Звездни компромати - 348 част

• 113 057
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
На мен не ми харесва как ѝ стои роклята на Джесика Бийл, бюстът ѝ изглежда смъкнат и все едно ще ѝ се изхлузи надолу всеки момент. Т.е. на нея не ѝ стои добре. Кадифето отпред е като леке, напълно излишно! Много са ми неприятни и двамата с Тимбърлейк, той повече. Sick

# 256
Като цяло ничия визия от Глобусите няма да запомня.

# 257
  • Бургас
Caitriona Balfe  😍 има страхотно лице, роклята не я виждам.

Скрит текст:

заповядай
Скрит текст:

# 258
И аз идвам да хейтя.
Щях много да се радвам Стрийп да има елементарна срама и да не присъства като Дженифър Лоурънс, но уви.
Общо взето поредното събитие, в което масовката е задължена да се чувства виновна, че съществува и е номинираната, пред някаква група, я чернокожи, я определен кръг от жени. В крайна сметка ако тази година няма изключително изявени жени трябва ли зор-заман да номинират?

Излях си яда.

# 259
Като цяло ничия визия от Глобусите няма да запомня.
И аз няма да запомня - като цяло всички изглеждат, е, повечето като от елитно погребение на мам(да)ан(м).
Черна пошлост.

Лили, на мен роклята от показаните най - ми допадна, че някои са като от пийп шоу. Иначе как стои на отделните персони - изобщо не се наемам да коментирам.... Twisted Evil
Иначе от толкова черно ми се зави свят.

Уф, бе, бях се зарекла да съм бяла и добра, да не хейтя, да не чета лоши новини. И да не създавам такива.  Mr. Green

# 260
Лили, на мен роклята от показаните най - ми допадна...
Peace

Салма Хайек в цялата ѝ прелест, сякаш е облечена от Стефифешън в оригинална италЯнска ликра.

# 261
  • София
Но Марая Кери изглежда много добре, в сравнение с това, на което се беше опитала да заприлича :

Скрит текст:

# 262
  • Германия
И на мен Марая така издокарана ми е учудващо симпатична, а по принцип не мога да я понасям

# 263
Салма винаги е облечена ужасно, а иронията е, че мъжът й е император в модната индустрия. Да вземе да я свърже с някой консултант...

# 264
Марая Кери от 20 години се носи на официални мероприятия или с рокли с цепка, или с "русалка". Този път е второто, отива ѝ, позаслабнала е, а в лицето ми се струва, че е една от най-младоликите знаменитости. Такива с кожа като на Алексис Бледел се състаряват много бързо.

# 265
Холси шмъркала кокаин на яхтата с приятеля си Джи-Изи, двамата наели яхта за да разпуснат малко след Нова Година:
http://ugc.reveliststatic.com/gen/constrain/800/800/80/2018/01/0 … 8hr05sow2qbwe.png

# 266
  • Once there was a Hushpuppy...
Даян Крюгер и на мен ми хареса Peace Тя, рядко е облечена хубаво, май с такова впечатление съм останала. Също, като Мишел Уилямс, която ми е много сладка, но никога не ми харесва как се носи.
Дж. Бийл не ми харесва цялостно.
Марая наистина има много хубаво и опънато лице. И този път е приятно облечена.
Джой, и тази, която ти показа е с много хубава рокля, действително.  

# 267
Марая със сигурност си боде лицето! Няма една бръчица нито около очите, нито по челото. Всъщност - никъде.

# 268
Те и много други на 47 се бодат, но не им се получава нещо като на Марая. Подпухнало лице, уморени очи - при нея това го няма. Дженифър Лопес също е доста добре направена, но предполагам, че и при двете генът си играе значителна роля. Не е само до пари и специалисти.

# 269
  • Пловдив
Опра...тук се е пристегнала кат Доли Партън  Grinning
Скрит текст:

И една мн.хубава снимка на актрисите от любим сериал...само тази в средата кво дири там  Rolling Eyes ...не я помня нея.
Скрит текст:

А Миранда Кер бременна ли е?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт