежи в стомаха. Но когато съм на гости и има само бял хляб, не бих се разсърдила на домакина. Просто бих яла без хляб.

# 505
  • София
Аз не си спомням преди да съм я гледала Вълчанова по интервюта. Винаги ли е говорила толкова бавно и мъчително?

# 506
  • 221B Baker Street
Мисля, че Вълчанова се старае нарочно да говори и да се държи така. Може би в нейните очи това е държанието на истинска и достолепна дама от висшето общество... Grinning

# 507
Тази М. Вълчанова от къде е? През цялото време докато говореше се стареше да не и личи диалект. Или е някаква превземка?

Както на Сантра безглутеновата диета.  да не дава Господ да си с такава непоносимост. Изобщо за участие в кулинарно предаване няма да си помислиш...

Много ми е скучна тази седмица, дори няма кой качествено да оплюя, а така ми се хейти... Sunglasses

# 508
Къде мога да видя пропуснати епизоди?От Nova play не мога да гледам тук,Vbox също....

# 509
  • София
Пише, че е родена в Пловдив Маги.

Общи условия

Активация на акаунт