СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 566
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро момичета,
Май засега само аз не съм била още на преглед, а по мои изчисления трябва да съм в 6-та г.с.  последният ми цикъл  цикъл беше на 17.12. Записала съм си час за четвъртък  , в Щерев- дано всичко е наред.
Аз обаче се притеснявам , че хич не спя добре. В 5 часа ставам до WC и после абсурд да заспя отново. Някой има ли този проблем? Все пак се предполага, че ще  спинкаме дори повече от обичайното, а нещо не ме свърта. Дано бебо оше да не усеща и да не се изнервя:)
Здравей аз също съм по същия начин даже и последния ми цикъл беше на 17 декември вчера бях на преглед края на 5 началото на 6 г.с, относно спането аз се събуждам в 2 зверски изпотена и заспивам в 6 до към 8  всеки различно го избива според мен

# 241
Добро утро момичета,
Май засега само аз не съм била още на преглед, а по мои изчисления трябва да съм в 6-та г.с.  последният ми цикъл  цикъл беше на 17.12. Записала съм си час за четвъртък  , в Щерев- дано всичко е наред.
Аз обаче се притеснявам , че хич не спя добре. В 5 часа ставам до WC и после абсурд да заспя отново. Някой има ли този проблем? Все пак се предполага, че ще  спинкаме дори повече от обичайното, а нещо не ме свърта. Дано бебо оше да не усеща и да не се изнервя:)
Здравей аз също съм по същия начин даже и последния ми цикъл беше на 17 декември вчера бях на преглед края на 5 началото на 6 г.с, относно спането аз се събуждам в 2 зверски изпотена и заспивам в 6 до към 8  всеки различно го избива според мен

Така така, аз си мисля, че баш на  нова година е станала работата:)Даже вчера си говорихме, че трябва някой Васко да се роди:)
Успяха ли да му чуят сърцето или още е рано? Аз имам малка надежда за четвътък, но май е трябвало да изчакам още малко.

# 242
Не то още е рано 7 8 г с се чува викаме не другия петък

# 243
Здраавейте, момичета.. И аз да се запиша в темат, това ми е втора бременност.. имам момиче на 5 и половина години... първи положителен тест вчера... според последната дата на МЦ термина би трябвало да бъде на 26.09, ноо ще видим.. мисля че може АГ да го измести... Лека бременност на всички ви.

# 244
Весела Цанкова второто ни бебе не беше планирано, случи се случайно,но сме щастливи много и чакаме  с нетърпение бебчо:)
И моят термин е близо до твоя аз съм за 22.09 Simple Smile и аз като теб имам син , който е с два месеца по голям твоя- на 2.8г сме ние:)
Леко бременее:))

# 245
Момичета , вие как сте с наддаването на килограми? Аз уж нямам апетит и не ям много, но още сега започнах да наддавам и леко да се подувам. Да не говорим за гърдите- вчера си купих два нови сутиена. Вероятно е и до ген, но ми се струва, че ще стана огрооомна Sad

# 246
Добро утро момичета,

здравей
и аз също се събуждам много често и след това не мога да заспя

# 247
Момичета , вие как сте с наддаването на килограми? Аз уж нямам апетит и не ям много, но още сега започнах да наддавам и леко да се подувам. Да не говорим за гърдите- вчера си купих два нови сутиена. Вероятно е и до ген, но ми се струва, че ще стана огрооомна Sad

И аз така мисля преди да забременея си имах кореем даже и стрии си имам станаха от рязко надебеляване а преди спортувах и бяхх катоо клеечка но спрях с спорта ии стааанааах е не съм чак толкова всичко се кичи при мен на корема  сега сякаш малкоо повече си хапваам ноосъм сигурна че щее стана огромнаа а и съм и нисичка мале не ми се мислии ще се таркаалям Grinning

# 248
♥Elfita♥ дай Боже всичко да е наред!

За нас е пета планирана бременност. Надяваме се да е трета успешна. Децата са на 4 и на 2 Simple Smile малкия е кърмаче все още. Килограми дори съм свалила. Имам зверски киселини и изобщо не мога да се храня нормално.

# 249
Дами аз съм в 7г.с  нормално ли е да имам киселини че чак някой неща които обожавам да хапвам да не мога да ги погледна, а храните като риба и гъби които не понасям да си похапвам от тях при вас как е ?

# 250
 И аз имам ужасни киселини, гадене, повръщане ..свалила съм почти 2кг. Но като мине третия месец бързо се връщат ☺
Също не мога да спя добре през нощта..
За мен е втора и планирана бременност. Дъщеря ми е на 3г.
Поздрави на всички 😀

# 251
https://А има ли други момичета, които да нямат никакви неразположения в гърдите? Само малко "по-плътни" ги усещам

# 252
https://А има ли други момичета, които да нямат никакви неразположения в гърдите? Само малко "по-плътни" ги усещам
Аз съм така. Просто се вплътниха и понатежаха. Наболяват ме много леко, по-скоро от тежестта. Не са ми потъмнели ареолите, нито пък ми излязоха там някакви си жлези, забравих им името. Чак ми е плашещо понякога, че съм толкова безсимптомна.

# 253
Аз с килограмите не съм добре. Качила съм въпреки повръщането, което имах в началото. Сега имам леко гадене, което се оправя след като хапна нещо. Така бях и с първата бременност. Храната ми оправяше гаденето.
С корем съм вече, но той е от много ядене за съжаление. Предполагам пак ще заприличам на кит. Animal Whale2
Напоследък и аз се будя много рано към 5 сутрината. Трудно заспивам след това, но пък заспя ли откарвам до 9 часа.
Инсталирах си едно приложение в телефона, което показва колко е порастнало бебето и в коя седмица съм Simple Smile сега съм в 8 гс и в четвъртък пак съм на лекар за види доктора дали е порастнало колкото трябва. Миналата седмица малко изоставаше.

Леко бременеене на новите момичета Grinning

# 254
И аз съм така . А с цигарите как сте аз съм много страстен пушаш  пуших по кутия и нещо най леките сега по 2 3 за да ги спра на цяло ,но ми е много трудно честно да си призная

Общи условия

Активация на акаунт