Бързи здравословни въпроси и отговори – 11

• 58 243
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Еее ...  Благодаря че споделихте...

# 526
   Добър ден на всички.

Вътре в началото на влагалището ме сърби, пари и малко боли. Не можах да го видя с огледало. Напипвам го с пръст и усещам, че имам дребни пъпчици. Появи се преди 8-9 дни. Започнах да го мажа с крем Ацик след 3-4 дни от неговата поява. Облекчава ме наистина и дори въобще не чувствам, че имам проблем, след като се намажа с този крем Ацик. Мислих, че е генитален херпес, тъй като от време на време ми се появява генитален херпес. Да, но не минава. Знам, че когато имам херпес, минава от 7 до 10 дни. Да спомена, че се лекувах от гъбички Candida Albicans. От лека до умерена форма беше според думите на гинеколога. Слагах глобули. Разбира се, че отидох вчера на гинеколог. Исках да ме види какво е това вътре във влагалището, а той ме отказа. Каза ми, че щом съм имала генитален херпес, значи имам генитален херпес. Аз го попитах защо не минава. Той ми отговори, че изисква се време да мине. Исках да ми вземе влагалищен секрет за Микробиология, за да се види дали съм се изчистила от гъбичките. Отказа ме. Каза, че тези гъбички са били в лека форма и не е била необходима Микробиология. Според него със сигурност съм се изчистила. Изумена съм от докторите. Въпреки че си плащах, пак не ми обърна внимание.

Благодаря за помощта.

# 527
Върви на друг. На този не бих му платила, не бих дала направлението, ако е с такова. Без преглед да поставя диагноза...абсурд.

# 528
  • Пловдив
Как са болните деца?Хепи,Тета...?

# 529
Като чета какви сте хипохондрички, по-зле и от мен, и  вече не искам да пиша, да ви давам идеи за тревоги Joy
Моето дете се спуква да кашля, отново го прегледаха, казаха че е от секрет в носа, изписаха други капки и това е. Мисля утре да е на училище, защото няма Т. Гърлото го дразни, кашля, суха, непродуктивна кашлица, евентуално ако И тази нощ не спим, ще дам демефан. Общо взето - оправя се от вируса, но явно няма да стане за ден-два.
Дете две вече няма разстройство, стискаме палци да не хване никой друг.

# 530
Диагнозата на моето дете е ОВИ неуточнена. След като цяла нощ Т му варираше между 38,8 и 39,6 Scream вече е по-добре и без Т.,но се чувства отпаднал все още. Лечение- Панадол, вит.Ц , продължава с Екомера. Лекарката добави само Ериус по 1т./д.

# 531
  • София
Дадох бурканчето с това , което искаше пулмоложката. В петък ще е готов резултата.
Дано не е нищо сериозно.

Момичета , имам хрема , кашлица, но ушите ми бучат някак странно.
Все едно са заглъхнали , но не точно.
Да кажем , че е от вируса , но как да контролирам това бучене ?

# 532
Върви на друг. На този не бих му платила, не бих дала направлението, ако е с такова. Без преглед да поставя диагноза...абсурд.

Разбира се, че никой не може да знае какво ми е. Просто съм притеснена и затова потърсих помощ във форума. Исках някой да потвърди моето допускане, че просто се е появил генитален херпес и ще мине за посоченото време! Тъкмо мислих, че съм намерила гинеколога си, и хоп хайде пак със същите номера прилага, като другите доктори. На частен преглед бях. Дори вече не знам при кой гинеколог да отида в този град, който живея! Обиколила съм няколко гинеколози до сега.  Благодаря Ви все пак.

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 17:42 от Jennifer_w

# 533
  • София
Здравейте, копирам си въпроса от друга тема:

Излезнаха кръвните на детето. Следните показатели са извън норма:

Ly% (лимфоцити)                   - 61.8%,  11 - 58
Neu%(неутрофили)                - 29,45,   32 - 77
Neu (неутрофили)                  - 1.55,     2.5 - 6.4
RBC (еритроцити - бр.)          -  5,36,     3,9 - 5,1
Mcv (ср. обем на еритр.)       - 72,9,     75 - 86
Mch (ср. Hgb конц. в еритр) - 25,6,     26,5 - 30,5
Plt (тромбоцити)                     - 381,     180 - 370

СУЕ е 15, реф - 1 - 17

Не са чак толкова драстични отклоненията, но мислите ли, че има нещо притеснително?
Разбира се, утре ще ги обсъдим с ЛЛ.
В момента е на АБ, с ангина (не гнойна), ако има значение.

Благодаря Flowers Hibiscus

# 534
Боляла ли ви е брадичката? Не е от зъб, а част пт долната ми челюст е болезнена и изтръпнала.

# 535
  • Пловдив
Момичета,сега моя синковец ахааа да заспи на дивана.Турих термометъра-показа 37,4 Hushed кво е това нещо...?

# 536
  • София
Не е висока температурата. Аз не бих дала нищо температуропонижаващо. Мистик, четох те тези дни, но съм забравила, какво точно му имаше на детето? Кашля ли, друго ли? От колко време е с температура и какво лекувахте? Извинявам се, но не мога да се върна да прочета, че съм през телефон в момента и трудно се справям Grin

# 537
Вчера при 37.2 синковеца рязко окапа...много гадна Т. Заспа..просто изведнъж му свършиха силите, както си дивееше.
Мистик, май ви е пети сен ли с Т...един преглед ли утре да направите? Слушалки и кръвни ли....

# 538
  • София
Аз мислех да напиша да проверят и изключат пневмония. Знам, че звучи страшно, а и е възможно изобщо да не е това, но все пак ...

# 539
  • Пловдив
Не заспа,сега е на компа Simple Smile обаче ме притеснява тая Т...
Вдигна в сряда надвечер Т,вчера нямаше.
Утре лл е втора смяна...освен да взема термометъра и след у-ще да идем...

Общи условия

Активация на акаунт