Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате магазин в София, близо до Младост-4, където служителите са приятелски настроени, компетентни и разбират от продуктите, които продават?
Познавате ли случайно уволнените служители на Bania Style?
Можете ли да ми кажете как мога да се свържа с шефовете на магазин за баня, като имам предвид истинските собственици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате магазин в София, близо до Младост-4, където служителите са приятелски настроени, компетентни и разбират от продуктите, които продават?
-
Познавате ли случайно уволнените служители на Bania Style?
-
Можете ли да ми кажете как мога да се свържа с шефовете на магазин за баня, като имам предвид истинските собственици?
-
Коя е препоръчителна баня и плочки в София, с добра стока и цени?
-
Какви са препоръките за обслужване и стоката в магазин 'Баня Стил' в Младост-4?

), втория път доводът беше, че електрозахранването в склада прекъснало и това причинило нарушаване на графика на доставките. И, разбира се, да не си помислите, че ни потърсиха да ни предупредят? Нищо подобно- по цели дни баща ми стоя да ги чака да благоволят да доставят злополучните плочки, но не било писано на транспорт от тяхна страна да разчитаме. Накрая се принудихме да отидем сами да си ги взмеме от магзина им и с това одисеята с декор плочките приключи.
След поръчката почнахме да уговаряме дата за транспорта им; пост фактум разбрахме, че са ни оставили дата за транспорт далееееч- далеч напред в бъдещето, 3-4 седмици след поръчката и оставеното капаро. Никой не се свърза с нас да предупредят, че сме планирани за тогава, а върхът на наглостта беше, че излъгали мъжа ми, че се опитвали да се свържат с мен, но не съм отговаряла на телефона!!!! Един кратък преглед на разговорите от последната седмица в историята на телефона ми ме убеди, че и в този случай безочливо прехвърлят отговорността от собствените си бездействия върху нищо неподозиращия клиент...