Къде да намеря сериозно момиче в София

• 64 042
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Ето значи, плод за размисъл за тези,  които търсят принца.
Имаме и принц, и замък. Само конят лиспва. Да се обзаложим ли, че следващата снимка ще е на кола?

# 406
Не търсехме ли кобилка или вече почнахме да говорим за третия пол? хааххах

# 407
Конят е така да се каже...атрибут на принца Sweat Smile

# 408
И аз да кажа, че нормалните млади момичета НЕ си падат по батки тип "лоши момчета", които имат 20 думи в речника си и нощем "дрифтят" по улиците, а денем  гъзареят. Grinning По такива си падат, момичета, които са техния еквивалент в женски вариант-празноглави кифли с 2 грама мозък и полуголи снимки във фб. Аз съм млад човек и сред моите приятелки няма ни една, която да харесва такива мъже, нито да ходи с такъв. Аз самата се ужасявам от такива типове, които са си само за подигравка. И тук пак опираме до средата, в която се движи човек. В малко по-интелигентна среда, няма начин да срещнеш такъв. Така че, ако някой мъж смята, че някое свястно момиче излиза с такава батка, то въпросният мъж трябва да си преразгледа определението за "свястно" момиче.

# 409
И аз да кажа, че нормалните млади момичета НЕ си падат по батки тип "лоши момчета", които имат 20 думи в речника си и нощем "дрифтят" по улиците, а денем  гъзареят. Grinning По такива си падат, момичета, които са техния еквивалент в женски вариант-празноглави кифли с 2 грама мозък и полуголи снимки във фб. Аз съм млад човек и сред моите приятелки няма ни една, която да харесва такива мъже, нито да ходи с такъв. Аз самата се ужасявам от такива типове, които са си само за подигравка. И тук пак опираме до средата, в която се движи човек. В малко по-интелигентна среда, няма начин да срещнеш такъв. Така че, ако някой мъж смята, че някое свястно момиче излиза с такава батка, то въпросният мъж трябва да си преразгледа определението за "свястно" момиче.

Повярвай ми, не един и два пъти уж невинни и "свестни момичета" със страхотно образование, добро семейство, обноски, в последствие добра кариера и т.н. съм ставал свидетел как точно на такива залитат. Едната в университета спеше с Пакистанец, дето на лекции не ходеше, само трева и алкохол му беше в главата, а по партита като се напиеше и на момичета съм я виждал да налита. Другата, пак супер "свястно момиче", отличничката на випуска в елитна гимназия, за един точно такъв батка, пак наркоманче, обясняваше колко бил противен, на едно парти я видяхме 10 човека как излиза от тоалетна кабинка с него. Третата, пак тоя тип, супер свястна, умна, амбицизна, 7 години ходеше с един, пак тревоман, дето ми се водеше дори приятел, в момента в който се отделеше от нея за повече от  една вечер и почваха да му шарят очите да забърше нещо чуждо, често и му се отдаваше. Чак съм се замислял понякога, че грешката ми е, че не взимам наркотици, явно е някаква супер привлекателна черта в мъжете. И не ми е в средата проблема повярвай ми, завършил съм елитна гимназия, елитни университети в чужбина. Просто на тая възраст 20-28, "сериозните" са супер малко. Не го разбирайте като нападка към вас жените, при мъжете е същата трагедия.

# 410
kru97973, от личен опит мога да ти кажа, че първото ми гадже се е вписвало горе-долу в този модел. Точно за това( и възрастта и т н) не сме заедно. След 20-те си години, веднага щом видя някой "бед гай" или наркоман(да, и тревата слагам), живеещ ден за ден и подобни, си плюя на петите. не очаквам султана на Бурней, но след 30г да се държиш като тийн за мен е инфантилно!

# 411
Аз отивам по-далече - никакво пушене на треви/цигари и прочие, никакво преяждане и залежаване, алкохол може, ама не пиандурски, а от време на време по малко. Ако някой ми се появи с цигара, го мятам директно в графа "приятели" и то ако иначе като човек е свестен. За наркотици въобще не може да става въпрос. За хазарт също.

Сериозно, такива примери не съм виждала. Имам завършена магистратура, сега карам докторантура, бях втора по успех в поток от 70 човека, никоя от силните студентки не съм виждала с наркоман или пропаднал човек изобщо. Някои вече са омъжени, изглежда, че имат нормални семейства.

А тия излизащи от тоалетни кабинки и пияндурски налитащи на момичета... ти сериозно ли ги причисляваш към свестните момичета? Нека съм смотана, но за мен са си лигли, търсещи внимание и малко филм, ако ще да имат кръгло 6 в дипломите.

# 412
Kru 97973, възможно е да има и такива примери с на пръв поглед свестни момичета, но те са рядкост, според мен. Донякъде си го обяснявам с възрастта(някои по-късно съзряват) или с желанието на някои момичета да си разнообразят ежедневието. А, ако например, момичетата са ученички е напълно разбираемо да залитат по такива типажи, та дори и да са отличнички. Все пак, в пубертета мисленето е съвсем различно.

Имам дъщеря и се надявам, като порасне, модата на наркотиците и простотията да е отминала, но едва ли. Astonished

# 413
  • Пловдив
Мъжете с високо самочувствие и уверени са точно батки, мутри и мъже с много пари. Всеки нормален мъж поне малко се съмнява. Всички викате, че не си падате по такива, но точно такива критерии описвате.

# 414
Самочувствието на уверените в себе си мъже не е парадно.
Силата им не е демонстративна. Само жена с интуиция я усеща. И не по цената на обувките или часовника.

# 415
  • Пловдив
Силата им не е демонстративна. Само жена с интуиция я усеща. И не по цената на обувките или часовника.

Естествено. Не съм очаквал да паднете по гръб.

# 416

Естествено. Не съм очаквал да паднете по гръб.
Но батките и мутрите си личат. А ти ги слагаш под общ знаменател , плюс "мъже с пари". Някак си три категории само описа , като си обобщил , че това е еталон. Ами не  е.

# 417
Ще се изненадаш как самочувствието и увереността не са пряко зависими от парите. Те помагат за това - но само временно. Не лекуват комлексиъе, с които си пълен, а често ги вадят на показ..))
И мъж с пари - изобщо не значи батка..)

# 418
И защо да не стане в ГТ? Който си може, дори там ще намери как да заговори едно момиче така, че накрая да си разменят телефоните или да слязат заедно, за да пият кафе.

Е па аз последната дето ми стана булка си я срещнах на спирката на автобуса в Студентски град. В първия момент нищо не стана, щото се оказа че има езиков проблем. И аз се отдръпнах встрани, щото ми дойде леко като гръм от ясно небе, демек неочаквано че не знае български и не иска да говори на английски. Пък аз други езици уж не знаех, или по-точно бях забравил в този момент че разбирам и руски.
След две три минути дойде автобуса 80 и аз скочих пръв във него, без да знам дали не чака 94. И даже си седнах на единичните седалки.
Хубаво ама момата и тя се качи и няма билет, опитваше се да си купи от шофьора май.
И тука ми просветна, че освен картата ми за градския транспорт, имах цели 10 билета резервни за всеки случай.
Та срещу едно билетче за автобуса, направо ударих 6-ца от тотото.
Перфорирах ѝ едно билетче и я настаних да седне на моето място, всичко на български щото тя на английски вече беше отказала да реагира на спирката.
И момата се помъчи да изрази благодарност за билетчето и искаше да го плати, говорейки на руско български. Е па да видите като чух руски думички как си повярвах че съм способен да си приказвам с нея. И така, лекичко общи въпросчета та чак до университета. От Орлов мост ѝ казвам че ме чака един приятел там да ми даде нещо само за 1 минута, а след мога да ѝ покажа къде какво има из София ако желае. Слизаме ние, аз си търся приятеля, а па тя застана и ме чака. Тя ме чака и аз чакам приятелчето, ама не го дочаках. Реших след 3 минути че няма да дойде е хайде с момата на разходка пеша чак до НДК с почивка в една слакарница на бул. Витоша. От там я закарах с такси до един ос столовете в Студентски град с обещанието да ѝ покажа и планината Витоша, ако иска на другия ден след обяд.
Като слезна тя от таксито, аз си продължих с него до моя квартал.
А таксиметраджията ми пита къде съм го намерил това русо рускинче.
Казах му че е от Белгия момата и знае руски по-добре от мене.

А един приятел студент по архитектура от Палестина си беше свалил и той в автобуса една българка, за която направо му завиждах. И се ожениха и заживяха в София.

# 419
Мъжете с високо самочувствие и уверени са точно батки, мутри и мъже с много пари. Всеки нормален мъж поне малко се съмнява. Всички викате, че не си падате по такива, но точно такива критерии описвате.

"мъж с много пари" обида ли е или порок? и защо?

Общи условия

Активация на акаунт