Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 563
  • 906
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ох, тази Лора, егати селяндурката.

# 601
  • София
Даниел в никакъв случай не бива дори да опитва рапаните, освен ако не е алергичен, колкото Маги е вегатарианка... Wink

Пак същото като с глутена, има различна степен на алергии, не е задължително човек да се задушава и да умре, ако само пробва и това не означава, че си измисля за алергията.  Дани обаче си знае колко е алергичен и той си преценява дали и колко. За мен обаче самата ситуация беше обидна и не бих пробвала.

Моята алергия към миди примерно не се проявява, ако ям паеля с миди и избутам мидите или изям една-две, но изям ли 10-тина става опасно. Мисля, че Дани щеше да пробва соса, но отношението го обиди.
При алергиите има едно правило: "И малкото е достатъчно много!"   Ако наистина е алергичен дори и с половин рапан може да си вземе сбогом с компанията...

# 602
  • DE
Баси грубата арогантна пияница Sick сменям канала, натоварват ме.

# 603
Баси грубата арогантна пияница Sick сменям канала, натоварват ме.
Много е АНТИ Лорчето

# 604
  • София
И аз имам алергия😂 ако изям повече от10 миди😂😂😂
Толкова позьори на куп досега не имало .

# 605
Горките,колко са им червени носовете-явно наистина мръзнат.Домакина явно хич не е в час-лятна кухня посред зима,хората се тресат и наливат с алкохол-на него не му пука ooooh!

# 606
Лора е сърдита на живота направо, доста неудовлетворена изглежда.
Вечерта на Васил... не ме впечатли, то нямаше с какво точно. Изненадата ми хареса обаче.
Всички в компанията са едни големи досадници.

# 607
  • София
А Васо стои без яке, само на него и на Лора не им е студено.

Единствената симпатична от компанията ми е Сантра, тя е и едниствената, която стопира заяжданията на нейната вечеря.

# 608
  • София
Много тегава седмица... ни храната... ни компанията... Sad

# 609
На мръсния човек бих дала 3т.,демонстрира типичното българско овчедушие-като домакин трябваше да спре веднага този пиянски скандал.Изненадата беше ужас,някакво момиче с два оратнЯка Grinning

# 610
Лора винаги си е била такава. За това и винаги ми е била противна. Много високо самочувствие, но без никакво покритие. Нито някаква певица, нито се държи на положение, нито нищо. Незнам изобщо има ли някакви фенове, но ако има за мен са напълно заблудени.

# 611
Много тегава седмица... ни храната... ни компанията... Sad
Точно!
Утре и скандал ще си спретнат....
Все пак някой трянва да постави на място "великата" Караджова

# 612
Гледам малко назад, но, за Бога, Лора как се е наквасила!!! В началото на седмицата си казвах - леле, това момиче е пораснало, проченило се е. Да, ама не! Простащина и самочувствие

# 613
Това, което подозирах за Васил Гюров се сбъдна: абсолютен задник. Да знаеш, че някой е алергичен и да кажеш: ми аз влязох с условие да готвя рапани. Арогантен човечец.
Ако е влязъл с това условие, то "арогантните задници" са от екипа, които са го сложили в компания с алергичен към морски дарове... и съм сигурна, че е напълно тенденциозно... Confused
Друг е въпросът, че Васо можеше да метне някоя мръвка за Даниел...
Не е вярно, че е имал "условие". Каза: "бях си решил, че ще направя рапани". Та дори Манчев се възмути, че готви рапани.

# 614
  • София
То е ясно, че Лора ще спечели, въпреки че никой не заслужава.  Crazy Утре големи скандали ще има.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт