Токуда Болница София - тема 26

• 143 381
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Момичета привет Simple Smile Някоя от вас раждала ли е при д-р Емилия Кирякова?
Аз раждах при д-р Кирякова миналият месец. Страхотен професионалист и човек. Само положителни отзиви за нея Simple Smile  Всеки ден ме посещаваше в стаята по няколко пъти. Много загрижена за свойте пациентки, нещо което не видях до такава степен при другите момичета от стаята. Винаги мила и любезна. След като започнах подготовка за нормално раждане с окситоцин, в последствие се наложи секцио по спешност.Почти през цялото време ме успокояваше и беше до мен. Препоръчвам д-р Кирякова на всеки. Няколко колежки раждаха естествено при нея, също с много положителни отзиви.

# 316
Момичета привет Simple Smile Някоя от вас раждала ли е при д-р Емилия Кирякова?
Аз раждах при д-р Кирякова миналият месец. Страхотен професионалист и човек. Само положителни отзиви за нея Simple Smile  Всеки ден ме посещаваше в стаята по няколко пъти. Много загрижена за свойте пациентки, нещо което не видях до такава степен при другите момичета от стаята. Винаги мила и любезна. След като започнах подготовка за нормално раждане с окситоцин, в последствие се наложи секцио по спешност.Почти през цялото време ме успокояваше и беше до мен. Препоръчвам д-р Кирякова на всеки. Няколко колежки раждаха естествено при нея, също с много положителни отзиви.

Аз още не съм родила, но мога да потвърдя, че е изключително внимателна. Аз дори не съм нейна пациентка, но ходих на тонове при нея докато д-р Илиев беше в отпуск и съм страшно доволна!

# 317
  • гр. София
Бързо питане:
Днес имам час за платен гинекологичен преглед в Токуда. Уж съм с фонд, а се оказа, че ще ми покрият само 30 лв. общо за преглед и изследвания. Ако някой може да сподели колко струва прегледът, цитонамазката, ехографа и колпоскопско изследване, ще съм много благодарна. Цени нещо не намирам в сайта.

# 318
Малко над 170лв ми взеха за ехографски преглед, микробиология и цитонамазка преди месец и нещо.

# 319
Здравейте! Има ли хора, които наскоро са посещавали д-р Костова (ендокринолог) ? Интересува ме дали е добър диагностик. Благодаря!

# 320
Здравейте, момичета! Има ли сред вас майки, чиито бебета се е наложило да прекарат по-дълго време в кувьоз? Интересува ме какво се заплаща за престоя? До колкото знам по здравна каса се покриват 2 седмици престой, а след това?

# 321
Здравейте, момичета! Има ли сред вас майки, чиито бебета се е наложило да прекарат по-дълго време в кувьоз? Интересува ме какво се заплаща за престоя? До колкото знам по здравна каса се покриват 2 седмици престой, а след това?

А след това без пътека струва 150 лева на ден, но мисля че лекарите там имат право да използват и други основания за пътека и тогава се плащат само консумативи за дете по 25 лева на ден. Но най-сигурно е да питате.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 04:54 от DundyS

# 322
Stuck Out Tongue Winking Eye
Някой с мнение за педиатрите дежурни в спешното?

# 323
В спешното са същите, които са и през деня, просто са на смени. Били сме веднъж при енда докторка. Пусна ни кръвни изследвания- до тук ок. После обаче ни прати за всеки случай и на УНГ- което за моята дъщеря си беше изтезание (тя е много страхлиива), т.е.- не беше нужно според мен. Иначе нямам забележки-остави да изчакаме да няколко дни сам да мине вирусът.
Преди бях много доволна от неонатолозите, но детето порастна и стана все по-трудно там да се ходи при болести, защото има малки бебенца, чакащи за ваксини и тн.

# 324
Не са същите педиатрите в спешното, работят и с външни лекари. Силно непрепоръчвам.

# 325
Благодаря ви, не успяхме там, но все лоши отзиви чувам. Sad

# 326
Трябва ли да се носят шишета и биберон за бебето при постъпване за раждане?

# 327
  • София
Трябва ли да се носят шишета и биберон за бебето при постъпване за раждане?
Шишета не трябва, биберон - да, ако искаш да му дадеш.

# 328
Аз по принцип не искам, но май нямам избор Smile Благодаря Simple Smile

# 329
Защо да нямаш избор Thinking

Общи условия

Активация на акаунт