СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 487
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Бързо оздравяване на всички болни

Компресът с извара също е много добър.Често ползвам и с ракия и чер пипер.
Добър е спрея за нос Грип стоп,а за гърлото спрея Имунотрофина.На природна основа са и трябва да стават за бременни

# 376
Аз съм добре продължавам с лежането днесн няма зацапване надявам се понеделник като отидааа ии всичко да е ОК

# 377
А за гърло преди имах ангина искахабда ме оперират но баба ми изнамери рецептс със дода жабуриих сее  няколкоо пъти на денн и всичко беееше ок мисля че се една чаша длагаш сода вода и малко лимон и жабуриш и компрес с настърган б3лтък също изсмуква

# 378
От днес и аз съм с мнооого леко гадене. Поне времето е слънчево, та ще използвам момента за дълга разходка с бъдещия татко.

NIkita192 - ститска палци всичко да е наред.

Hristinchet0 - мерси за съвета, наистина няма да е лошо да се следя при двама лекари. Изобщо не се бях сетила за такъв вариант Simple Smile

Love_fairy - 22.09 е страхотна дата, празник Simple Smile Да видим дали така ше се задържи датата до края.

Хубав ден!

# 379
За добро настроение Grinning

http://www.maikomila.bg/как-една-майка-да-оцелее-въпреки-други/

# 380
За добро настроение Grinning

http://www.maikomila.bg/как-една-майка-да-оцелее-въпреки-други/

Много ме развесели тази статия Simple Smile Миналата година за съвсем кратко се бях присъединила към групата "Майките на София". Толкова глупости изчетох, накрая не издържах и я напуснах Simple Smile

# 381
Момичетаа, мен е много шубе от този грип, който бошува сега... Пък и майка ми допринася за този стрес "много е опасно, не излизай много, не стой където има много хора..." Пък моята работа е свързана с доста хора и не мога де се пазя от всекиго. Искам вече да минава февруари, да вляза във втория триместър и да се кротна малко, че само като някой кихне и изпадам в паника... Sad

# 382
Хора оказа се че е грип или настонка не знам кашлица хрема отпаднашо ми е като парцал съм званях д АГ-то изписа ни хомоепатуя дано да ми се разнине .Никъде не ходя с никой не се срещам и пак го хванах

Шести ден ме мъчи,ако почнеш да вдигаш температура до 3 парацетамол може. Вече нямам грам сили. Пази се

# 383
Момичетаа, мен е много шубе от този грип, който бошува сега... Пък и майка ми допринася за този стрес "много е опасно, не излизай много, не стой където има много хора..." Пък моята работа е свързана с доста хора и не мога де се пазя от всекиго. Искам вече да минава февруари, да вляза във втория триместър и да се кротна малко, че само като някой кихне и изпадам в паника... Sad
Можеш да носиш маска, когато е възможно.

И аз много се страхувам сега от грипа, даже гледам въобще да не излизам, че да не се срещам с болни и... ММ взе, че се разболя. Grinning За щастие не е грипа, а е някаква настинка, но все пак. Не бива да го мислим толкова, че само се психясваме допълнително. Иначе и аз само викам да идва по-бързо 4тия месец, че да се поуспокоя.

# 384
Хора оказа се че е грип или настонка не знам кашлица хрема отпаднашо ми е като парцал съм званях д АГ-то изписа ни хомоепатуя дано да ми се разнине .Никъде не ходя с никой не се срещам и пак го хванах

Шести ден ме мъчи,ако почнеш да вдигаш температура до 3 парацетамол може. Вече нямам грам сили. Пази се
преди два часа се събидих направо щях да се запаля ,толкова топла бях, меря температурата 38 градуса ,пох един парацетамош падна сега ,охх дано да се оправя и всичко да е наред

# 385
Не не ми стига грипа,задръстения нос дето не мога да дишам,зверското главоболие,ами и зъб ме заболя,а съм в провинцията на сватба 👹

# 386
Не не ми стига грипа,задръстения нос дето не мога да дишам,зверското главоболие,ами и зъб ме заболя,а съм в провинцията на сватба 👹
ужас просто , аз вярвам , че всичко ще се наред и няма да има проблеми ще си почиваме повече и толкова Simple Smile

# 387
  • Varna, Bulgaria
Дано всички болни да се оправят бързо и да го прескочим всички този грип.
Аз сега съм в чуденка за дъщеря ми, която ходи на градина. В съседна група май има варицела, а аз не съм карала. Незнам дали са ги събирали с другите групи. Мисля да я спра за известно време и да си взема отпуск, но пък точно другата седмица имам доста работа.
Моля ви да стискате палци да нямат шарка, че ми е адски много притеснено.Confused

# 388
Попитай учителките дали има и каква е точно шарката... аз така в началото на седмицата се изплаших... лелята от нашата група ми каза че имало болно дете от шарка ама така все едно не е кой знае какво... и изпаднах в ужас... веднага се свързах с майката... е оказа се че не е шарка а скарлатина и се успокоих.... аз съм карала няква шарка ама каква незнам... трябва да питам майка ми.. дъщеря ми все още не е карала...

# 389
  • Пловдив
Христинчето,то и скарлатината не е за успокояване.Питай какви шарки си карала,за да знаеш.Добре е да сме карали поне Варицелата.Тя е най-разпространена и в момента върлува в градините

coucoumelle
,и аз не бях карала Варицела.С първото дете минах,защото тогава нямах контакт с деца.Като забремянах с втората обаче,спрях първото от градина,защото имаха Варицела цяла зима.Спасих се.След това изкарах варицелата-голямата се разболя в последната група в ДГ

yulianka,с теб се знаем от юлската тема  Hug Бързо да ти минат оплакванията,че така много неприятно

Общи условия

Активация на акаунт