Къде да намеря сериозно момиче в София

• 63 803
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
и в крайна сметка, всичко си е въпрос на късмет. остави зодии, готвене, свалки... ако ще става, ще се спънете на улицата един в друг и това е Simple Smile

и не всички тук са с мъж, всъщност баш в тази тема е най-вероятно да има сингъли майки и потребителки Simple Smile

И сингъл батковци има, ама така си им е добре. Хъхъхъхъх

Батка, да вземем и на теб една булка да найдем  hahaha Много е готин, вервайте мииии  

Не, мама не ме кара да правя внучета. Като дойде и това време, ще пусна тема. Smile

# 721
има хляб в една сватовническа тема в бг-мамма Simple Smile

# 722
Добре, че ми напомняте да добавя второ изискване към личния си списък - жената не трябва да ми говори за зодии. Ако вярва в зодии отпада автоматично ако ще и 7/8 да е крака.
Много моля,какво лошо има в това?
Това също е тема за разговор,като готвенето 😜

# 723
има хляб в една сватовническа тема в бг-мамма Simple Smile

Направо цяла Категория - предложих преди седмица, ама не отразяват идеята ми...

# 724
Не знам кое е по-добре, ама за мен и от двете страни е голяма трагедия положението. На работа от около 20 колеги, поравно жени и мъже, на възраст от 25 до 45, има точно двама мъже женени, нито една от жените не е омъжена. Всички останали 18 са без брак. 4-5 са с човек до себе си, но мнозинството ситуацията е сам и нещастен от това или разведен.

# 725
Не знам кое е по-добре, ама за мен и от двете страни е голяма трагедия положението. На работа от около 20 колеги, поравно жени и мъже, на възраст от 25 до 45, има точно двама мъже женени, нито една от жените не е омъжена. Всички останали 18 са без брак. 4-5 са с човек до себе си, но мнозинството ситуацията е сам и нещастен от това или разведен.

А защо нещастен САМ?! Защо трябва да си с някой, за да си щастлив?! Не мога да се оплача от липса на връзки или секс през годините, но през последните месеци, ми е по-добре сам. Чувствам се много добре и се опитвам да избягвам връзки, било то и УЖ неангажиращи. Чудно ми е.

# 726
Добре, че ми напомняте да добавя второ изискване към личния си списък - жената не трябва да ми говори за зодии. Ако вярва в зодии отпада автоматично ако ще и 7/8 да е крака.

Лошо няма, само ако се събера с подобна жена, ще трябва да крия парите в къщата от нея, че току виж ги хвърлила през терасата.

# 727
Може би неправилно се изразих, не ги знам колко са щастливи или не  са... исках да кажа, че са сами не по техен избор и желание, искат да имат някой до себе си, но нямат.

# 728

Лошо няма, само ако се събера с подобна жена, ще трябва да крия парите в къщата от нея, че току виж ги хвърлила през терасата.
А,не,аз пари през терасата не хвърлям😊

# 729
  • Sofia
То пък, 'щото голям келепир да хванеш някой баламурник за пред хората, само да не те съжаляват и одумват, че си сама. Crazy

# 730
Да си на 35, сама, депресирана и да ходиш по психолози също.. имаме такива

# 731
Да си на 35, сама, депресирана и да ходиш по психолози също.. имаме такива

То и аз да работя в един офис с теб, и аз ще ходя ПО психолози Smiley

# 732
Това да си депресиран е нещо съвсем отделно. А в психолозите няма нищо лошо, напротив.

# 733
  • Sofia
Още ли битува това аграрно схващане у българина, че психолозите са нещо страшно? Да не би да хапят?

# 734
Ани Владимирова прилича малко на булдог Joy В особено настроение съм, извинете.

Общи условия

Активация на акаунт