СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 614
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета Simple Smile много се радвам за всички които вече са чули сърциче Simple Smile За болките спокойно може да пиете но шпа 3 х 1. През предишните ми бременности а и сега съм с болки и контракции от много рано и съм пила дълго време но шпа. Консултирайте се и с лекарите си но се приема без противопоказания Simple Smile

# 121
Здравейте, момичета,

Аз съм в 5 г.с. и освен, че много ми се спи и вие свят нямам други оплаквания. Първа бременност ми е и днес личният лекар ми даде направление за ЖК. Решила съм да родя в Майчин дом и искам да ви попитам как стои въпроса с избора на акушер-гинеколог? Можете ли да ми препоръчате добър специалист и как става записването при него? Благодаря ви!  Simple Smile

# 122
Аз се следях с предишните бременности в Майчин дом при д-р Клисурски. Сега пак ще съм при него но той не изражда. Иначе записването е само с направление от личния лекар.

# 123
Здравейте аз ходя в софия при Д-р Валентина Мазнейкова голям специалист (ехограф) и не само. Единствено при нея имах успешно раждане, сега пак съм при нея. В 6 с. 5 д. Чухме пулс и пак съм на преглед в 11 с.

# 124
Честито на всички, чули вече прекрасния звук от биещото сърчице. Много се радвам за вас момичета. Hug

А да попитам кой с какво се маже против стрии? Аз за момента не се мажа всеки ден и го правя с най-обикновен хидратиращ крем. С баткото де мажех с розово масло, но ефект някакъв. Нацепих се цялата - гърди, бедра, ханш, дупе, но и много качих окло 23 килограма. Сега да ви кажа ще мажа за профилактика. Свикнах с мисълта, че вероятно ще се появят нови и толкова.

# 125
Привет на всички!
Вчера си правих тест само след ден закъснение-щом съм тук, резултатът е ясен Simple Smile За мен това е първа бременност и съм доста объркана. След като направих теста, ме обзе някаква паника, започнах да мисля и да се притеснявам за какво ли не, та цяла нощ не съм спала и чувствам сърцебиене. БЕбето не е нежелано, по-скоро неочаквано, тъй като се получи твърде лесно и бързо Simple Smile на 33 г съм, не чак толкова млада за първо дете, но все си мислех, че може и още малко да се чака. ММ ме заблуди с някакви лоша спермограма от миналата година и се бях приготвила паихически за по-дълго бебеправене:) Да не предизвиквам съдбата, дано всичко е наред, просто съм много стресирана в момента.
Та...вече обмислям да запиша час при гинеколог за потвърждаване и за избор на лекар за проследяване.
Надявам се да не съм досадна, но чистосърдечно признавам , че много ме е страх и имам нужда от малко подкрепа Simple Smile

# 126
Polikseni няма нищо страшно всяка една бъдеща майка преминава през такъв етап, аз въпреки че съм с втора бременнст пак си го има стреса, затова сме тук  всички в една  тема Wink леко бременее Simple Smile

# 127
Мамии на когоо казахтее за радоста ви днес потвърдиха и съм в 5 г.с сега знает мъжа ми рсзбирасе майка ми и неговите родители ....когаа мислите да споделитее и с приятелиии и другата част отт родата ?Heart Eyes

Ние споделихме с близките .... нямахме много търпение 🤗

# 128
Доброо утроо мамии !! Едно въпросче за тези който пушат и обичат да поят по 1-2 кафенца на ден ... Аз откакто ми потвърдиха че съм бременна  не съм пушила нито кафе съм пила това вече са 3 дена !! Въпроса ми е по някакъв начин няма ли да се отрази на организма ми тази рязка промяна без кафе и цигари  и пречи ли да пия примерно по едно 3в1 на ден Smiling Imp

# 129
Добре, че вече мислех, че полудявам..Simple Smile
Още вчера си взех безкофеиново кафе, за да не ми е много рязка промяната . И...не се сдържахме и казахме на родителите , макар че още не е потвърдено при лекар. Нали не е рано да се направи първи преглед другата седмица- би трябвало да е 5 г.с.?

# 130
Още вчера си взех безкофеиново кафе, за да не ми е много рязка промяната . И...не се сдържахме и казахме на родителите , макар че още не е потвърдено при лекар. Нали не е рано да се направи първи преглед другата седмица- би трябвало да е 5 г.с.?
Цитат на: Polikseni

link=topic=1012293.msg36135498#msg36135498 date=1516179988

Не е рано аз на 15 бях напреглед и бяхв точнов 5г.с седмица и видях една мъничка точицаа Heart Eyes.  На работа сме заринати с кафе ама държа фронта не пия и аз се притеснявам за рязката промяна Thinking

# 131
Polikseni напълно нормално е да се чувстваш така Simple Smile аз също имам притеснения и страхове въпреки че за мен е четвърта бременност за последните пет години (дай Боже да е третата успешна) Simple Smile Аз съм и с рискова бременност та съвсем се шашкам на моменти но знам че всичко ще е наред. Притесненията не изчезват дали по време на бременност дали след като се родят децата. Ще се справим с всички предизвикателства и на бременността и на родителството Simple Smile

Кафе пия по едно на ден късо с мляко. Старая се да не го правя силно. Доколкото знам едно кафе дневно не вреди. А рязкото спиране на каквото и да е пък съвсем няма как да навреди това са митове Simple Smile

# 132
Здравейте, момичета Simple Smile Днес ще ходя на първи прегред, дано всичко е наред, надявам се да чуем сърчице. Личната ми даде талон за ЖК, не знам дали не е рано още? Тези, които са били на преглед да кажат.
Има ли пушачки сред бъдещите мами? Как се справяте с отказването на цигарите?

# 133

[/quote]
Аз съм пушач. Откакто разбрах,  че съм бременна ги спрях. От 01.01. не съм пушила. Припушвало ми се е няколко пъти, но сменям фокуса на вниманието веднага. Започвам нещо да правя и се разсейвам и така ми отминава. В интерес на истината не съм вярвала, че ще мога така от раз да ги спра. Явно в името на децата човек е способен на всичко. 😁Въпреки че АГ-то ми каза, че до пет цигари на ден може.

# 134

Аз съм пушач. Откакто разбрах,  че съм бременна ги спрях. От 01.01. не съм пушила. Припушвало ми се е няколко пъти, но сменям фокуса на вниманието веднага. Започвам нещо да правя и се разсейвам и така ми отминава. В интерес на истината не съм вярвала, че ще мога така от раз да ги спра. Явно в името на децата човек е способен на всичко. 😁Въпреки че АГ-то ми каза, че до пет цигари на ден може.
[/quote]

На мен днес малко мии се пуши ноо не се даваам сигурна съм че ако изпуша 1 и после ще искам ощее затова по хубаво да не пуша.. късмет и на другите мамии

Общи условия

Активация на акаунт