Къде да намеря сериозно момиче в София

• 64 091
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Ох, има го този момент с жените материалистки. Особено ако си се оженил на 23 по любов и се разведеш на 38, а бившата алчно заграби всичко, плащаш и издръжка, без да имате дете, защото тя учи( в Германия е така) и ти е изневерила в брака.
Но човек се окопитва дори и с такъв горчив опит и пак си създава семейство, ако иска.
Тук автора просто трябва да се престраши и въпреки съмненията за жените, да се впусне в приключението брак.

# 61
Мисля, че е замислена като пързалка, но все пак този, който я е пуснал наистина е мъж, който удря на камък с жените. Или те с него Simple Smile)))

# 62
Потребителя отворил тази тема е пуснал и друга подобна под друг псевдоним:
http://old.bg-mamma.com/?topic=1012701;topicrefid=19
Според мен и двете са пързалки!
(Мултиакаундинга не се ли наказваше?)

Този младеж май не е бил женен, в другата тема авторът има дете.

# 63
Благодаря ви за мненията. Имаше и полезни. Не очаквах толкова много хейт, но и от него може би има някаква полза. За градския транспорт не съм много убеден, но иначе имаше и добри идеи Simple Smile

# 64
  • София
Защо точно от София трябва да е момичето? Перфектната ти половинка може да живее в Стара Загора примерно, или в някое село

Ако работи и живее в София, е нормално да предпочита и момичето да е в София, за да се виждат постоянно. Така връзката е по-пълноценна.
А и в заглавието ясно пише "момиче в София", а не "от София", което означава, че не държи да е точно софиянка, а просто да живее и работи в града.

# 65
Проблемът на хората, пускащи такива теми (имаше и жени, не само мъже), е, че подхождат погрешно към ситуацията.
Седят си, блеят си и в един момент се сещат, че им дошло времето за семейство. И хукват да търсят подходящ за целта човек.
Ама не става така. То става, ама само чрез сватосване, когато и двете страни знаят с каква цел ги запознават.
А естественият развой на нещата е първо да си намериш гадже, да си въртите там любовта, да се забавлявате заедно, пък ако връзката получи развитие и създадете семейство, прекрасно. Ако не потръгнат нещата, разделяте се по живо, по здраво и готово.
Ако тръгвате към всеки представител на другия пол с идеята за създаване на семейство и го преценявате още от началото дали е подходящ/а за тази цел, много трудно ще успеете без външна помощ.
То Господ затова е измислил любовта, за да събира хората. Търсете любовта, а не сгодна женица или сгоден мъж за семейство с всичките му там претенции – пари, имоти, професии, домакински умения и т.н.
Да, важни са, но се гледат на по-късен етап – когато обмисляте дали гаджето до вас става за семейство. А не да си търсите специално такова гадже, което да става за семейство. Схващате ли разликата?

# 66
Има и още нещо, което ми направи голямо впечатление в една съседна тема. Един мъж обясняваше, как не иска да плаща сметката на жената. То не бяха обяснения, сметки, ама аз това ям, пък тя - това, ама не знам какво си....
На мен лично тези сметкаджийсква са ми отврат, стиснатите хора не ги харесвам.....та, всеки да си помисли и какво предлага от себе си /като отношение, уважение и т.н./, после да предявява претенциите си към другия.  Peace

# 67

Приятел, ставаш сутрин, без да си пил и пушил миналата вечер прекалено, малко пиене, без цигари най-добре...
Спортуваш, теглиш душа, хапваш само добра закуска и се гласиш за работа, и да миришеш винаги добре и с красиви обувки и яке, другото е лесно. Гледаш се в огледалото и си викаш - действам.
Прави ти впечатление готина жена, ако сте на същата планета - отиваш и лекичко я почваш, купи й нещо съвсем малко за 1-2-3-4 лева, един бонбон ако нямаш кеш,  предразположи я. Тя може да се притесни или обърка и изглежда ядосана, не се връткаш ами си постоянен. Ако ти се направи на оборотна, велика, си казваш: "Мале, колко си тъпа, аз ти правя комплименти, а ти вместо да се зарадваш ми киселееш", псуваш я НАУМ и я пренебрегваш НА ЖИВО. После, намираш твоето скъпоценно камъче след 100 кифли и лека - полека я засипваш с това отгоре по 1000.
Аре, успех и нема да се даваш!

Не знам защо, но тоя метод винаги е събуждал в мен моя вътрешен Ханибал Лектър и такъв човек вместо да ме впечатли, започвам да се замислям как да го завлека някъде без следи и да избера подходяща рецепта, белким излезе нещо хубаво от него.

# 68
Ааа, сакън! Моля ти се, как ще им плаща?! Зорлем да се навира в хищните лапи на материалистки и използвачки. Аз предлагам да го запознаем с онова пригладеното момиче от Въпроси и отговори в СО, което на 20 години искаше да се жени и да ражда деца на някъкъв, дето уж родителите му я били одобрили. Поне ще му пести водата и тока.

# 69
Между другото, аз съм т. нар. "сериозно момиче", ама съм заета. Обаче - да не съм ти в къщата. Изискванията са по-високи и от на "материалистките". И с най-накифлената кифла ще ти излезе по-евтинко, отколкото със сериозно момиче. Е, освен ако не го играе после Пържолан.

Аз друго се чудя - защо под "сериозна връзка" се изброяват неща (кино, екскурзии, забавления) като за не-сериозна връзка. В смисъл - какво правят в 21 век хората в несериозна връзка? Само секс и после се разбягват като котараци през март? Че то това със забавленията е точно за неангажираща връзка.

Сериозна връзка е да планирате годеж и сватба и да си търсите общо жилище.

Точно кино, екскурзии и забавления са си за първите няколко месеца. И ако се види, че човекът си е сложил брояч на парите и чака след определена сума да се отключи наградата "секс", то има да си чака.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 10:08 от The Siren of Titan

# 70
  • На Марс
Начи, от четирима мъже вкъщи, ако спипам един да пише в женски форум и там да си търси жена, ще се обеся...

същото се отнася и до свалките в чата, според мен. свлката или по съвремнному флирта на живо включва елементи като езика на тялото, кокетен поглед, усмивка и т.н. които интернет поколението изпуска тотално ...

# 71

същото се отнася и до свалките в чата, според мен. свлката или по съвремнному флирта на живо включва елементи като езика на тялото, кокетен поглед, усмивка и т.н. които интернет поколението изпуска тотално ...

Споко, като си паснеш с някого онлайн, се виждате на кафе и там всичко става ясно.

# 72

Споко, като си паснеш с някого онлайн, се виждате на кафе и там всичко става ясно.
Освен ако не излезе психопат и това не е последното ти кафе Simple Smile Но пак ще е ясно Joy

# 73

Онлайн общуването е съвсем различно и изобщо не дава представа що за човек е този, с когото си приказвате сладко-сладко без близък контакт. Не съм си търсила мъже онлайн, но колкото пъти съм свела виртуално познанство до живо, толкова пъти съм установяла, че все едно с двама различни човека контактувам и не се получава, виртуалната приказка си върви, но живата - никак, затова и не бих посъветвала човек, който търси, да си губи времето в нета. Може да си го губи ако не търси, а само иска да общува.
А когато харесаш някого в реална среда, обикновено го наблюдаваш известно време и добиваш представа за него, която не основава на приказките му за себе си. Имам един приятел, дето все онлайн си ги намира и после се оказва, че си е намерил някакви пълни загубенячки с проблеми, които не могат да общуват нормално с хората и явно затова все в мрежите за запознанства висят.

# 74
И аз съм на същото мнение . Онлайн общуването - въобще не е общуване и не може да се очаква кой знае какво .

Общи условия

Активация на акаунт