Черешката на тортата - сезон 10 (тема 1)

• 93 551
  • 906
  •   1
Отговори
# 675
Антон Стефанов, Вяра Атова, Ангел Ковачев, Дивна и Ирен Кривошиева ще са другата седмица.

Хм, решили са само един мъж да е следващата седмица.

# 676
Антон Стефанов, Вяра Атова, Ангел Ковачев, Дивна и Ирен Кривошиева ще са другата седмица.

Хм, решили са само един мъж да е следващата седмица.

Той пък може да е имал такова условие - ще влезна, ако съм един мъж през седмицата  Laughing

# 677
Участниците за следващата седмица са ми още по-сиви и от тази, ама кой знае, може да ни изненадат с нещо. Ирен е тотално перко, Дивна ми е инфантилно-неприятна, Ангел ми е бил винаги един странен такъв , Антон непоносим охлюв-мрънкач, за Вяра нямам мнение, певица ли беше и тя... много певици, много нещо.

# 678
Много тегава седмица. Чак не знам дали да гледам панаирите довечера. Много се изложи този Васо снощи. Заинатил се като магаре на мост, че ще ги кани в лятна къща и ще ги храни с лятна манджа и край, нищо не може да го разубеди. Не съм очаквала, че е толкова ограничен този човек. А с пренебрежителното си отношение си към Даниел направо ме довърши. Похвално е, че помисли за Сантра- хляб от лимец, безглутенови бисквити, добре, но защо не метна в тигана нещо и за него? Да не говорим, че манджурляка с рапаните не може да е никакво основно.  ooooh!
Лора така се отряза, че към края на вечерта очаквах да запрегръща всички наред с въпроса:"Ти мене уважаваш ли ма? (хлъц!)" ooooh!
Вече трета вечер не мога да видя надписа на фланелката на Даниел. Може ли някой да каже какво пишеше за Лора, Сантра и Васо?  Hug

Манджата с рапани за мен си е чисто предястие. С това аз няма да мога да се наям като хората:) Обстановката предполагаше наистина барбекю- можеше едни шишчета да сложи, а щом е имал гъби, защо не направи и едни гъби с масло, толкова бързо стават, а трябваше да пита Дани "Дали да ти направя?"

# 679
Антон ... се оказа глупав човек (от ВИП-а тези впечатления) Атова я обърках с една друга Вяра, нищо не знам за тази. Ангел Ковачев кой е? Дивна ми е не-по-но-си-ма! Ирен е готвила при Гала някакви самодейни манджи и е куку, така че ще сътвори някаква странна вечеря. Не знам дали ще гледам. Rolling Eyes

Снощи у нас имаше гости за вечеря и си изядоха всичко, та и допълнително искаха Laughing И аз бях със салата, основно с гарнитура и десерт (купен, не съм голяма готвачка и аз...) ама ние по принцип не ядем вечер, освен ако няма гости и после бера душа, въпреки че хапнах съвсем малко. Но и затова не гледах, не съм изпуснала. Отново!
Аз от три хапки пилешко, приготвено по някаква китайска рецепта с не знам какви подправки (беше жълто, явно има и куркума, ама и кой знае още какво, а от куркума нищо ми няма) се озовах в болница със система в ръката и положението беше толкова сериозно, че лекарите в спешното на Окръжна казаха: ще викаме линейка и да те кара в Пирогов, че положението е страшно! Rolling Eyes Три хапки само!! Главата ми се поду отзад, ръцете ми се подуха пред очите на лекаря със забучен абокат в едната, езикът ми се поду и започна да не ми се разбира какво говоря, да не коментирам още какви странности ми се случиха! Имам алергични реакции към разни неща, но такова чудо не беше ми се случвало и да, опасно е! Винаги имам спринцовка и две ампули метилпреднизолон в чантата! Confused

# 680
Абе гледах аз, но грубо държание на Даниел не видях никъде. От промото-репликата за голите кълки ала Лорчето са си голата истина. Изкуството на Лора Караджова е на много ниско стъпало.
Замислих се, кое би било обидно в тениската за Лора. Може да е било недоразумение, че се е разделила междувременно с бащата на детето си, но от нея лъха на евтино поведение, това е показвала в 99% от случаите, а Дани я е свързвал повече може би с Криско, с който имат обща песен и в главата му е изникнало по-скоро нещо свързано пък с Криско-било квот било песента му. Навремето имаше демонстративно поведение в стил колко съм щастлива и как веднага забременях след раздялата и с Део, после не се е чуло за Лорчето, извън един май певчески формат, където и други хора и обясниха, че много-много не може да пее. И толкоз. Човека не е знаел, че Лора няма мъж вече.
Според мен е интерпретация на лафа " Който е*ал, е*ал, кака се ожени"  и е по повод бурното минало на Лора.

# 681
На Лора "Квот било, било. Лора се омъжи", на Сантра - "Късно е за романтика. Време е за албум". На вечерята на Васил Даниел беше толкова навлечен, че не се видя надписа.
А аз като видях".........Време е за ал........" си помислих, че е време за алкохол Yum

# 682
С риск за живота си бих опитал от рапаните! Тъй рече изнежения Васо.

# 683
  • ГО
На мен най-обидно ми стана от репликата - “Спокойно, няма да умреш”. Казана с досада. От къде знае?
Демек нещо ми се лигавиш с тая алергия, къде, къде по-сериозна е гултеновата непоносимост на Сантра, която ми се стори, че по-скоро си измисля, че има такава.

# 684
На мен вчера ми стана смешно Дани като каза, че с Васо били единствените мъже в групата. Как двама мъже от пет души общо могат да бъдат единствени не ми е ясно.
Васо как си разтопи шоколада, че успя да го загори? Май директно сложи тенджерата на котлона, а не на водна баня...

# 685
  • Sofia
И в лимеца има глутен,но явно Сантра не е запозната и си хапна стабилно хлебец

# 686
  • София
Ангел Ковачев кой е?

Ангел и Моисей, бяха дует известно време.

# 687

Не е вярно, че е имал "условие". Каза: "бях си решил, че ще направя рапани". Та дори Манчев се възмути, че готви рапани.
Той каза: "...бях решил, че ще влезна АКО правя рапани."

Е пак така, де. Имах предвид, че никой от предаването не му е поставил условие, както решиха някои. Той си е решил, че ако влезе, ще направи рапани. И хич му не дреме, че някой си бил алергичен към тях, той няма да си променя плановете. А можеше две кюфтета да пръжне, нямаше да се умори, но толкова му е капацитетът. На мен този човек ми е антипатичен от първата вечер, без да знам защо. И се оказа, че вътрешното ми усещане не ме е излъгало.
А по въпроса за Лорчето, то си се напива и без да му е студено. Дори Даниел спомена, че не е зле да си сложи мярка на пиенето. Смятайте какво прави всяка вечер, че на нас ни показват минималното.

Нямаше нужда и да пръжне сам кюфтетата. Можеше от магазина да купи 2-3-5 и да му каже "Пич, нямах време да готвя за теб отделно, но виж - тук съм купил разни кюфтета, кебабчета, пиперки-бюрек от топлата витрина"...

# 688
  • София
Десерта изглеждаше ужасно, както казва Алф, прилича на камилско повръщано.
А такива природозащитници като тоя, винаги са ми се стрували много съмнителни.

# 689
И в лимеца има глутен,но явно Сантра не е запозната и си хапна стабилно хлебец
Има си глутен в лимеца и хората с истински проблем не ядат лимец и не се надяват в сладоледа им да няма глутен. Не вярват и на етикетите, просто си приготвят всичко сами. Затова капризите на Сантра ме подразниха, а още повече ме подразни съобразяването на всички с тях и откритото пренебрегване на проблема на Дани и опитите за подигравки в тази насока. И Лора с нейните противоалергични лекарства... за к'ъв чеп ги носеше... и убедеността ѝ "на 100%", че ще успее да помогне, ако се наложи. Ба'си и самонадеяното изказване.
"Основното" на Васо беше отврат, както и цялото му отношение към гостите. Ние тук си оплюхме брадите да се възмущаваме, че Магдалина не си уважавала гостите, пък Васо ги умори от студ и от глад. Щото с такова основно и без да съм алергична, пак бих си останала гладна. В едно друго предаване ми беше направил впечатление на много интелигентен и ерудиран човек, но за жалост е толкова мълчалив, че тук не го показа.
Лора няма шанс да ми хареса никога повече, макар че в първите 2 вечери без малко да ме заблуди, че е станала човек.
Стискам палци Дани да запази самообладание довечера и да не позволи на пияните лигли да му развалят вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт