СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 477
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Благодаря ви момичета! Ще пробвам и така, да.

# 406
здравейтее , днес влизам в 7 г.с зацапването спряя но ми се появи някакав страннен симптом не знам заради хапчетата ли е зарадди това че постоянно съм затворена нямам си на идея защо ноо... Мъжаа ми много ме нервирааа днес особеноо само да го погледнна и ме драазни а няма причина за това не сме били нон сто заедно тези дни излиза все пак не искам заради мен и той да е затворник абее нищо лошоо не е направил простоо ужасно многоо ме дразни прии някой друг случвало ли се е ?? 

# 407
И аз съм така от снощи.. даже се скарахме... ама той си е виновен!

Хормони хормони...

# 408
Според мен са хормони...
Аз също съм под домашен арест Simple Smile Просто искам да идва пролетта 😂

# 409
Ужас горкияя ... И това ще мине... По често ще го натирвам на вън утре съм на преглед дано домашния ми арест да приключи и всичко да е ок чее всичко ме боли от лежаанеее и ако продължавам да  лежааа ще наритъм мъжа сиии Joy

# 410
Добре ми е познато. Хормоните са ужас, а зимата сякаш няма край!

# 411
love_fairy ти защо си арестувана какво се е случило

# 412
love_fairy ти защо си арестувана какво се е случило
Дъщеря ми е болна, а те и без това ги пуснаха в грипна....

# 413
Момичета , на моменти имам лека болка ниско в дясно.Понякога когато лежа на дясно пак се появява. Някоя с подобен проблем? Иначе нямам никакви течения и съм на втори преглед чак след една седмица.

# 414
  • Varna, Bulgaria
Аз почти постоянно имам болка- ту ниско, ту високо, ту е тъпа, ту е режеща. И миналия път бях така.

# 415
Това заради растежа на матката ли е?

# 416
Най вероятно да 😊 И аз имам същите болки ,но при мен сякаш започнаха да отшумяват.

# 417
При мен има режеща болка като стана рязко ту в дясно, ту в ляво, но не е постоянно.

# 418
  • Varna, Bulgaria

coucoumelle [/b],и аз не бях карала Варицела.С първото дете минах,защото тогава нямах контакт с деца.Като забремянах с втората обаче,спрях първото от градина,защото имаха Варицела цяла зима.Спасих се.След това изкарах варицелата-голямата се разболя в последната група в ДГ

Може да ми честитите - има варицела със сигурност в съседната група. Спрях я, но сега остава въпроса кой ще я гледа и дали е била контактна. Утре мисля да си пусна изследвания за антитела- може пък да съм я изкарала и да не са разбрали нашите Laughing

# 419
coucoumelle лелеее... като прочетох и  ми стана лошо... а на тебе незнам.... освен да пускаш изследване... иии малката на гости при баба и дядо....

Общи условия

Активация на акаунт