Така или иначе идеални хора няма.
Относно въпроса със запознанствата - излизай, пей, пий, танцувай и общувай на воля, младежо! Първо е важно да има чисто физически привличане
За театър мога да си говоря и с приятели
Абе - ако пренебрегнеш ръста от 1,60 (защото за всеки влак си има пътници, а не е и грозен) така, както го описвам, ще си кажете "ба си идеалния мъж", как така е сам почти на 50?! Ми ей на, сам е. Защо ли? Много ми е близък и никога не съм спестявала мнението си, защото понякога си говорим за това. Неговите претенции са простоооо нечовешки! Не се намери жена, която да покрие всичките му изисквания ни-ко-га. Да, завъртат се разни, поблазнени от гореизброеното. До сега ми е представял две май. Ми... изобщо нямам представа с кое тези жени го спечелиха, за да излезе и един път с тях при всичките му претенции!? Никога не е живял с жена под един покрив. Ако някоя е оставала, то е било за една-две нощи. Така че, животът е толкова шарен и непредвидим, че дори един мъж да има всичко, което си мисли, че привлича жените, може никога да не намери своята жена, ако претенциите и очакванията му към жените като цяло, са нереалистични.Препоръчани теми