Звездни компромати - 348 част

• 113 096
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Мариана Попова с гаджето си Веселин Плачков.
Неговият аутфит е просто чуден - лъскавко яке и анцуг с висящо дъно.  Laughing

Скрит текст:
а пък нейните боти са направо грозни, всички носещи ги ми приличат на понита, много им скъсяват краката и са огромни обувки

# 181
  • София
Тъкмо гледах промо на Папараци, Венетка строила Алисия и русата Златка рамо до рамо на една маса. От малкото, което показаха Алисия се чуди накъде да избяга Hushed

# 182
Върви рекламата на това сборище от два дни. Всичките до една изглеждат потресаващо, като някакви пластмасови същества... Трагедия!

# 183
Върви рекламата на това сборище от два дни. Всичките до една изглеждат потресаващо, като някакви пластмасови същества... Трагедия!
Сборище ми звучи като да е събрала куп вещици Mr. Green Кои са другите участващи?

# 184
  • Sofia
Хубаво дупе, но може ли да има вече толкова голямо коремче, а абсолютно никакъв бюст? Странна работа.

И аз точно това си помислих. А може би само на потребителките, пишещи във форума, гърдите им порастват до дни след момента на зачеване (това често се цитира от темите за първите признаци на бременност).   Wink

# 185
Бе вие се шегувате, ама растат цици и още как! Как се превръщат от 70С на 85DD, не питайте...

Осмичка, баш добре си си разбрала "сборище"!

# 186
  • Русе
Сборище ми звучи като да е събрала куп вещици Mr. Green Кои са другите участващи?

Аз видях Тоцито, Алисия, Златка, другите ги забравих.

# 187
Обаче, Венета няма надприказване! Голямо кречетало е, гостите и се пулят насреща, а тя дъра бъра! Шемет!

# 188

Ясно Whistling

# 189
  • софия

Соня Кутуклиева или тамкакватое и кактосепише

# 190
  • София
Венета си е изключила коментарите под поста за развода...

Изключи ги след като бая народ писа, че пак си прави ПР заради книгите Laughing
Гледах и снимки от Нова Година.Никак не ми приличат на семейство пред развод

# 191
Оф ,тая Ваня Ч...
https://www.instagram.com/p/Bdo-4VLlAQY/
Отваряте на собствен риск. Предупредени сте!

# 192
# 193
Григор Димитров вече е в Сидни

Скрит текст:

# 194
Като любителка на френската музика France Gall е починала
https://youtu.be/lgHGU8gqz9U Любима песен.

Общи условия

Активация на акаунт