Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 599
  • 906
  •   1
Отговори
# 480
Изгледах вечерята на Сантра.Нищо особено и сложно.
Ако ще слагам само салата,бих направила поне два различни вида или добавила някаква разядка.Само с по една чиния салата,масата ми изглежда празна и неприветлива(а аз обичам да има изобилие).

Пишмян вегетарианка..не била яла месо от ЦЕЕЕЕЛИ три месеца(както тя каза "от тооолкова много време")  И сега,като си хапна 1 парче пържола,пак ли ще си слагаш етикети,че да си по-атрактивна? Stop
Смешница е и злепоставя такива като мен,които си имаме кауза и години напред я защитаваме,с душа и сърце.
Другата пък била глутено нетолерантна,тя има ли представа какво означава наистина да не понасяш глутен,да се подуваш,да повръщаш,запек,задушаване,изтощение и тн. типични симптоми..25г яла бял хляб,ама като навършила 26 и изведнъж й се отключило.. Laughing

В началото си мислих,че това ще бъде една релаксираща и приятна седмица.Вече сме сряда и чакам с нетърпение да се разкарат.
Между другото харесвам песните на Сантра и хубаво пее.

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 04:23 от Beautyholicа

# 481
Като ви чета нищо не съм пропуснала явно.
Скучни участници, дано другата седмица е по-интересно.

# 482
СанТра, момичета 😉
Като я гледам Маги и като чета за развода й, в мен расте убеждението, че в момента на снимките е изживявала кризисните моменти в брака си или неговото финализиране и това е причината за поведението й.

Всъщност, гледайки вчера вечерта у мен тя този път остави приятно впечатление.
Единствено се учудих, че нали уж вегетарианка, обаче от 3 месеца, видиш ли. Иначе се държа добре, опитваше са да влиза в реплики, не беше злостна към домакина, хвалеше ги "сите певци ненагледни" прекалено даже.
Относно вечерта на СанТра. Не знам защо всички пеят. Това не ми е изненада. И пя единствената си песен, извинете, една от трите. Добре, че подготвяла нещо ново, не е хубаво да се водиш артист, певец, и да правиш нещо веднъж на 15 години някак.
Салатата и не е впечатли. Пържолките също. И десерта, но, поне като не може да прави десерти, поднесе нещо готово като сладолед-опция си е.

# 483
Хах, значи Магито всъщност е толкова вегетарианка, колкото аз съм непушач. Запазвам си правото като не пуша една седмица, защото не ми се пуши, да започна да размахвам пръст на останалите пушачи. А на 8-мия ден да се изкуша от някоя "истинска" цигара, да си запаля като пич и да кажа: "Ухаа. Баш тамън ми дойде. Точно такова количество бих изпушила, ако пушех."

Тая непоносимост към глутен на Сантричка и на мен ми е леко съмнителна. Но пък е модерна. Самата Сантра най-много да получава повече газове от глутена.

Вечерята на мен обаче по необясними причини ми хареса. Не, че менюто беше кой знае какво. Аз толкоз пържолак съм изяла през живота си, че абсурд някой да ме впечатли точно с нещо такова. Салата с кедрови ядки обичам. Сладолед тоже. Хареса ми леко вампирската обстановка с тези стари тъмни мебели и сто-годишни сервизи. Песента, която изпя накрая ми е една от любимите български и много ме разчуства, та чак и аз си поревах със нея.

# 484
  • ВАРНА
 Тъжният клоун сякаш живна щом хапна месце.

# 485
Сантра ми е симпатична, но забележки по менюто имам един куп. Кедровите ядки се зачервяват леко на сух тиган и се слагат съвсем накрая, дори след овкусяване на салатата. Лично аз не харесвам отрупани маси, но втора салата или разядка ми липсваше. Бих помислила и за още една гарнитура, нещо съвсем простичко и бързо. Пържолите нямаше нужда да ги изтънява и тормози така, вратни бяха, чудесни.

# 486
Да ѝ имам принципите. Уж обичала животните пък се изкуши от нищо и никаква пържола, защото каквото и да си говорим, това си беше обикновена пържола, нищо уау не видях.

# 487
  • София
А предната вечер намилаше на другите докато ядат, че са убийци. Луда женица, идеална е за ВБ.

# 488
  • София
Тя каква беше гарнитурата всъщност?

За довечера отсега се възмущавам... Мразя да ми е студено, ако ме оставят така няколко часа на този студ, още утре ще съм болна... И как може да казва на Даниел, че нищо нямало да му стане от калмарите. Можеше нещо отделно да му направи, все пак говорим за алергия, не за каприз.

# 489
Тъй де, или ти е жал за горките животни и при никакви обстоятелства не вкусваш месо или не се правиш на интересен. Друг е въпросът, че да изтъкваш колко обичаш животните и да не ядеш месо, за мен е малоумно, ама това е.

# 490
Тя каква беше гарнитурата всъщност?

И аз не разбрах. Единствено чух, че била с....чесън Laughing
Това сигурно заради Маги. Нали все пак трябва да се прогони отрицателната енергия.

# 491
Доколкото видях - моркови на пара, с много чесън.

# 492
Вярно, че се бореше с едни моркови.

# 493
  • Ямбол
И сладки картофи. И някакъв доматен сос видях.

# 494
  • ВАРНА
Сладки картофи

Общи условия

Активация на акаунт