С какво ви дразнят свекървите- 90

• 60 640
  • 801
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ами научете ги тия деца да се оправят сами в банята де  Grinning 9 месеца са оцелели сами с вода около тях, колко му е сега с по 1 къпане на ден Grinning Grinning Grinning Не заради друго, ами да не им повредите психиката. Laughing

# 601
Пак ще питам Абсурт- в какъв апартамент живееш? Собствен, наследствен, 50 на 50?
Вероятно живее в апартамент, даден от завод, фабрика, в която е работила. По нейно време са им ги давали.....

# 602
  • София
Пак ще питам Абсурт- в какъв апартамент живееш? Собствен, наследствен, 50 на 50?
Вероятно живее в апартамент, даден от завод, фабрика, в която е работила. По нейно време са им ги давали.....
По-скоро е от родителите й или мъжа й /или от неговите родители/, т.е. не е вложила 50% самочувствие в него.

# 603
  • София
Четете, дами, четете, само с фантазии не става! Mr. Green
Всичко е написано, но както се оказа след експеримента, който си направих при " моряшкия казус", някои от вас не са в състояние нито да задържат писана информация в паметта си, нито да я разберат, независимо че е поднесена с думи прости и на български език. Joy

# 604
  • София
Четете, дами, четете, само с фантазии не става! Mr. Green
Всичко е написано, но както се оказа след експеримента, който си направих при " моряшкия казус", някои от вас не са в състояние нито да задържат писана информация в паметта си, нито да я разберат, независимо че е поднесена с думи прости и на български език. Joy
hahaha Олеле мале кой го казва  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning?! Като гледам при теб само с фантазия и изопачаване се получава доста добър, макар и далеч от реалността, сценарии!

# 605
Imp
По-скоро е от родителите й или мъжа й /или от неговите родители/, т.е. не е вложила 50% самочувствие в него.
Ако е от родителите й, ще е |мамина златна|, ако е от мъжа й ще е |златотърсачка|, ако е от свекърите ще мъжът й да e ||мамин златен|.

# 606
  • София
Imp
Ако е от родителите й, ще е |мамина златна|, ако е от мъжа й ще е |златотърсачка|, ако е от свекърите ще мъжът й да e ||мамин златен|.
Тя за това се нарави 20 пъти на ощипана и не казва, след като няколко пъти я питаха. Иначе на локумите е цар. Казвала го уж била някога, незнайно кога и къде, те всички като нея тука си водят статистика за смейното и имотното състояние на потребителите, че си нямат друга работа.  Laughing Laughing Laughing

# 607
Аз не знам откъде да започна и затова няма да започвам. Много съм разочарована и много ме боли. Сродих се с хора, които едвам понасям, въпреки че ги виждам веднъж месечно. „Аааа ама ти наистина много лошо кашляш”. Трябваше лично да ме види, за да повярва. И дотам въпросите за мен и нашето здраве. Дори не попитаха как сме, ходила ли съм на преглед, всичко наред ли е. Мебелите, ррмонтите и вещите са най-важни. Не говоря и на мъжа ми. Накрая ще пусна едни документи за развод и няма да се занимавам с материалисти глупави.

# 608
Подозирам, че не е 50 на 50, иначе отдавна да НИ е натрила носа.😉

# 609
  • София
Подозирам, че не е 50 на 50, иначе отдавна да НИ е натрила носа.😉
То с нейните лъжи и интерпретации в стил "как и го говорят звездите" нищо чудно с твоя пост да си й дала тема за размисъл и да разпъне един чаршаф лъжи след малко Grinning Факт е, че до сега не ни е натрила носовете, значи няма дори 50% участие при покупката. А какво ще й проговори вселената след малко е без значение Simple Smile. Иначе да набива канчета няма равна.

# 610
  • Насред хаоса

La Sombra, не знам на каква възраст си и дали си снаха, ама толкова клиширана мантра е извинима при девойки около 20- те. Peace
Ами аз не желая да се извинявам, било с години, било с това дали съм снаха или не. За да я има тази мантра, значи се е появила някак вследствие на нещо. И не снахите са криви. Видно е от темата, че не само на една или две е направило такова впечатление подобно поведение на някои свекърви или проектосвекърви.

# 611
  • София
Чудесно, да се запомни, че щом един мъж пазарува за мама си, значи е нетърпим мухльо.
Тук ставаше въпрос, че пазарувал за жена си.
Не сте разбрали. Само ако пазарува за жена си, значи е мухльо. Ако е за мама, е примерен син.

# 612
Аз не знам откъде да започна и затова няма да започвам. Много съм разочарована и много ме боли. Сродих се с хора, които едвам понасям, въпреки че ги виждам веднъж месечно. „Аааа ама ти наистина много лошо кашляш”. Трябваше лично да ме види, за да повярва. И дотам въпросите за мен и нашето здраве. Дори не попитаха как сме, ходила ли съм на преглед, всичко наред ли е. Мебелите, ррмонтите и вещите са най-важни. Не говоря и на мъжа ми. Накрая ще пусна едни документи за развод и няма да се занимавам с материалисти глупави.
Не се ядосвай! Обясни, обаче, на мъжа ти, че не ти е приятно да се стоварват с глупости на главата ти, когато си болна.
Нашите по едно време даже се радваха, че съм болна - тва било, щото много скиторим и тичаме, ето, те ни били казали, ама ние не сме ги слушали а на ти сега, болна Гугъл.
За протокола, на това даже аз дето съм пълно перде, побеснях.

# 613
  • София

Тя за това се нарави 20 пъти на ощипана и не казва, след като няколко пъти я питаха. Иначе на локумите е цар. Казвала го уж била някога, незнайно кога и къде, те всички като нея тука си водят статистика за смейното и имотното състояние на потребителите, че си нямат друга работа.  Laughing Laughing Laughing

Ще ти се! Mr. Green
Информацията какво съм прехвърлила на децата ми е в тази тема.
Както и тази- че когато защитавам дадена теза, то изхождам от това как аз съм или бих постъпила.
Ако ти, потребителке, имаше някаква друга работа, нямаше да висиш тук и пост след пост да ме питаш за нещо, което с 2 клика можеш да се осведомиш. hahaha

# 614
Гугъл, още щом ми прекъснаха Алиса влизайки в дома ми, кашлицата ми се усили, цял ден не бях кашляла. Ще разкажа след като се наревах, макар че още ми се стичат сълзи. Почти от вратата се започна с петкрилния чамов гардероб в Перник, който е много хубав, но реално никой не го е виждал. Който иска т.е. ние да ходи до Перник да го види, има го на склад. Човекът го дава на половин цена със скрин и това е най-важното. Как да кажеш на тези хора, че вчера докторът ти е казал, че вече бебето ти има оформено лице и за десет дни е станало почти двойно по-голямо. А и никой не пита. Следва показване на кухнята на братовчедката на мъжа ми и нарякване как те с много по-малко финанси се справяли по-бързо, защото имали ясна представа кое как става. Продължавам да мълча. Предлагам шоколадови бонбони и нещо за пиене. Следва въпросът купили ли сме полилей за хола, защото на естетиците явно им е грозна крушката. Само един фотьойл ли имате? Да + двоен и троен диван. Над дивана ще правите ли нещо. Какво? Можем да си сложим картина. Аз за рафтчета говоря. Корнизът не е добре, пердето да не се е скъсало. Гардероб си ви трябва, всяко семейство има нужда. А тва легло ще го хвърляте ли? На терасата има ли нещо. Кога продължава ремонтът? Събораме пари, за да завършим всичко и в края на април можем да продължим. До края на май ще работя и в този период може да има майстори по цял ден. Късно е. Ами сега нямаме пари, а и ше ни трябват за колички, легълца и т.н., които струват немалко пари. Дотогава имало време. Моля????? На излизане свекърът докосва с пръст прага да покаже, че има мръсотия от първия ремонт и си тръгват. Боли ме!

Общи условия

Активация на акаунт