СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 507
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Др Александров го знам аз Simple Smile Като раждах беше там. Страхотен е!
Хайде успех на всяка мама с болки и притеснения! Ще пиша пак след прегледа др седмица. Най-важното е положителната нагласа! Всичко ще е наред!

# 331
Пак съм аз сега като ходех да пишкам и се избърсах имаше кръв бледа смисъл светло червена какво да правя да звъня ли пак на гинеколога ми

# 332
И аз съм при Александров, засега нямам кой знае какви впечатления, но изглежда стабилен.

# 333
Пак съм аз сега като ходех да пишкам и се избърсах имаше кръв бледа смисъл светло червена какво да правя да звъня ли пак на гинеколога ми
Задължително

# 334

Вариантите са два, или продължаваш да кървиш (с първата си бременност изкървях в 12гс и кръвта беше алено червена) илии се оттича рова което не е било изтекло... ама пак си му звънни за всеки случай.

# 335
Никита, успех мила, постарай се да си спокойна, разсей се, всичко ще е наред!
Love fairy - и аз съм в Щерев, при кой си? Аз съм при Др Билчев. Втора бременност ми е.
А за това дали личи по-рано - ами аз имам “тумбак” още, на мен късно ще ми проличи Simple Smile пък и 2ри месец бременна - не е ли рано? Не помня миналия път как беше, аз криех до края на 13 гс миналия път.

И аз съм при Др Билчев за първи път, на 6.02, ще ми е прегледа. После ще ходя при Сигридов.

# 336

При мен почти две седмици го имаше това зацапване, но беше кафеникаво. Ако можеш звънни му за твое успокоение.

Туко що се върнах от преглед и официално съм в 9гс.. Добре се развива и има пулс Simple Smile
И на мен корема сутрин ми е по-малък.

# 337
Shokolad88 а защо ще сменяш лекаря? Може пък Др Билчев да ти допадне. Успех!

# 338
Здравейте, казвам се Юлиана на 32г. Втора бременност,имам момченце на 3,6г. Днес бях на втори преглед,видяхме ембрионче с пулсиращо сърчице,но доки каза че е много мъничко и изостава по седмици (отговаря на 6г.с). Следващия петък съм пак на преглед.  Симптоми имах в началото,сега само напрегнати гърди и предменструални болки,изписаха  ми но шпа. За капак ме е повалил и грип. Лека бременност на всички момичета и само хубави новини.

# 339

Аз също мислех при него, но в последствие отидох при д-р Милчева и съм много доволна. Във вторник съм пак на преглед, нямам търпение да си видя точката Simple Smile

# 340

Защото ми е далече и искам по здравна каса в Младост и при Сигридов мисля да ходя веднъж месечно. Но ако ми хареса може и при Билчев да остана. Само дано всичко е наред, че първото бебе стана след доста опити инвитро, а  това съвсем естествено.

# 341
Nikita кървене има обикновено като Прогестерона не достига  и Утрогестана е решението. Лежиш, слагаш Утрогестан/ препоръчвам вагинално / гледаш весели филми и всичко ще е наред. Ако харесваш ски и фигурно пързаляне , сега има интересни предавания.
Всичко ще е наред.
След 3 месец се образува плацентата и тогава можеш да си отдъхнеш и да се раздвижиш.

# 342
С първата си бременност не си спомням до кога са ми продължиши пмс болките.. та затова ви питам вас... до кога ще са, че взех да се притеснявам...

# 343
Nikita кървене има обикновено като Прогестерона не достига  и Утрогестана е решението. Лежиш, слагаш Утрогестан/ препоръчвам вагинално / гледаш весели филми и всичко ще е наред. Ако харесваш ски и фигурно пързаляне , сега има интересни предавания.
Всичко ще е наред.
След 3 месец се образува плацентата и тогава можеш да си отдъхнеш и да се раздвижиш.
Каза че имам кръвоизлив и някакво запушено каналче утрогестана го пия 2 пъти по 2 и 2 хапчета вагинално

# 344
  • София
Много сте ми готини всички! Аз писах началото, че съм септемврийска мама 2017г и ми е много мило да ви чета, понеже преди почти година и аз се вълнувах от същите неща (терминът ми беше за края на септември).
Чета ви малко по диагонал, че имам едно диване на 3м и половина, което ми стопява лагерите с никнещи зъбки. Видях, че коментирате Билчев - аз съм против него. Бях на трета ФМ при него и не съм доволна. За ФМ препоръчвам Искилиева пак в Щерев.

Общи условия

Активация на акаунт