Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 2

• 86 380
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • до най-прекрасния мъж
Напълно подкрепям горното мнение. Аз лично повече в Писанец няма да стъпя. Бях в петък в болница за пълни изследвания на хормони. Оказа се, че високият пролактин, за който пих 4 години Бромокриптин, си ми е в норма. Спрях го на своя глава преди 4-5 месеца, защото ми ставаше лошо от него - много ми буташе кръвното. В Писанец отново излиза висок, изкараха ми и завишено TSH - 2.7. При изследванията в болница пролактина излезе в средата на референтните стойности, а TSH ми е 1.89.
Лекарите, още като видяха от къде ми са изследванията, ми казаха, че не са верни и стойностите на различните хормони са взаимоизключващи се.
Яд ме е, че толкова време не направих контрола другаде, а се доверих на тази лаборатория и съм се тровила с напълно безсмислени лекарства.

# 196
Мен не са ме задължавали да пускам изследвания в Писанец. Само ми ги назначиха, а аз си ги пусках в лаборатория в моя град.

# 197
  • до най-прекрасния мъж
Да, никого не задължават, но като не знаеш що за лаборатория са и ако им се довериш, като нищо ще ти изкарат акъла с неверните си резултати.

# 198
Бе не знам задължават или не ама така "тактично" ти казват че е добре да ги пуснеш при тях щото в другите лаборатории давали фалшиви резултати?  Rolling Eyes
И при положение че изпращат в Писанец, нали ... ясно ви е по-натам ...

# 199
Ами не знам, нито тактично, нито нетактично са ми споменавали да ги пускам някъде си. Просто ми назначи изследвания лекарката, описа ми подробно едното от тях как да се направи (за ИР) и това е.

# 200
  • до най-прекрасния мъж
И на мен не са ми казвали къде да ги пускам. Аз питах с кого работят, защото така ми беше по-лесно. А и вярвах на Писанец, не съм предполагала, че ще дават неверни резултати. Имаше вариант и аз да си ги нося, доколкото помня.

# 201
  • Пловдив
За МБ можеш да носиш,ама кръвните...?Трябва направо да се иде в нова лаболатория.

# 202
  • до най-прекрасния мъж
Да, не се изразих правилно. Исках да кажа, да нося бележка какво искат и направо да ги пусна в избрана от мен лаборатория. Не те да ми вземат кръвта, а аз да си я нося.

# 203
  • Пловдив
Има ли някой на който скоро му предстои ин витро процедура?

# 204
Аз пък искам да питам къде пуснахте АМХ? Цените доста варират от 30 на места до 55  Shocked
И при положение че имам и други изследвания ми се ще да мина една идея по-евтино. Изключвам Писанец по разбираеми причини.

Също така ми казаха че нямало значение кога се пуска, в нета чета някакви неща на 3 ден от цикъла и прочие  Rolling Eyes

# 205
Аз до неделя ще си пия противозачатъчните и другата седмица очаквам цикъл и ще започвам стимулация по къс портокол. Това ще ми бъде втора подред в Ню лайф, имам и един неуспешен опит на естествено цикъл с Клодтилбегит. Пожелавам успех на всички

# 206
Аз до неделя ще си пия противозачатъчните и другата седмица очаквам цикъл и ще започвам стимулация по къс портокол. Това ще ми бъде втора подред в Ню лайф, имам и един неуспешен опит на естествено цикъл с Клодтилбегит. Пожелавам успех на всички

И аз в неделя приключвам моите противозачатъчни и ако всичко е наред, ще започваме процедура. На мен ще ми е първи опит. Стискам палци на всички!

# 207
Джей къде ще пуснеш изследването е твое лично решение, аз в София се доверявам само на Цибалаб. Относно това дали има условия - доколкото знам няма значение кога ще го пуснеш, смята се, че АМХ е константна величина и не се влияе. Макар че напоследък чета (предимно в чуждестранни статии), че не е толкова константно и може да се повлияе от различни болестни състояния (ендометриоза например) и от различни лекарства. Може би затова има толкова много забременели жени с уж ниско АМХ

# 208

И аз в неделя приключвам моите противозачатъчни и ако всичко е наред, ще започваме процедура. На мен ще ми е първи опит. Стискам палци на всички!

Значи ще се видим☺

# 209
Да, сигурно ще се засечем  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт