СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 458
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Относно стрелите сега още не съм почнала да се мажа,но при при предишната бременност от началото почнах да се мажа със свинска мас премита и нямам 1 стрия, пък да видим този път

# 451
Здравейте бъдещи мами. Ако има някоя от Ямбол, моля да сподели къде ще ходи на ЖК, че съм в една чуденка...
Аз съм в 6 г. с., първа бременност, с две автоимунни заболявания - хашимото и таласемия.

# 452
Здравейте бъдещи мами. Ако има някоя от Ямбол, моля да сподели къде ще ходи на ЖК, че съм в една чуденка...
Аз съм в 6 г. с., първа бременност, с две автоимунни заболявания - хашимото и таласемия.
чувала съм за този Ангелов много добър специалист бил

# 453
  • In Neverland
Здравейте момичета, аз днес ходих да си вземам изследванията, които миналата седмица пуснахме (8 г.с.). Явно всеки доктор си преценя кога да се направят, а щом имат срок 6 месеца съм се прекарала и явно пак ще правя преди раждането ама здраве да е. Важното е че всичко е наред, малко нисък хемоглобин и ниска кръвна захар имам, но хапчета не ми изписа с храна ще се лекувам.
За стриите и аз се наслушвам какво да си взема, имам си от тинейджърските години, но не ми се иска да ставам на бразди съвсем.
А Вие имате ли проблеми с кървене на венците, чудя се дали е от бремеността или от това че спрях цигарите и се чудя да ходя ли до зъболекаря?

# 454

А Вие имате ли проблеми с кървене на венците, чудя се дали е от бремеността или от това че спрях цигарите и се чудя да ходя ли до зъболекаря?

Напълно е от бременността кърменето на венците,по-болезнени също. Но може да отидеш на зъболекар т.к се полага на бременните безплатен преглед

# 455
Аз попринцип  се мажа с кокосово масло и съм много доволна.Натурален продукт и доста мазен, но незнам дали помага за стрии.

# 456
Преди малко бях в Лидл и го видях, био кокосово масло... чудех се чудех се ама не не взех... щом Стаси казва че се маже с чисто кокосово значи може... ще хвана да си взема.... иначе мирише ли приятно  на кокос оли на нищо не мирише?

# 457
Ами моето не мирише на нищо 100% натурално без аромати консерванти и оцветители.Супер икономично добре овлажнява кожата и попива отлично.

# 458
Да се отчета и аз след днешния преглед. Малко съм със смесени чувства Confused В 9+2 гс съм и според док, бебчето се развива много добре, почти 25мм е , мърда ръце,крака, върти дупе Grinning  До тук всичко ок, но не успяхме като че ли да хванем тоновете добре. В крайна сметка ги измери 140 удара/Мин. Не са ли ниски? Навсякъде пише,че в този период трябва да са към 170-180. Док каза,че няма повод за притеснение, но аз не съм спокойна. Още повече, че от десетина дни имам гадното чувство за недостиг на въздух, постоянно се опитвам да се прозея, но не мога. Та съм в паника сега дали бебето получава достатъчно кислород. Забравих и да питам, че се заговорихме за ЖК и БХС. Чак след две седмици ще ме записва и ще мога да я питам , а до тогава филма, в който влязох, съвсем ще ме побърка.
За стриите започнах да се мажа с оранжевия вазелин с невен. По- нататък мисля да добавя и кокосово масло.

# 459
  • Пловдив
Лек за много напукани устни?На голямата са така всяка зима.Започнах да й и мажа с кокосово масло,никакъв ефект.Преди това се немски вазелин,пак зле бяха

pladi,щом док не е видяла проблем,не се паникьосвай и ти.При следващия преглед,ако ембриончето нараства,значи получава всички необходимо
140 удара-момче  Crazy
Нисък пулс момче,висок-момиче.Така са гадаели преди ехографията

# 460
Момичета кажете нещо за кисешините какво мога да взимам много ми е кофти

# 461
  • Varna, Bulgaria

Може да си вземеш Гавискон сашета. В листовката пише изрично, че може да се приема по време на бременност. 
Аз съм с рефлукс от миналата година и незнам как ще изкарам още 7 месеца.

# 462
  • Пловдив

Газирана вода,студено прясно мляко,зелена ябълка.Виж какво на теб ти действа

# 463
Момичета днес съм с жълто кафеникаво зацапване цял ден 😔😔😔 много ми е притеснено и не знам какво да направя, тук както вече знаете до 3 месец не те признават за бременна ..... ако се обадя на някой лекар в БГ дали така може да ми каже да пия някакви хапчета, защото сега имам възможност да ми изпратят ? Как мислите 😔

# 464
xkb А ако отидеш в спешното? Няма ли да те прегледат?

Elfita. мен само газирана вода ме оправяше...

Общи условия

Активация на акаунт