СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 507
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Да точно така Simple Smile добре дошла при нас Simple Smile

Прави ми впечатление колко много мами със загуби сме се събрали.... Пожелавам на всички в темата да останем заедно до край и да имаме здрави и пухкави бебета Simple Smile

Извинявам се за глупавия и неудобен въпрос, но какво се получава при мисед аборт? Има ли признаци? Каква е причината? Виждам, че често се случва и почвам да се филмирам.
При мен лично и двата пъти нямаше никакви признаци. На контролен преглед установиха че бебето е спряло да се развива. Водят го мисед т.е задържан аборт.
при мен беше същото в 6.г.с чухме пулс и в 9г.с. Вече беше спряло да се развива ,но при някой протича доста страшно с кравоизливи болки и тнт .но нека да не пълним темата с негативизъм Simple Smile да се настройм положително

# 181
Скрит текст:

Прави ми впечатление колко много мами със загуби сме се събрали.... Пожелавам на всички в темата да останем заедно до край и да имаме здрави и пухкави бебета Simple Smile

Извинявам се за глупавия и неудобен въпрос, но какво се получава при мисед аборт? Има ли признаци? Каква е причината? Виждам, че често се случва и почвам да се филмирам.
При мен лично и двата пъти нямаше никакви признаци. На контролен преглед установиха че бебето е спряло да се развива. Водят го мисед т.е задържан аборт.
при мен беше същото в 6.г.с чухме пулс и в 9г.с. Вече беше спряло да се развива ,но при някой протича доста страшно с кравоизливи болки и тнт .но нека да не пълним темата с негативизъм Simple Smile да се настройм положително

Всичко ще е наред с всички! Сигурна съм!

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 16:11 от AnMary

# 182
Скрит текст:

Всичко ще е наред с всички! Сигурна съм!
Попитайте за аспирин протект масово се задържат бременности.

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 16:12 от AnMary

# 183
  • Milano
Минах прегледа днес в 5г.с всичкоо е наред ноо само на мен ли ми се пикае вече постоянно ...

И на мен ми се пишка по-често от по принцип, чак се събуждам вечер, за да отида до тоалетна, а преди си спях като Пън цялата нощ. Не е постоянно, но определено е по-начесто от по принцип.

# 184
  • Milano
Днес мина първият ни преглед. Чухме бебето, определиха ни термин за 06.09 и ми назначиха изследвания. Следващият преглед е за следващият месец. Simple Smile 🎉🎉🎉

# 185
Здравейте момичета! Аз пак започнах да параноясвам. Снощи за първи път правихме секс откакто разбрахме, че съм бременна. Имах някакви притеснения, а и не съм говорила с доктора по въпроса, но така го почувствах. Та това което ме притеснява е, че след като приключихме отдолу бях станала двойна. Някак си много подута. Hushed не ме е боляло или нещо подобно. Ама за първи път се случва. Приятеля ми смята, че е от хормоните и прекалена възбуда. Ама не знам. И след всичкото гадене днес се чувствам много добре даже и почти не се събуждах. Дали не е станало нещо. Притеснявам се много, че гаденето почти го няма

# 186
МърМяу на мен ми се случва често, когато правим секс по-дълго от обичайното или когато не съм се навлажнила добре, ако мога така да се изразя 🙂🙂🙂🙂 Според мен няма място за притеснение

# 187
Здравейте момичета! Аз пак започнах да параноясвам. Снощи за първи път правихме секс откакто разбрахме, че съм бременна. Имах някакви притеснения, а и не съм говорила с доктора по въпроса, но така го почувствах. Та това което ме притеснява е, че след като приключихме отдолу бях станала двойна. Някак си много подута. Hushed не ме е боляло или нещо подобно. Ама за първи път се случва. Приятеля ми смята, че е от хормоните и прекалена възбуда. Ама не знам. И след всичкото гадене днес се чувствам много добре даже и почти не се събуждах. Дали не е станало нещо. Притеснявам се много, че гаденето почти го няма

По време на бременност органите в малкия таз са по-кръвоснабдени от обикновено, което за мен е причината за "подуването".

# 188
Благодаря Ви, момичета. Поуспокоих се! Heartpulse

# 189
Здравейте и от мен, момичета. Включвам се и аз към септемврийските мами. Живи и здрави всички до тогава, да се радваме на малки, сладки бебенца. Аз в понеделник съм на първи преглед, надявам се всичко да е наред, че още не мога да повярвам на тестовете 😀
Успех на всички и лека бременност до термин. 😘

# 190
tortaSorehi
Честито👏И аз дъм като теб в понеделник съм на пръв преглед Simple Smile

# 191
И аз така мн момичета  понеделник ние първият преглед,щесе отчетем след него,;) Успех  и само хубави новини на всички ни  Simple Smile

# 192
Мили септемврийски майчета, има ли група във ФБ вече? Ако все още няма, всички сте добре дошли в Мами с термин септември 2018 https://www.facebook.com/groups/1243249632474987/  Simple Smile

# 193
Мили септемврийски майчета, има ли група във ФБ вече? Ако все още няма, всички сте добре дошли в Мами с термин септември 2018 https://www.facebook.com/groups/1243249632474987/  Simple Smile
Веси, групата тайна ли е? Ще те помоля ако не е ,да я направите тайна и тогава да се присъединим.Защото все още не искам приятелите ми да разбират за бременността ми ,а ако не е тайна ще се види.Благодаря ти.

# 194
Веси, групата тайна ли е? Ще те помоля ако не е ,да я направите тайна и тогава да се присъединим.Защото все още не искам приятелите ми да разбират за бременността ми ,а ако не е тайна ще се види.Благодаря ти.

Теди, групата е затворена, но не е тайна все още. Също съм на мнение, че трябва да стане тайна, но изчаквам, понеже ако е тайна няма да я намират други мами с термин септември, които не пишат тук.

Общи условия

Активация на акаунт