СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 592
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Има ли пушачки сред бъдещите мами? Как се справяте с отказването на цигарите?

С риск да ме заплюете, аз продължавам да пуша и да пия кафе, и то не малко. Миналата бременност пак така направих и слава богу всичко беше наред.

Пия по 2 нес кафета чисти и по половин кутия цигари, че и повече... от най-леките. Ще минавам на iqos - устройство и цигари на принципа на наргилето без горене и без картани. Ще ги спирам по-нататък.

Само алкохола съм спряла, защото той директно минава към бебето.

И на мен преди години доки ми беше казала, че по 5-6 цигари на ден не е страшно.

В крайна сметка всеки прави своя избор.

Ние сме казали на кумовете и на две мои близки приятелки. С едната даже ще бременеем заедно Simple Smile. Тя е август. Много готино

# 136
И кафе ли не може? Аз пия по едно на ден.

За спирането на кафето и цигарите - може да доведе до запек, от личен опит казвам, друго няма какво да стане според мен. От една страна е много неприятно разбира се, но от друга - не на всички се случва. Успех!

# 137
Здравейте, записвам се и аз при вас.. Днес разбрах, че съм бременна, бях на преглед. Десет дни ме мъчи пустото гадене, а аз си мисля, че е от антибиотика Joy според лекарката съм в 6гс+1 ден, чухме и пулс. Терминът е 11.09. Малко неочаквано, но съм адски щастлива. Леко бременеене на всички септемврийски мами!

# 138
Здравейте, мами. И на мен ми е втора бременност. Имам момиченце на 2 г и 9 месеца. И моя термин е около 13. 09. Не съм запазила още час за преглед. Ще изчакам и към 11- 12 седмица ще отида. Целувки от мен

# 139
Честито на всички новодошли. Лека бременност ви желая Hug

И аз съм пушачка, но като разбрах, че съм бременна реших да ги спра. Така беше и с първата ми бременност. Започнах да ги намалям и накрая ги отказах. Даже не ми се пуши сега. Кафе не пия, защото го спрях преди около една година. Не съдя никого, всеки сам решава за себе си, но все пак е по- добре за вас ако ги спрете Grinning Пък и реално погледнато не ни носят никакви ползи тези цигари. Със сина ми исках да ги откажа напълно, но пак ги започнах. Обаче сега твърдо съм решила дори след раждането да не паля.

# 140
На мен ми излезнаха резултати от кръвните изследвания - анемия и много нисък витамин д, общо взето доста от показателите ми са извън нормата. Чакаме още едни резултати другата седмица и чак тогава щели да ми кажат какво да пия. Нещо се разстроих. Sad

# 141
С предната бременност докторката ми беше казала, че по едно кафе на ден може

# 142
Yasmeen, недей се разстройва мила.  Пиеш си каквото ти изпишат и това е
Всичко ще е наред. Kissing Face

# 143
Здравейте дами.На мен ми е първа бременност аз съм във втория месец и вече ми се гади от цигари ако някой пуши около мен а аз да запаля даже нямам никакво желаение да запаля само като тръгна да я вадя от кутията ми става гадно.Успешна бременност на всички

# 144
Мами пак съм аз.. Не мога да спра да чета някакви неща за бременноста...Та стигнах до там, че в 6та гс ембриона е около 2мм. Лекарката днес ми каза че ембриона отговаря на 6гс+1 ден, а е записала, че е 0,49см.. Трябва ли да се притеснявам? Съжалявам ако е тъп въпроса, просто всичко е толкова неочаквано и не съм подготвена изобщо. Мерси

# 145
Поздрави на всички, от доста време не съм писала. Искам да ви се оплача че се чувствам ужасно, нямам сила за нищо, постоянно ми се гади, стигнах до там че се будя посред нощ да повръщам, такова нещо с дъщерята не съм имала..
Надявам се по-бързо да минава този период защото на моменти едвам издържам.
По въпроса за цигарите ще се включа и аз пушех по малко,но още с първото ги спрях от раз и от тогава не съм палила. Нямам и намерение. Голяма отрова са. Просто няма смисъл.

# 146
Здравейте и от мен, майчета 🤗🤗 Преди седмица разбрах за моето септемврийче, което ще моята трета рожба ❤❤❤ Имам 2 породени момиченца на 2.6г и 10м. Ще се радвам да споделяме радостите и тревогите си около нашите септемврийски чудеса!

# 147
Здравейте, момичета. Днес си взех направление от личния лекар - прегледът ми е в понеделник. Засега знаят родителите и колегите ми - веднага ме усетиха, а и всички го очакваха. От неделя имам ужасно гадене, а днес съм повръщала от 4 сутринта до 1 на обяд. На някоя случвало ли й се е? 5г.с. не е ли много рано за такова повръщане? И как се справяте с него - пробвах да хапна солети, което обикновено ми помага, но пак повърнах. Поне вода пия - до тук около литър. Помагайте!!! 😩😩😩

# 148
От неделя имам ужасно гадене, а днес съм повръщала от 4 сутринта до 1 на обяд. На някоя случвало ли й се е? 5г.с. не е ли много рано за такова повръщане? И как се справяте с него - пробвах да хапна солети, което обикновено ми помага, но пак повърнах. Поне вода пия - до тук около литър. Помагайте!!! 😩😩😩

До някъде помага да не лежиш и спиш на лявата страна, свързано е с разположението на жлъчката. Другото е ментов чай, аз пия всяка сутрин мента и лайка, и двете са за успокоение на стомаха..

# 149
От неделя имам ужасно гадене, а днес съм повръщала от 4 сутринта до 1 на обяд. На някоя случвало ли й се е? 5г.с. не е ли много рано за такова повръщане? И как се справяте с него - пробвах да хапна солети, което обикновено ми помага, но пак повърнах. Поне вода пия - до тук около литър. Помагайте!!! 😩😩😩

До някъде помага да не лежиш и спиш на лявата страна, свързано е с разположението на жлъчката. Другото е ментов чай, аз пия всяка сутрин мента и лайка, и двете са за успокоение на стомаха..

Благодаря ти много! Това за спането не го знаех. И за ментата също. 😀 Добре че мъжо купува чайове всякакви, та сега отивам да търся Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт