СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 546
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
curnichko, благодаря, ще звънна тези дни за час. Blush

А може ли някоя от мамите, която вече е минавала ФМ, да поясни какво точно представлява самата процедура?

Аз вече съм качила около 4кг и направо се плаша как ще е занапред, а се храня почти нормално, определено не се тъпча и съм спряла всичко сладко.
И аз се будя в 5ч сутринта и после не мога да заспя или ако заспя е след 7 до към 9. Но като цяло не съм вече толкова сънлива като преди 2-3 седмици когато ми се спеше буквално постоянно. Grinning
И гърдите са ми много по-добре, преди ме боляха страшно много, сега са доста по-малко болезнени.

# 256
И аз съм така . А с цигарите как сте аз съм много страстен пушаш  пуших по кутия и нещо най леките сега по 2 3 за да ги спра на цяло ,но ми е много трудно честно да си призная

И аз пушихх по половин кутия на ден а ако ходехме на заведение поо кутия ноо си казаах че като забременея спирамм на 15 бях на преглед след като потвърди не съм запалила многоо рядкоо ми се приисква нооо не паляя всичко е до воляя късметт!! Kissing Heart

# 257
  • Пловдив
curnichko,а,и на вас ще ви е трето.Супер.Първите две момченца ли са?

Beyonce900,аз не пуша.Новата линия е да препоръчват леки цигари и по няколко на ден,но за мен 0 цигари най-добре.Малко или много всяка цигара вреди.Кураж,за да ги спреш

TheMarquise,ФМ то е преглед с ехограф през корема.Понякога и вагинален,за да се огледат всички органи.Лекарят гледа показатели,за да отхвърли синдром на Даун и други аномалии.Броят се пръсти,гледат се очните ябълки дали са налични и така-оглежда се хубаво бебчето.На втората фетална се получава повече информация,защото плодът си е съвсем оформен

# 258
Момичета, още е прекалено рано да качвате килограми.... ами до 9-ти месец.... какво ще правите? Милите ми....

# 259
Възхищавам ви се на смелостта за 3 дечица и чак ме е срам , че чаках до 34 за първо и че все още не смея да се зарадвам поради страха от промяната, отговорността, раздялата с предишноя ми начин на живот и какво ли не..

# 260
♥Elfita♥ първото момиче второто момче Simple Smile сега каката няма търпение да разбере какво ще е третото. Един ден иска момиче на другия ден иска момче. Важното е че винаги казва "каквото и да е ще го обичаме много" Simple Smile

За цигарите не съм пушила никога и не знам какво изпитвате. Имам приятелка която пуши през цялата бременност. Бебка е на три месеца и буквално откакто е родена е на антибиотици. То инфекции то сополи кашлица.... Четири антибиотика е изпила с постоянно запушен и хъркащ нос и сополи и не знам за кой път вече пръскат и антибиотични капки в носа. Правиха изследване на носен секрет няма бактерии а сополите не спират откак е родена. Лекарите не дават обяснение но и моята дружка не признава че е пушила. Не знам има ли връзка но ако аз бях на нейно място много щях да се обвинявам.

# 261
И аз съм / бях пушач. След + тест ги намалих до 2-3 на ден, разделени на половинки. Дърпах си няколко пъти и гасях. Но тогава ми беше странно, нереално чак, не знаех какво точно се случва Grinning Последната си половинка изпуших на Нова Година и от тогава не съм палила. От както видях точицата, а особено от както чух и видях сърчицето, някак си не мога да си се представя с цигара в ръка, нереално ми е. Не, че не ми се пуши, много ми се пуши даже, но само като се сетя за онова толкова дълго чакано сантиметърче с очертаната главичка и пулсиращото сърчице, и се спирам на секундата!
Иначе се радвам, че отдавна не се будя посред нощите. Рекордът ми беше 3.30.  Пих чай и четах книга до сутринта. Сега ставам средно по три пъти до тоалетна, но и спя до много късно, нещо, което е абсолютно нетипично за мен.
За килограмите не е ли рано, наистина? Аз също съм зверски подута, с голям и твърд корем. Отдавам го на Утрогестана, а според АГ е заради задържани течности и газове. Луда работа Grinning

# 262
  • Пловдив
Цял ден звъня на Марковс.Не вдигат или изключен тел.Сега се свързах на  0899 130 550 и си записах час за 15 ти март.Та който иска,юруууууууууууууш да звъни Simple Smile

curnichko ,много хубаво,че си имате от двете.Ние познай на какво се надяваме,но и двамата мислим,че ще е пак момиченце

# 263
Момичета, МЦ Марковс ли са едни от най-добрите във ФМ? И кой лекар по-конкретно... иии ако знаете цена за ФМ да ми кажете.....
Първата ми бременност беше проблемна завършила в 32гс със спешно секцио... сега тази мисля да се следя минимум при 2 доктора...

# 264
♥Elfita♥ пожелавам ви да се сбъдне това на което се надявате Simple Smile аз също мисля че нашето ще е момиченце Simple Smile колко са големи вашите каки?
Чакайте да ви споделя един калкулатор за пола на бебето да се позабавлявате малко Simple Smile ясно че няма как да предвиди но моите деца ги разпознава без грешка Simple Smile http://www.moetodete.bg/calculator/baby-gender.html

Hristinchet0 в мц Марковс апаратурата им е много добра. Доктора който е най хвален оттам е Димитър Марков. Лично аз съм ходила и във Фемина. Там също са много добри. Чела съм и за други лекари но не съм посещавала лично. Какви проблеми имаше? Моите бременности също са такива. Напиши ако искаш конкретно ако мога ще помогна с инфо.

# 265
  • Пловдив
Момичета, МЦ Марковс ли са едни от най-добрите във ФМ? И кой лекар по-конкретно...

Да,Димитър Марков записах аз.За цената забравих да питам.Предполагам около 120 лв.Пак ще звънна да питам и ще кажа

curnichko,хехе,излезе ми момченце.Ти сега къде ще правиш ранната ФМ?
Каките са ни на 9 г и на 3 г и половина

# 266
TheMarquise,ФМ то е преглед с ехограф през корема.Понякога и вагинален,за да се огледат всички органи.Лекарят гледа показатели,за да отхвърли синдром на Даун и други аномалии.Броят се пръсти,гледат се очните ябълки дали са налични и така-оглежда се хубаво бебчето.На втората фетална се получава повече информация,защото плодът си е съвсем оформен
Благодаря! Blush

На мен ми препоръчаха д-р Маркова в Марковс. Някой да е бил при нея? Иначе и аз обмислям дали да не я направя  на 2 места.

От калкулатора ми излиза момченце, ще видим. Grinning

# 267
Момичета, МЦ Марковс ли са едни от най-добрите във ФМ? И кой лекар по-конкретно...

Да,Димитър Марков записах аз.За цената забравих да питам.Предполагам около 120 лв.Пак ще звънна да питам и ще кажа

curnichko,хехе,излезе ми момченце.Ти сега къде ще правиш ранната ФМ?
Каките са ни на 9 г и на 3 г и половина
Цената последно 2015 беше 100 лева. Чудя се къде. Лекаря при който се следя също прави ФМ. С двете деца ходех и при него и при Марков. Всичко съвпадаше абсолютно точно. Каквото кажеше Марков това и моят лекар. Та може би сега ще си спестя допълнителния разход и ще остана само при моя лекар. На 29 съм на първи преглед и ще уговорим нещата. Тогава ще преценя.
А каките разпозна ли ги калкулатора? На мен сега ми дава момиченце Simple Smile

# 268
  • Пловдив
Beyonce,давай го по-леко наистина тогава

TheMarquise ,май няма Маркова в Марковс,но се обади да питаш

curnichko,да,и за двете позна  Laughing

# 269
Момичета, още е прекалено рано да качвате килограми.... ами до 9-ти месец.... какво ще правите? Милите ми....
Ще се търкалямееее Grinning

Общи условия

Активация на акаунт