Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 194
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Бравос...😊 на юнака. Сега като го спретнеш и с новия суитчер.... ☺
м дааа и долнището ако пратят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
# 662
  • София
Здравейте,нещо ново против задната хрема?
Как се справяте,как облекчавате състоянието?
Имам чувството,че се давя.Sad

Задна хрема се облекчава най-лесно с инхалации. Ако нямаш инхалатор, в банята пред душа, от който да тече вряла вода и дишаш изпаренията. Помагал ми е и мед, но не всеки издържа - слага се топче захаросан мед в носа, който се топи и се стича назад и обира всичко. Щипе и е неприятно, но се оправя хремата.

# 663
Здравейте,
За имунната система много помага смес от лимони, джинджифил и мед- по 2 лъжици сутрин на гладно.

# 664
Нямам против и ако ни пропуснат вирусите и болестите догодина Blush през тази си взехме дозата  за години напред .
Тета,твоето дете как е?
Уинд ,кашляш ли още ?

# 665
Пу пу...здрав е. Ама на мен ми треперят гащите от страх... 😐....да не се разболее пак...

# 666
Ние с моя малчо си кашляне. Май като уинд ще откараме повечко време.

# 667
Аааа не ! Бързо да се оправяте и да я спирате тази кашлица Hug

# 668
  • Кьолн
Здравейте момичета! Пак влизам с бърз въпрос.Утре ще посетя личната лекарка,но за да се успокоя да ви попитам.Тази сутрин се събуждам и се уплаших като се видях в огледалото.Цялото лице подпухнало,но най-много дясната половина.И дясната ръка също.Лицето малко спадна,но ръката още ми е подута и малко ме боли.Какво мога да направя.Компреси ли да сложа?

# 669
  • sofia
Здравейте !!!
Искам да ви напиша за моя проблем и ако некой се е сблъсквал , да сподели
Имам син на 14 години. От 2-3 месеца запоцна да изпада в панически старх , в депресия и аз незнам как да го определя . започна изведнъж , че не може да диша. Два три дни и пак се повтаря . ходим вече на психолог ,които му прави терапии. В последно време започна да казва , че не може да преглъща изпитва страх голям от лекарства от ядене от доктори. Всякакви изследвания са му правени , няма нищо . Отвсякъде казват на психична основа е . От пубертета , много чувствителен ., но го виждам слабее. не яде бори се с себе си . Какво да правим , с баща му се чудим и незнаем към кого да се обърнем .

# 670
  • София
Момичета , още кашлям.
Влажна кашлица .
Не знам вече от какво е.
Храчка - няма патогенна флора, снимка - чиста. Нямам температура, не ми е отпаднало .
Но кашлям м*мка му.
Утре надявам се , ще ходя пак до пулмоложката.
Отказвам вече да пия сиропи, честно (поне за момента)
Пръскам само в носа , за да контролирам хремата.

Такова чудо никога не ме е хващало. И антибиотик пих и пак и пак .
Притеснявам се реално . Какво може да причинява кашлицата? (Освен цигарите )
Ако лекарката каже "от цигарите е " , ще направя реален опит да ги спра ( а в толкова трудно )

Красимира , надявам се синът ти да превъзмогне страха си и поне да започне да се храни.
Защо не отиде на почивка някъде , може да се успокои малко ?
Психологът какво казва ?

# 671
Краси, намерете читав детски психиатър. Явно само психолога няма да помогне.

# 672
  • sofia
Ходихме и на Велинград , Беше спокоен . това е на етапи Две три седмици изкара спокойно учулище. Мине малко време и отново . В  момента е пак в тая депресеия , Казва ми не мога да ям защотото ще се задавя , Психоложката само ни казва спокоино работим , не се претиснявайте . Ама като виждам че не яде , слабее незнам незнам какво да правим нататък..

# 673
  • Кьолн
Красимира,аз имам същите проблеми като детето ви.Може ви детето ви е преживяло силен стрес.И трябва време за да се преодолее.Казвате че посещава психолог.Ако не му помага сменете го.Намерете най- добрия във вашия град или където ще можете да го посещавате редовно.Това идва бързо,но бавно минава.най-важното успокойте се и действайте разумно.Да,най-вероятно и пубертета играе роля.Стават децата по- чувствителни.Изслушвайте го,говорете му ,успокоявайте го.Не знам друго какво да ви посъветвам.(Аз още се боря с проблема.Но знам,че ще се оправя и детето ви също!И аз щях да предложа психиатър.А за храненето правете му по-течна храна,пасирайте всичко

# 674
  • София
Да не се е задавил някога с нещо и да се стресира от това ?
Или да има проблем с жлезата ? Болни сливици , които се подуват или възпаляват и "пречат" на преглъщането ?
И аз бих Пасирала така храната .

Общи условия

Активация на акаунт