СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 491
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Трябва от раз да ги спреш товаа чеее е лошо за организмаа и че се надебелява рязкоо ии всякакви другии неща са глупости днес лягаш с мисълта че от утре няма да пушишш и краай воля трябва все пак вече става въпрос за бебчето  воляяя
Файда от тях няма като се замислиш един вреден дим е и на мен от време на време мии се препушва ноо веднага за друго почвам да мисля успеехх ти желааяяя! Kissing Heart

# 361
Никита разбира се че всичко ще бъде наред...иии съм сигърна че бебчето се е захванало вече много много здраво.... лежи и почивай, сега ти се е паднало Wink после почивка няма... 😘

# 362
Никита разбира се че всичко ще бъде наред...иии съм сигърна че бебчето се е захванало вече много много здраво.... лежи и почивай, сега ти се е паднало Wink после почивка няма... 😘

После ще имаа да търчаа на предд на зад и да ви кажа нямам търпение да се случи и товаа ...
Благодааря за подкрепата на ВСИЧКИ !!! Heart

# 363
Здравейте и от мен. Моят термин е на 22-ри Септември, за момента не съм чула сърциче, ще ходя пак на 7-ми Февруари. Моите притесняния за доста - наднормени килограми (100 за момента), инсулинова резистентност... Следя се при ендокринолог, която ме успокоява, че всичко ще е наред, стига да се следи положението, но аз някак си се притеснявам. Първа бременост ми е и даже още не мога да осъзная какво се случва.  Освен подут корем и болезнени гърди за момента нямам други симптоми.

Пожелавам на всички само позитивни емоции и кураж!  Grinning

# 364
Mighty M добре дошла и честито... При всяка една проблемна бременност най-важното е да бъде следена и то не от един АГ а от минимум двама + специалисти за даденото заболяване.... Моята първа бременност беше такава проблемна нооо ние в последствие научавахме за проблемите... та сега съм си направила план за действие... бъди спокойна и всичко ще бъде наред... ако трябва ще ходиш при двама АГ и при двама ендокринолози.

# 365
Здравейте... днес бях на лекар видя се пулсиране, явно вече си имаме ❤ ... нооо ми казаха, че имам леко разлепяне (не съм имала кървене само леки болки ниско долу) казаха ми да лежа и ми дадоха да пия но шпа и утрогестан ... малко ми е притеснено 😔

# 366
Здравейте... днес бях на лекар видя се пулсиране, явно вече си имаме ❤ ... нооо ми казаха, че имам леко разлепяне (не съм имала кървене само леки болки ниско долу) казаха ми да лежа и ми дадоха да пия но шпа и утрогестан ... малко ми е притеснено 😔

Бъди спокойна... и прави това, което ти е казал АГ. Simple Smile

# 367
Beyonce900 попринцип на бременни четох че темп. Трябва да е 37 ноо ако не се чустваш добре зв на  личната ии недей излиза много много в това грипозно време ...  Че е страшноо а аз не пуша от 15 този месеец Hug
ами аз съм ту добре ту зле сега станах малко ,рздвижих се , изядох два портокала и съм по добре ,но за тази тютюнена кашлица не знам какво да правя такива секрети излизат напрво съм потресена

# 368
И аз се присъединявам към неспящите,между 12-6 поне по три пъти се будя и после не мога да заспя. Честито на всички за ❤,а на останалите търпение с лежането.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 11:29 от yulianka

# 369
  • София
Хубаво е да се спрат цигарите в началото, т.к най-важният период в развитието на бебетата е до 12г.с., тоест органогенезата.
Точно днес се навършва една година откакто не съм пушила, а положителен тест видях на 26.01.17г след шестдневно закъснение. Simple Smile

# 370
Само аз ли не усещам нищо? 😀 Като ви чета се чудя дали изобщо съм бременна. Шегувам се, разбира се, надявам се всичко да е наред с всички нас. Аз се включвам с питане пак за болничните. Тези 45 дни, които са задължителни преди термин, включени ли са в тези 180 за цялата година? Съжалявам ако въпроса е тъп, но работата ми е тежка и във вредна среда, за това гледам да се махна колкото се може по-бързо.

Не, не са включени. Имаш права на 180 дни болничен с комисия и съвсем отделно са тези 45 дни за раждане.

# 371
Здравейте Nature Sunny

Моята дъщеря е болна от четвъртък вечер - ангина. Вкъщи ходя с маска Mask Тя е в едната стая, аз в другата, но пък хванахме нещата от самото начало и почна АБ, та смятам да го изкара по-лекичко. Разположила съм я царски в хола на дивана с една купчина играчки и я чувам как си пее Simple Smile
Аз съм с почти постоянно гадене. Лежа като преял кон Grin По принцип съм нон-стоп ангажирана с домакинстване и какво ли не, но нямам никакви сили. Все пак днес реших да се мобилизирам и свърших разни неща, та сега заслужено лежа с лаптопа, чаша чай и ореховки.

На всички борещи се да откажат цигарите - успех! Бебенцето е голям стимул, сигурна съм, че ще успеете Flowers Hibiscus

Никита, как си ?

Mighty M, моят РД е на 22.09 Birthday

Beyonce900, бързо да ти минава кашлицата!

Хубав ден на всички Simple Smile

# 372
Хора оказа се че е грип или настонка не знам кашлица хрема отпаднашо ми е като парцал съм званях д АГ-то изписа ни хомоепатуя дано да ми се разнине .Никъде не ходя с никой не се срещам и пак го хванах

# 373
Хора оказа се че е грип или настонка не знам кашлица хрема отпаднашо ми е като парцал съм званях д АГ-то изписа ни хомоепатуя дано да ми се разнине .Никъде не ходя с никой не се срещам и пак го хванах

За гърло, хрема, кашлица аз дъвча обикновен вит Це. Малко е кисело но много помага. За един ден ми минава гърлото.

# 374
За зачервено гърло и подути сливици аз да кажа пак за компреса с варен белтък и пудра захар. Абсолютно не вярвах, направих го от няма и къде, а всъщност се оказа единственото, което ми помогна. За хремата капки Еуфорбиум и солни разтвори.

Общи условия

Активация на акаунт