Боледуване на децата ни - тема 58

• 50 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • shumen
Уми,как е Габи?Започна ли да задържа по ниски стойности на Т?
Тете,на мен не ми се връзва повръщане и грип?
Месечинке,моето като чу сняг, че има и скочи,ама като стигнахме градината,влезе и ревна.
Тете,и тук има сняг.
Аз чакам я поликлиниката за смяна на превръзката и за махане на конците,но да видим.

# 526
Как се справяте с тези високи стойности на Т ?
Само като ви чета и ми се изправя косата  ooooh!

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

# 527
  • Варна
Месечинке...при вас ли имаше еднократно някакво вдигане на Т или се бъркам?
Не е било при нас, не ми се е случвало да вдига Т еднократно. Два пъти се е случвало да вдига Т само в рамките на 24 часа, но еднократно не.

# 528
Да де...Т за един ден само имах предвид.
Ясно...благодаря.

# 529
  • Варна
А, тва се е случвало. Даже 3 пъти сега като се замисля, единия път беше точно вирус с повръщане.

# 530
Защото ме изуми 38 в началото на повръщането...пък после вече под 38 поддържаше вчера. Винаги сме го карали този вирус с 37.1-2....и за това се уплаших, че почва нещо по-сериозно от любимият ми вирус. Явно си има вариации...

# 531
Има си вариации да! И с много висока Т съм чела че карат стомашен вирус.Това когато организма реагира по -бурно.
Моят ги е карал с малка температура до сега.
А иначе за други вируси е почвало с ниска и после вече висока и също и обратното почва с висока и след това по-ниска .
Аз пък се замислих-нали се казва че Т значи,че организма се бори.А като няма температура ,каквоо -не се бори ли Grinning Защото бронхити ми е правил и без температура или съвсем лека.

Лисе,за високите стойности на Т-най-омразните ми са,много пъти ми е правил високи и упорити,които с два антиперитика и компреси се свалят бавно и то не напълно и мн скоро вдига пак.А колко пъти след нурофен ми е вдигал по висока вместо да спада.Та тез температури и гадните кашлици които прави са способни да ми изправят косите.

Дани,не е ли рано да мислиш за училище ?

Аз нещо не се справих с палачинките-залепват.После за да не фърлям сместа викам като питки ще ги изпържа и пак залепват.Сега прибавих безглутенова мая и замесих тесто като за хляб и чакам да втаса.
Честно ви казвам,нервите ми са опънати с тази диета -не стига че самата диета е трудна без три основни продукта,второ че бърка в джоба финансово,а сме с една заплата на ММ .И тия неуспехи дето не ми се получава т нещата и направо...

# 532
  • Варна
Има си вариации да! И с много висока Т съм чела че карат стомашен вирус.Това когато организма реагира по -бурно.
Мда, като нашият вирус през ноември - не бях виждала до тогава термометърът да показва 39,8.

# 533
  • На брега на реката
Лайт, аз забъсвам тигана с мазнина и отделно слагам такава в самата смес. Не знам защо така ни залепват.
Ние хукваме да търсим спешен стоматолог. Мъжът ми се събуди подут и асиметричен. Явно нещо се е възполило, при все че оправихме всички зъби преди да заминем :/

# 534
Онази нощ и аз така забравих АБ-то в кухнята, добре че се върнах за нещо и го гледам на плота, че и отворен..щеше да откара няколко часа.
Дани как така почти не го държиш в хладилника АБ? Странно

# 535
Час преди да дам АБ...дърпам дозата със спринцовката аз и я оставям на плота да се отвърне. Да не е ледена от хладилника.

Да ви питам...моят от време навреме казва днес, че го боли глава. Все едно го удрял някой. Да се притеснявам ли? Дали е от обизводняването..но не е постоянен главобол, а от време на време.

За зъби не искам да чевам направо... 😆

# 536
  • Варна
Мисля, че не трябва да се притесняваш прекалено. От вируса може да е. Дай му панадол, предполагам ще отмине.

# 537
Фер и аз намазвам тигана с мазнина,но в сместа не сложих.
За зъбите то и правените могат да създават проблеми,както при нас два правени зъба гноясваха.

Утре сме на зъбар пак,има един зъб от миналата година за правене,но си бе изразходил всички манипулации за годината.Най-вероятно е пулпит и той,още октомври ми казаха че е доста дълбока дупката,но като почне да се работи и се почисти ще се види,то като е пълно с храна.

Тет,щом е на моменти не е много притеснително.Щом е и жизнен .Давай си течности и това е.
Моят напоследак често се оплаква от главоболие точно на моменти през деня и се притеснявах понеже до сега винаги като е имал главоболие или е с Т или много скоро я вдига.Също и често киха без да е болен в момента.Та при него може да е от тия алергии.Тя даже ЛЛ малко не искаше да ми дава направление за УНГ като и казах какво са показали кръвните тестове във Варна и ми вика то при него вече е доказана алергичната компонента.Често хранителните алергии били съчетани с инхалаторните с кръстосана реактивност.Дори има такъв пакет тестове-комбинация от хранителни и инхалаторни.

# 538
37.1, а се омърлуши. Легна и взе да загваря очи...изкарах си акъла.
Пак мерих..36.6 а притреперва сякаш му е студено. Заспа сега до мен. Чудя се какво пък сега е това...

# 539
Тет, ако не е замаян, не повръща и си е жизнен, според мен не бива да се вглеждаш толкова.

Общи условия

Активация на акаунт