СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2018

• 67 447
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте мами Simple Smile
Аз съм в 9-та гестационна седмица и термина ми е 10.09 Simple Smile Не е спирало да ми се гади , дано скоро отмине този период Grin
Пожелавам ви лека бременост и ще се радвам да обменяме информация! Blush

# 541

[/quote]

Честито сърчице!

Аз да се оплача - снощи кихнах и много ме заболя долу в ляво... Друг път като кихам се свивам, сега не успях. Толкова силно ме сряза, че чак изохках.

Днес има напрежение на мястото. АГ каза да пия 2 но шпа. Пих преди малко и чакам резултат.

На някой да му се е случвало подобно нещо?
[/quote]
На мен ми се е случвало при кашлица , но след 2-3 дена отшумя.

# 542
Веси на мен ми се случи нещо подобно предната вечер. Кихнах и силно ме заболя но в средата, но за секунди слдд това изчезна

# 543

Честито сърчице!

Аз да се оплача - снощи кихнах и много ме заболя долу в ляво... Друг път като кихам се свивам, сега не успях. Толкова силно ме сряза, че чак изохках.

Днес има напрежение на мястото. АГ каза да пия 2 но шпа. Пих преди малко и чакам резултат.

На някой да му се е случвало подобно нещо?
[/quote]
На мен ми се е случвало при кашлица , но след 2-3 дена отшумя.
[/quote]

Здравей Simple Smile Аз също имам напрежение от време на време ниско долу , но гинеколога ми каза , че е нормално и ми изписа ношпа .

# 544
С това кихане и аз съм голяма паника. С първата бременност пак в началните седмици кихнах силно и като се изплаших - на бегом към АГ. Нямаше нищо страшно. Сега пак почнах с тия тревоги и за капак, всеки ден поне по 1 път кихам. Случвало ми се е да ме приболи доста, пия но-шпа и гледам да не се шашкам.
Аз си пуснах сутринта кръвните изследвания и урина. Всичко е в норма. Утре ще ходя до ендокринолога, а в четвъртък сме при АГ, че ми липсва малкото човече Heart

Добре дошли на новите мами! Лека и безпроблемна бременност!
Лека вечер Hug

П.С. На мен ми личи, както споделих и преди седмица. На кг не съм мръднала, снощи се теглих след вечеря - 50,7кг. Обаче коремът ми расте през деня. Сутрин е много мъничък, като хапна и се почва подуването. Четох, питах АГ - нормално било,ама не мисля, че мога да крия на работа още дълго...

# 545
Мамчета , може ли някоя ако се маже с кокосово масло да каже марка или да качи снимка?

# 546
Здравейтеее мамчета и аз бях на преглед днес, но понеже терминът ми е за края на Септември (6г.с съм сега ) лекарката не можа да ми каже много, но важното е , че към днешна дата всичко е нормално.Изписа ми утрогестан и аспирин протект и ми каза  да продължавам да си пия фолиевата киселина и  биозин мама.

# 547
Аз кихам абсолютно всеки ден по много пъти. С хроничен алергичен ринит съм, т.е. всяка сутрин ( понякога през нощта, може и през деня) задължително съм с много хрема и няколко серии от по 4-5-6 кихания. Прегръщам си корема, свивам се и започвам Grinning Слава Богу, всичко е наред. Не мисля, че поне за сега се отразява на бебчето, по- скоро се притеснявам за по- нататък като порастне и започне да ми притиска пикочния мехур Joy

# 548
Плади... 😄 съжалявам за кихавицата... и ти съчуствам... ама след като порасне корема... и започне да притиск пик. мехур с кихането ще си се и напишкваш... ти нв го написа ама аз го написах 😄😄😄 разсмя ме много... въпреки че хич не е смешно де

# 549
Вие почакайте да усетите хълцащо бебе в корема...наистина е уникално преживяване Simple Smile

# 550
С това кихане и аз съм голяма паника. С първата бременност пак в началните седмици кихнах силно и като се изплаших - на бегом към АГ. Нямаше нищо страшно. Сега пак почнах с тия тревоги и за капак, всеки ден поне по 1 път кихам. Случвало ми се е да ме приболи доста, пия но-шпа и гледам да не се шашкам.
Аз си пуснах сутринта кръвните изследвания и урина. Всичко е в норма. Утре ще ходя до ендокринолога, а в четвъртък сме при АГ, че ми липсва малкото човече Heart

Добре дошли на новите мами! Лека и безпроблемна бременност!
Лека вечер Hug

П.С. На мен ми личи, както споделих и преди седмица. На кг не съм мръднала, снощи се теглих след вечеря - 50,7кг. Обаче коремът ми расте през деня. Сутрин е много мъничък, като хапна и се почва подуването. Четох, питах АГ - нормално било,ама не мисля, че мога да крия на работа още дълго...

И аз трябва вече да казвам в работата... в 10 седмица съм. Мисля първо да мина БХС на 20-ти и тогава.

# 551
Стаси видях че си писала в окомврииските мами... и аз ги зачетох.. предполагам че и моя термин ще е първите дни на октомври 1-2ри... нооо ще си остана тук... живи и здрави да изкарам до край.. ще си родя септември секцио.. още от сега си знам как ще бъде...

Вие имате ли предпочитания, ако можехте да избрате: секцио или нормално.. и без поучителни коментари.. мисля че сме достатъчно големи за да направим нашия си избор Simple Smile

# 552
Хриси уфффф, получавам панически ужас от раждането като си представя само....( без значение от начина) и не знам какво ще правя.
И двата начина ме плашат, макар че всички казват това си е природа .... естествено блябля ля. Някоя друга изпитва ли такъв страх от раждането?

# 553
Мен леко ме плаши , но не болката , а неизвестното. Ако може да избирам бих предпочела нормалното. Искам да си изживея всичко на макс и си падам леко мазохист.

# 554
Аз също мисля да е секцио в края на август, живот и здраве да стигнем до там. Първо раждане на 38 и кусур ще ми е и съответно нямам намерение да мъча нито бебче, нито себе си. ММ ,като разбра, ми направи изречение кога и защо така съм решила, ма без такива работи,видиш ли, нормално щяла съм да раждам... Директно, в прав текст му заявих, че когато започне той да забременява, ако иска и прав да ги ражда! Та, постигнахме единодушие.

Общи условия

Активация на акаунт