СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 545
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
На мен нищо не са ми казвали за секса,но аз нямам никакво желание, а и се чувствам много дискомфортно,така че за сега сме го спрели. Предполагам, че след края на третия месец ще си го подновим.
Относно пишкането и аз съм ужас. Ставам по 3-4-5 пъти на вечер, а през деня ходя през час-два. На всичкото отгоре преди десетина дни започнах да правя някакви кризи вечер. Будех се от страхотна болка в целия пояс. Корем,яйчници,матка,бъбреци,всичко боли. Не знаех дали са контракции или от пикочния мехур. Док. каза,че по-скоро започвам да правя бъбречни кризи и от тогава съм на Папаверин. Сега болки нямам, но цяла нощ съм между спалнята и тоалетната. Та не е само в напреднала бременност де, явно ще си ходим пикливи до края Blush

# 91
Pladi, искрено ме разсмя с последното си изречение. Grinning

И на мен нищо не са ми казвали за креватния спорт, но ние така или иначе си решихме да минат първите три месеца и тогава. Yasmeen, и аз съм същата. Също така и постоянно се чувствам уморена и все ми се спи. С предната бременност тези симптоми ги имах, но в последните месеци. И друго забелязвам. Сега всяка сутрин ставам като най-късно в 8, а преди едва успявах да стана на време, за да събудя баткото за училище. То не бяха 10 аларми, психическа нагласа да ставам, мъжа звънеше неспирно Grinning

# 92
  • София
Добро утро!

Аз все още удържам пикливия устрем, но започнах със сутрешното прилошаване и гърдите продължават да ме болят много, все хубавини.

SollSoll, в по-първа младост си но мерси   Hug. Ти кога смяташ да кажеш на баткото?

Хубав и лек ден!

# 93
Добро утроо понеже ми е 1 ва бременност какви изследвания трвбва да пусна или е рано още в 4г.с седмица съмм ....

# 94
Добро утроо понеже ми е 1 ва бременност какви изследвания трвбва да пусна или е рано още в 4г.с седмица съмм ....
Кръвна група и резуз фактор, Васерман, микробиология, ПКК и разни такива неща. АГ ще ти каже и ще ти назначи като отидеш на преглед, но мисля че е малко рано още. Аз съм към 7г.с.  , утре съм на преглед , надявам се да чуем тонове , да определи термина и да каже какво точно да изследвам.

# 95
Бях на преглед. Каза ми, че малко рано отивам (ПРМ 11.12.2017) и че само точка ще видим. Е, видяхме я - плоден сак, вътрематочна бременност. Предписа ми Утрогестан 2*1 (очаквано), заради това, че пих Дуфастон два месеца преди да забременея, а преди това бях 4-5 месеца с леко няколкодневно кървене между циклите и неуспешни опити. Почнах и фолиевата вчера (малко късно де Neutral Face).

На 30.01 отивам на първи преглед при докторката, която мисля да ме следи и, живот и здраве, да ме изражда.

Мен малко почнаха да ме понаболяват гърдите и имам леки киселини, иначе съм ок.

Креватния спорт съм решила, че ще го преустановим до края на третия месец.

# 96
Бях на преглед. Каза ми, че малко рано отивам (ПРМ 11.12.2017) и че само точка ще видим. Е, видяхме я - плоден сак, вътрематочна бременност. Предписа ми Утрогестан 2*1 (очаквано), заради това, че пих Дуфастон два месеца преди да забременея, а преди това бях 4-5 месеца с леко няколкодневно кървене между циклите и неуспешни опити. Почнах и фолиевата вчера (малко късно де Neutral Face).

На 30.01 отивам на първи преглед при докторката, която мисля да ме следи и, живот и здраве, да ме изражда.

Аз след 40 мин отивам на преглед и при мен ще е доста раноо ноо трябваа да отида вие от кой град сте ... Аз съм от бургас и не знаам при кой да отида за следене на бременноста

# 97
Mamamario защо пиеш Аспирин? Тромбофилия ли имаш? Предишната бременност я изкарах на Фраксипарин и аспирин заради тромбофилия установена след втория аборт. Сега сигурно ще съм по същата схема.

Само благодарение на аспирин имам 1 успешно раждане . Нямам проблеми изследванията са ок , но в 9-10 седмица мисед и така 3 пъти не поредни

# 98

Аз след 40 мин отивам на преглед и при мен ще е доста раноо ноо трябваа да отида вие от кой град сте ... Аз съм от бургас и не знаам при кой да отида за следене на бременноста

Аз съм от София. Ще се следя при Кълвачева във Вита. Предната бременност бях при нея - доволна съм. Някой друг при нея? Или във Вита?

За Бургас нямам идея за доктори. Виж по форумите - там има доста мнения. Ило най-добре някоя приятелка или позната да ти препоръча. Успех!

# 99
Здравейте, аз съм в 5г.с и от време на време усещам леко прерязване ниско долу при яйчниците... на някой случвало ли му се е ?

# 100
Здравейте, аз съм в 5г.с и от време на време усещам леко прерязване ниско долу при яйчниците... на някой случвало ли му се е ?

И аз съм в 5г.с., прерязва ме и мен, ту яйчници, ту кръста.

# 101

Първа бременност ли ти е? 🤗🤗🤗

# 102

Първа бременност ли ти е? 🤗🤗🤗

Да, първа Simple Smile

# 103
Минах прегледа днес в 5г.с всичкоо е наред ноо само на мен ли ми се пикае вече постоянно ...

# 104
Здравейте момичета !
Пиша ви от Холандия ! Миналия четвъртък разбрах, че съм бременна. По калкулатора в интернет термина ми е на 18ти септември. Втора бременност ми е, като за съжаление първата приключи преди една година в 7г.с.
Смятам да си идвам в България, за да си бременея там и да раждам там. Но имам един въпрос ? Къде ходите на прегледи ? Обмислях Майчин дом. И също така, аз коя седмица е добре са си дойда, защото тук системата е различна и не искат да те приемат даже и за консултация до 7ма-8ма седмица. Благодаря ви!

Честито на всички мами ! Пожелавам лека бременност !

Общи условия

Активация на акаунт