Всичко за всички марки гел лакове - 15

• 76 944
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Сигурно ще ми се смеете, но как да разберем дали ноктите са мазни, когато не се задържа гел лак?
Петя на блускай имам три лака, бял(не ми харесва), един за френски(и той не ми харесва особено) и този брокатения(в него съм влюбена). Сега са пуснали бонбонени цветове може да пробваш с тях, но нека и някой друг ти даде насока. Аз главно китайци имам. Иска ми се на по-добри марки, но са си голяма инвистиция...

# 661
Дани да разбирам, че може със спирт и ултрабонд задължителво, така ли?

# 662
Сигурно ще ми се смеете, но как да разберем дали ноктите са мазни, когато не се задържа гел лак?
Петя на блускай имам три лака, бял(не ми харесва), един за френски(и той не ми харесва особено) и този брокатения(в него съм влюбена). Сега са пуснали бонбонени цветове може да пробваш с тях, но нека и някой друг ти даде насока. Аз главно китайци имам. Иска ми се на по-добри марки, но са си голяма инвистиция...

Така си е, но аз като цяло съм забелязала, че наблягам на червено, телесен/розов с някаква декорация и черен/тъмносин. Затова смятам да си набавя тези, а с времето сигурно и други.

Моите нокти не задържат обикновен лак. Без значение дали съм го правила аз или маникюрист, след няколко часа връхчетата са избелели, а на други ден се отчупва по някое ъгълче. Затова и дълги години не слагах нищо - губя по два-три часа (докато тия проклетии изсъхнат) и не си струва цялото това усилие за ден-два маникюр. Затова сега реших с гел-лак, ама и там не е една беля - ноктите ми растат бързо (за 14 дни почти съм стигнала средата на плочката), а ми писна да ми обясняват как "Минимум 3 седмици се носи, да не си луда да го сменяш по-рано!", и това от маникюристи и всички познати до една, и затова реших да се мацотя вкъщи. Може би и аз съм с мазна плочка...

# 663
  • София
Здравейте на всички, страхотни снимки! Аз си получих системата на Коди и се оборудвах за седмицата на любовта и виното, да ви е щастлива на всички! Ето го и моето творение, първи опит за френски, както и за изписване и рисуване, изцяло с помощта на четки и точкатор. Не бях сигурна, че ще успея, особено с лявата ръка, особено последните минути когато ми се поразтрепери ръката.

# 664
моя съвет е да си купиш същата база, каквато е ползвала маникюристката ти. Примерно база снб пада лесно като люспа, а база коди иска повече пилене  и стъргане. Обаче база снб не държи на мазни и проблемни нокти. Твоите явно не са такива, така ще спокойно може да си вземеш щадящи плочката продукти. Каучуковите продукти са за проблеми, мазни плочки, които не държат щадящите продукти.
Благодаря ти, Камалия. Ще гледам внимателно следващия път, когато отида.
Признавам си, че не ми е удобно да я попитам директно. Тя има още няколко месеца работа, така че ще имам време да се заредя с каквото ми е необходимо.
Работата е там, че ми изглежда мнооого сложно Simple Smile)) Мъжът ми ми се подиграва какво сериозно проучване и каква подготовка на сухо правя само за едно лакиране Simple Smile))

Даниела, брокатът е мнооого по мой вкус. Ако се захвана с това, ще е един от първите ми лакове Simple Smile

# 665
  • Варна

Много ти благодаря, на Обичах също Simple Smile Смятам към края на месеца да поръчам от Али, но ми се ще да имам и още един (сега имам един червен на Блускай), докато пристигнат. Та, бих се радвала ако можете да ми препоръчате нещо подобно от Блускай или друга марка, което може да се намери тук.

Виж лаковете на Флормар. Имам 4-5 вече от тях 7.56лв. струват в Елитис-покривни са и цветовете им биват. Мисля показвах червен маникюр с тях назад

Скрит текст:

# 666
Prinzesata, не знаех, че имат гел лакове Confused Елитис предполагам са по моловете, не съм пазарувал преди. Благодаря!

# 667
  • Варна
 Ами по моловете  Laughing. Елитис са едни малко неугледни магазини да не кажа направо смотани и не са в моловете. Гел лакове на Флормар има и в Лили,но са доста по-малко цветове. В СФ имало и във Фантастико и то цялата гама. Ние в прованса  Laughing Фантастико си нямаме ама пък си имаме Елитис голям като половин МОЛ. Днес се оглеждах в ДМ за тях-няма ги.

# 668
Момичета помагайте вече работя в къщи и се опитвам да направя ценоразписа,но нещо незнам как да го сметна
Гел лак + декорации 15 лв
Ноктопластика 40 лв
Подръжка 25 лв
Изграждане на един нокът 3 лв
Укрепване с гел и гел лак 20 лв

# 669
Ами по моловете  Laughing. Елитис са едни малко неугледни магазини да не кажа направо смотани и не са в моловете. Гел лакове на Флормар има и в Лили,но са доста по-малко цветове. В СФ имало и във Фантастико и то цялата гама. Ние в прованса  Laughing Фантастико си нямаме ама пък си имаме Елитис голям като половин МОЛ. Днес се оглеждах в ДМ за тях-няма ги.
Мерси, ще потърся. Иначе имам удобно Фантастико, и там ще погледна.

# 670
Нещо от мен с печати.

# 671
Ето го резултата Simple Smile Определено съм доволна от реинфорса! С гел боята също се получиха нещата,но нюд цвета малко става на черти при един слой (нормално ,а и четката с която го нанасях беше кофти )
Скрит текст:

# 672
Обичах, жестоко!

# 673
  • на брега на морето
Обичах, невероятен маникюр! Hug И аватарът ти кърти! Simple Smile
А на безименния си го рисувала, нали?
Аз днес си изтрих лака на педикюра. Утре вечер мисля да се правя. Имам да изпробвам нов термо лак, нов шаблон, и перли...Тежка задача с ограничено нокътно пространство. Mr. Green Затова пък намерих една позната дето не работи във фабрика Laughing и е навита да се пробвам на ноктите и в близко бъдеще. Казах и, че ще го направя за удоволствие, щото не мога да си лакирам моите на ръцете в момента. Никога не съм лакирвала друг човек освен себе си.

# 674
Мелина_3 Рисувано е ,да Simple Smile

п.п момичета радвам се ,че съм помогнала с цветовете ! Да сте живи и здрави и вие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт