С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 713
  • 801
  •   1
Отговори
# 450
  • при късмета
Дай материал за темата. Гледам, че ще е от свекървенска страна
Теб пък какво те касае нейният материал? И ще го коментираш, мейби? Ужас!   Mr. Green
Може пък да стане интересно Mr. Green Мирише ми на свекърва, открила форума след пенсия и сега ѝ е скучно

# 451
  • София
Уиш, няма смисъл да храниш тролове, остави я да пасе.

Така и така ще ни изтрият, да те питам извън темата:
Скрит текст:
Какво стана с МТел, трябва ли ти свидетел с точилка (поради липса на качествен тиган)? Laughing

# 452
Непременно ще поработя. Нали вече обещах, че специално за теб ще си формулирам въпросите по-простичко, така че да не те затрудняват.

Адаш,
Скрит текст:
за съжаление, май точно като при тебе се развива историята и в понеделник съм предвидила посещение на централата им, дапукнатдано!

# 453
A свекърва ми каква сметка направи в Мтел, лелееее...

Скрит текст:
Да не си личи, че е спам. Grinning Ама като отворихте такава тема...
Разказвала ли съм ви как Мтел ми направиха договор, използвайки предплатена сим карта, която е на името на приятеля ми? Grinning

Аз бях изумена. Влизам си в Мтел да си купя ваучер и да си презаредя телефона, тогава още не бях на договор. Картата ми е на името на приятеля ми. И започнаха да ми обясняват за някакъв страхотен план в промоция (впрочем наистина е добър) и имам само до края на седмицата, ако искам да сключа договор точно за този план. Аз започвам да обяснявам как картата е на името на приятеля ми и ще трябва да го доведа. Те ми викат "А, няма значение" и ми извадиха договор. Въобще не им дремеше, че не е моя карта.

# 454
Гугъл, нали знаеш, че , ако искаш, лесно можеш да се откажеш от договора, щом не е с подписа на твоя приятел?😉🤗

# 455
Гугъл, нали знаеш, че , ако искаш, лесно можеш да се откажеш от договора, щом не е с подписа на твоя приятел?😉🤗
Мога, но да не съм луда. За пръв път ми дават нормален план, не го давам за нищо. Grinning

# 456
  • София

Адаш,
Скрит текст:
за съжаление, май точно като при тебе се развива историята и в понеделник съм предвидила посещение на централата им, дапукнатдано!

Уиш,
Скрит текст:
Дано им намериш централата, защото такова животно и да има, е дълбоко скрито от потребителите.
Аз се опитах да я открия на Виваком и се оказа безуспешно- препращат те в някой от офисите, предаваш там писмените си виждания по въпроса, а те ти отговарят пак писмено или по електронната, да си гледаш работата..........

# 457
Скрит текст:
Не знам как ми дадоха за мобилния  един план-каквото изговоря,без такса,само да имам нещо движение,ако няма 6 месеца се закриват               номера.непрекъснато ме подканят да го сменя този план ,но не искам.Пращам един два СМС .Телефона е за път и при нужда.
Другия  ми е с такса 4.90 ,имам два три разговора.Та рядко минавам 10 лв за двата и  съм доволна от М тел и Боб ,който май  е на Мтел ...

# 458
В този случай родителите правят сметка на парите на детето си.

Икзактли. Което беше и целия първоначален замисъл, преди тотално непознати за мен хора да тръгнат да ми смятат имотите и тези на годеника ми. Предлагам темата да приключи.
Да приключи, макар че приключенията ти с родата едва сега започват, но като край на темата ще отбележа, че мъжете винаги се женят за жена, която им напомня по нещо на майка им, та понеже и ти си му направила сметка на парите, поне по това имате сходство с бъдещата ти свекърва, а те дразни толкова много, защото човек най-много мрази у другите това, което не харесва и у себе си.

# 459
  • при късмета
Да приключи, макар че приключенията ти с родата едва сега започват, но като край на темата ще отбележа, че мъжете винаги се женят за жена, която им напомня по нещо на майка им, та понеже и ти си му направила сметка на парите, поне по това имате сходство с бъдещата ти свекърва, а те дразни толкова много, защото човек най-много мрази у другите това, което не харесва и у себе си.
"Винаги" е много пресилено в този случай. Това не е абсолютно и непристъпващо се правило. Напротив, често мъжете се женят за коренната противоположност на майките си. Всъщност правилото не е "винаги", а гласи, че жените се женят за подобието или противоположността на баща си, а мъжете на майка си". Така, че ключовата дума е "или", а не "винаги"

# 460
Разбирам тогава, защо казуса събуди такъв интерес и вълна на негодувание у някои от вас.

# 461
  • София
Все още, нищо не си разбрала, ама той животът е най- големия учител, та все ще те вкара в релси. Simple Smile

# 462
  • Canada
Lys bleu, ако не искаш да ти смятат имотите - не си развяваш кирливите ризи из форума.

# 463
  • при късмета
Както винаги свекървите подхванаха имотите. Основното оплакване беше от свекървата, сметките които им държи за почивките, взимането на пари без предупреждение и натискането на сина ѝ да се съобразява с нейните планове, преди общите им с жена му

# 464
АбсурТ,
Скрит текст:
Уишмастъров знае къде е централата им. Вече има една битка с тях. Сега явно е мой ред.
 Ако искаш, ще ти пусна точен адрес. Някъде на "Сливница" е.

Общи условия

Активация на акаунт