СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 570
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Привет, дами! Аз съм в 8-ма седмица и терминът би трябвало да е на 5-ти септември. Бях на преглед миналата седмица и за сега всичко се развива добре. Simple Smile Края на месеца съм пак на лекар и предролагам ще уточним вече датата Simple Smile

# 226
  • София
Здравейте, аз имам друга дилема и въпроса ми е към мамите от София къде ще си водите консултациите...? Ще полудея нещо не ме кефят никъде искат някакви пари ма аз не разбирам за какво просто... Angry

# 227
Здравейте, аз имам друга дилема и въпроса ми е към мамите от София къде ще си водите консултациите...? Ще полудея нещо не ме кефят никъде искат някакви пари ма аз не разбирам за какво просто... Angry

Здравей
Аз ходя в редута при една много добра специалистка само че е частна но адски внимателна и обяснява всичко защо ще пиеш някое лекарство как дейстава на теб и на детето ти

# 228

Аз в Щерев. Бях веднъж до сега, но съм доволна от отношението и точността. Дано и за напред е така Simple Smile

# 229
  • Пловдив
А някой знае ли дали имаме право да прекъснем майчинството за месец примерно и майката да се върне на работа и след това пак да го продължим

Да

Въпросът е , от кога бременната може да излезе в болничен и да взема 80-90% от това,на което е осигурявана. А, иначе, примера е с моя колежка,която миналата година излезе в болничен веднага,след като разбра и сега взема майчински на мин. заплата, въпреки високия ни осиг. праг.
Ако можеш помогни, че и на мен не ми се чака до юли.

Няма ограничение
Майката може да ползва болнични от началото докрая и пак ще получава 90 процента от брутото
При твоята приятелка има нещо друго.Причината за минималното й обезщетение не е със сигурност дългият болничен

Последно да кажа по въпроса. От 02.08 трябва да излезна в 45 дневния болничен преди раждане. Т.е от 02.02 съвсем спокойно мога да изляза в непрекъснат болничен за точно 180 дни. На 02.02 ще съм в 7 г.с и 6 дни. Та няма логика според мен да се чака до 12 г.с при положение че още от 8г.с 180 дни стигат

Да,не е нужно да се чака 12 та г.с

В София къде ще правите първата фетална морфология 11-13 та г.с

# 230
Днес ми казаха че терминът ми е на 12.09 и чух на дето ми сърцето как бие 🍼🍼😊👶

# 231
♥Elfita♥ и трите ФМ при д-р Марков мц Марковс. Ходила съм и в мц Фемина. И от двете места съм доволна. Иначе биохимичния скрининг между 11-13г.с се прави във Майчин дом. На първата ФМ дават бланка с необходимите данни и с нея в Майчин дом за взимане на кръв. Във Фемина предлагаха и взимане на място на кръв и пращането в Майчин дом. За резултати пак във Фемина и консултация с генетик. Ако се дава кръв в Майчин дом се ходи там за резултати и отново има консултация с генетик.

# 232
Утре ще питам личната защо ми каза за след 12та седмица. Може би искат да се застраховат,знам ли.
Както и да е. Важното е бебенцата да са здрави и да се развиват нормално, пък всяка да си прецени кога да приключва с работата.

# 233
Добро утро момичета,
Май засега само аз не съм била още на преглед, а по мои изчисления трябва да съм в 6-та г.с.  последният ми цикъл  цикъл беше на 17.12. Записала съм си час за четвъртък  , в Щерев- дано всичко е наред.
Аз обаче се притеснявам , че хич не спя добре. В 5 часа ставам до WC и после абсурд да заспя отново. Някой има ли този проблем? Все пак се предполага, че ще  спинкаме дори повече от обичайното, а нещо не ме свърта. Дано бебо оше да не усеща и да не се изнервя:)

# 234
  • Пловдив
Добро утро

♥Elfita♥ и трите ФМ при д-р Марков мц Марковс.

Мислех точно за Марковс,да.А при кой точно,щото са двама.Май са братя.И каза ли ти вероятност за пола на първата ФМ?
БХС няма правя.И миналите два пъти също.То е една статистика и реално не дава точно информация.Много от вас ще ви шашне с лоши резултати,ще треперите до последно,а ще се родят здрави бебета.Яко натискат за това БХС сега,но за мен е безмислица

Май засега само аз не съм била още на преглед, а по мои изчисления трябва да съм в 6-та г.с.  последният ми цикъл  цикъл беше на 17.12. Записала съм си час за четвъртък  , в Щерев- дано всичко е наред.

Ааа,и аз не съм била.Термина ми е за накрая на месеца и още ми е рано.Мисля 7-8 ма г.с да отида,за да чуем сърчицето направо
Безсънието,за което споменаваш,е нормално.Целият организъм сега се променя и настройва.Трябва да отмине и вероятно ще се появи отново в третия триместър.При всеки е различно разбира се

# 235
Добро утро, момичета. Hug

За ФМ и аз съм се насочила към Марковс, прочетох доста добри мнения за там. Знаете ли колко по-рано е нужно да се запази час?
БХС моята АГ ми каза, че трябва да се направи. На мен ми е първа бременност и имам намерението да правя всички възможни тестове.

На преглед съм чак в понеделник, когато ще съм в средата на 8 г.с., трети преглед ще ми е и вече нямам търпение. Искам пак да си го видя и да чуя отново сърчицето. Към днешна дата все още нито ми се гади, нито ми прилошава... Не знам дали да се радвам за което.

# 236
Добро утро Simple Smile

♥Elfita♥ при Димитър Марков. И двата пъти позна още на първата ФМ. За БХС си абсолютно права че е статистика. При мен и двата пъти резултатите бяха много добри. Сега може и да не са чак толкова предвид възрастта. Ще мисля дали да го правя.

Polikseni аз също не съм ходила. Термина ми е средата на септември и ще отида другата седмица за да чуем направо и сърчице. Няма смисъл по рано.

TheMarquise изобщо не е задължително да ти е лошо Simple Smile час за преглед още сега запиши защото много бързо се изчерпват.

# 237
  • София

Аз в Щерев. Бях веднъж до сега, но съм доволна от отношението и точността. Дано и за напред е така Simple Smile

Аз също не се оплаквам от отношение, когато си плащаш го получаваш Simple Smile
Дразня се на пакетите които са си измислили снощи се ядосах и смятах ако си плащам всичко, което влиза в пакета без пакет  ... ми излиза около 100лв по малко!!!
И тъпото обяснение, че касата не поема нищо не е вярно нека си платя само това което не поема  Angry
 Та за това питам и май нямаме избор твърде Simple Smile

# 238
  • Пловдив
♥Elfita♥ при Димитър Марков.

Благодаря ти.Насочвам се към него значи.И ние не сме първа младост и си представям БХС то какви страхотии ще покаже.Та разчитам на читава фетална и Бог с нас

# 239
  • Силистра
Здравейте бъдещи мами Simple Smile и аз да се присъединя към вас. Втора бременност с вероятен термин 21.09. Във вторник на 30.01 съм на преглед Simple Smile имам момченце на 2г и 6 м. Вашите втори бебета бяха ли планирани?  Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт