Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 190
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • sofia
Ние живеем в София. от месец ходим на психоложката , акто посещенията ни са средно 3 пъти седмично . Давам по течна храна , но виждам например когато е на компютъра унесен яде без проблем . Но този негов страх , че нещо му има че е болен борим се постоянно говорим му ,незнам незнам дано дано помогне , Амбициите ми за след 7 клас и те се изпариха важното е детето да е здраво.

# 676
  • София
Като казвате амбиции, да не би прекалено да го "натоварвате"?
Да очаквате прекалено много от него, а той да не може да ви оправдае очакванията ?

Имате ли домашен Любимец ? Или по малко дете ?
Ако го направите един вид отговорен и зает, може да помогне.

Оставам с впечатлението , че когато човек е зает , по трудно мисли.
Спортува ли нещо ?

# 677
  • sofia
Не за натоварване не го товарим. Той спортува от 8 години и то активно поне до скоро - фехтовка . Но след като поцна с тезик паник атаки по редко ходи на тренировки. Д апосъветваха ни да вземем куче, взехме го преди коледа но явно сме го взели заразено , гледахме го точно 2 дена и се разболя бесхе на 45 дена после 10 дена се бори в клиниката за живота си но не успяха да го спасят . сега сме запазили друго кученце но ще го вземем март по големо с трите ваксини. Няма по малък брат има по глям които е на 25 години . Отговорен е мисли за училище но това състояние го разконцентрирва много.

# 678
  • София
А водихте  ли го на изследвания за хормони , кардиолог, невролог ? Евентуално да се търси физическа причина за състоянието .

# 679
  • sofia
да всякакви изследвания са правени

# 680
  • София
да всякакви изследвания са правени

А в класа как е положението? Каква е средата, обкръжението? Класната/класният има ли наблюдения? Защо не пробвате да му пимогнете с малко хранителни добавки - витамини от група Б и малка доза 5-HTP (50 мг.дневно). Спи ли?

# 681
  • Burgas, Bulgaria
А наркотици,  като нямам предвид системно взимане ,  а опит отключил това състояние  ?
 Не искам да засегна и набедя никой,  просто за съжаление опит ,  личен  ....

# 682
  • София
Мадам Тиква , може да си права.
Марихуаната отключва доста фобии .
Поне едно време , една приятелка , която пушеше, имаше чувството че някой я следва . И беше изпаднала в тежка депресия + самоубийствени мисли . Бяхме на възраст 15-16 г., мисля .

# 683
krasimirag това е типично паническо разстройство. Тук има поредица теми за това, виж ги.

Wind_ има едно много ефикасно нещо, опитай с един блистер , не е скъпо - Ринитал. На мен ми спира подобна кашлица почти толкова успешно както ужасно скъпите кортикостероидни и вредни препарати.

# 684
Някой знае ли дали д-р Петя Найденова(невролог) работи все още във ВМА?
Или нейни координати?

# 685
  • Кьолн
Момичета,не е от наркотици.И аз имам този проблем.Лежах по болници и хиляди изследвания.Казаха ми ,че съм физически здрава.До колкото чета разказа на майката, това е ПА.Случва се на много чувствителни хора.А децата в тази възраст са наистина чувствителни.

# 686
  • София
Взех си Ринитал , хомеопатия е , чета , че е и противоалергично .

Тези дни ще ходя да се тествам за алергии, това лекарство би ли попречило ?

# 687
  • София
Родих преди седмица. Днес излязохме за кратка разходка и след 10 мин навън ме сряза болка ниско долу в ляво - около костите на таза май. Ако си държа ръката там с лек натиск, не боли. Но инак си продължава. Може ли да е от “затварянето на таза”?

# 688
Честито бебче, Ерин ☺Hug
За болката нямам опит. Звънни на гинеколога най-добре...

# 689
Взех си Ринитал , хомеопатия е , чета , че е и противоалергично .

Тези дни ще ходя да се тествам за алергии, това лекарство би ли попречило ?

Не знам. Аз бих взимала ринитала няколко дни много начесто както е по упътването и ако съм по-добре не бих правила тоя тест- не му вярвам, а и е много скъп. Стига сме им пълнили джобовете на лабораториите...

Общи условия

Активация на акаунт