Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Баня Стил - в Младост-4 - оплакване и запитване

 • 11 652
 • 22
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 1 380
И аз се присъединявам към недоволните от Баня стил.
Първо лъжат клиентите и им продават ниско качество за първо , цените обаче са все Като за първо.
Има абсолютно несъответствие между обявения размер и реалния ... дори при реалния две плочки ми бяха с различни размери.
Да не ви казвам какво рязане падна ... и колко лепило отиде за изравняване.
Честно казано толкова съм разочарована, че ще пратя снимки до Агенцията за защита на потребителя ... една глоба може да им подейства отрезвяващо.

# 16
 • Мнения: 964
За друг магазин за "баня", но ... четете ... :
Магазин „Макензи“ или как се купуват плочки по български
Не съм очаквал! Наистина не съм! Искам да си купя плочки за банята, а получавам напълно безплатно и допълнителна услуга – психоаналитик по … не, не по домовете, по магазините. Но да започна отначало. С жена ми правим ремонт на един апартамент. То правим е много силно казано, аз съм по правенето, тя естествено ми намира грешките, които са ми убегнали да забележа и дава идеи. И понеже вече имам опит си знам, че нейните са най-добрите. Затова си слушкам и просто ако нещо много не ме кефи възразявам „ама тия няма ли да са много хард“, примерно.
И така, тя харесва едни плочки, имитация на камък. Приемливи са. Избрани са! И всякаква промяна би била много сложна впоследствие. Речено сторено. Чакаме нашият велик майстор (но не масонски, а плочкаджия) да се освободи и след месец-два оправяне на бани на близки роднини и братовчедки, майсторът вече е свободен. Отиваме да купуваме плочките. От „Баня Стил“ сме ги избрали, там отиваме. Обаче – няма ги, нещо тирът се бавел. То бая голямо бавене ще да е, сигурно с кораб са пътували (за тях знам че като е лошо времето доста закъсняват, имам опит с едни мебели, но това е друга история). Питам ги кога ще дойде – след две седмици. Брех, ми моят майстор като види такова чакане, като нищо ще намери още някоя братовчедка или друго роднина с баня за правене и аз увисвам. И какво да се прави в този век на информацията освен – чичко Гугъл. А чичко Гугъл е мъдър и знае всички. Веднага ми показва към 43 хиляди резултата. Лесна работа, тръгвам подред. И не щеш ли, още на третия попадам на магазин „Макензи“, които освен всичко ги имат налични. Ей това се казва късмет. Искам им проектче – няма проблеми, срещу скромната сума от 50 лева, която при това се приспада от цената на плочките ако купиш от тях после. То няма от кого друг да купя де, но си мълча и се радвам, че ще си получа проекта. А от него ще се сметнат необходимите количества. Звучи разумно и много добре измислено. Тичам в първия възможен момент до магазина (вторник, щото в четвъртък да е готов проекта, а в петък до 15 часа товари камиона). Но отново проблем ( де тия плочки баш избрахме, голяма липса ги хванала). Серията е модерна, има си тъмна и светла плочка, че даже и декорна. Много хубаво дотук, ма жена ми иска комбинация и от светлите, и от тъмните. А за зла врага тъмните са на изчерпване. Имали към 6 квадрата. С едно „дано стигнат тия 6 квадрата“ на ум запрятам ръкави, и нали сме в информационни век, свалям плочките от сайта, бам в Аутокада (като не знам други програми) и почвам да творя. Ама нещо не ме свърта. Трябва да видим проекта в четвъртък сутринта и да го одобрим, но като знам как е по наш’те ширини, нищо чудно да се забавят нещо. И за всеки случай, контролно минавам през магазина с сряда вечерта. Не щеш ли, такава радост за очите! Като влизам и моята баня на единия компютър отворена. Леле, като ми стана драго, само не ги разцелувах тия момичета.
„Аз сега го приключвам проекта, само да сметна тъмните колко са, че нали са малко в склада!“
Брех м..а му с…а, гледам проекта и се дивя. Там дето има мивка, под нея, дето трябва да се наведе човек за да погледне сложени от тия, малкото на брой тъмни плочки. Ами сега, нали и тях ще брои, няма да стигнат за другите места. То и проекта като гледам, без никакъв вкус направен ами ей тъй, да има нещо като отправна точка за разговор. И се не въздържах. Вече месец не спя, бачкам като черноработник на апартамента, за да се подготвят нещата за „Великия майстор“ и как ми се отрони от устата: „Тоя проект е смешен, направен е само за да има нещо“.
Леле като се разфуча оная ми ти продавачка, пардон, собственица! Как съм смеел да и обиждам проекта?! Цял ден се кюравчила над компа за да го направи (бе то аз к’во съм виновен, джанъм, ако си некадърна? На Аутокада направих 2 варианта за час, ти на специалната програма цял ден и недовършен още, ама айде, не и го казвам, да не я засегна съвсем). А тя се пали от своето гориво и продължава: „Ето ти петдесетте лева, вземи си ги и се махай! Дай само разписката дето ти написах за тях! Тъмните плочки свършиха, няма вече от тях, продадени са“. Гледам, усмихвам се неловко и не мога да разбера къде се намирам. „ И ти какъв инженер си бе?!“. Ех, защо не изтрих автоматичния подпис от мейла си, че сега да ме соли… „ Вместо да сложиш конзолна чиния си сложил моноблок на схемите“. Малко се изненадах, но дет’ се вика, всеки може да сгреши, може и моноблок да съм сложил. „Може ли да видя къде съм го сложиш“ – ама като агънце питам, да не ме изхвърли. Показва ми схемата, ми то напред от стената си стърчи чинията, пък отзад какво има нея к’во я интересува. Опитвам се спомена, че това е без значение, щото плочките са на гърба на чинията, пък отзад е структурата. „Да-а-а, ама и отзад има значение“.
Явно наистина не струвам като инженер, щом си мисля, че нея я интересува стената с плочките, пък тя и отзад гледала, нещо е явно важно, което на мен ми убягва. Посоли ме още доста, закъснявала за родителска среща заради мен.
Добре, че не беше в мен бележката за 50 лева за проекта. Това, че не успяха да ми върнат парите ми вдъхваше минимална надежда и ситни капки оптимизъм. И аз като н….н си излязох и умърлушен се чудя да звъня ли на жената, да и кажа че плочки няма и или трябва да избираме други, или покрай забавянето на доставката си губим „Великия майстор“. Решавам смело да предложа идея. Да отидем на следващия ден, четвъртъка, когато и без това трябваше да си получим проекта с кутия бонбони. Да се извиня.
Ето и следващия ден. Купувам бонбоните, отиваме. Извинявам се за вчерашния ден, усмихвам се глуповато и се надявам да ми продадат заветните плочки. А фурията дето ме емна предния ден ме хвана и пред жена ми: „Ти си такъм, обиждаш хората, така се държиш с всички, убеден съм, нали?“ и гледа жена ми в очите- Тя какво да каже завалийката, мънка „И аз се чудя как го търпя вече …“. А онази, накокошинената продължава: „Ето, казах ли ти, те тези си личат, той е насилник!“. Тук вече едва се сдържам да не се захиля. То и безплатна консултация при психоаналитик си получих, освен плочките и скъсаните нерви.
Е, колежката и все пак ни продаде плочките, но си струва да се опита от психоанализата на другата, по-високата. Ако Ви предстои пазаруване на плочки, в Макензи ще получите три в едно – плочки, проект, който за нищо не става, а е само отправно точка за разговор и психоаналитична сесия. Последната е промоционална само ако си отворите устата, че нещо не Ви кефи.


Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 12:24 от bachkator

# 17
 • с трима мъже :)
 • Мнения: 2 680
Хахаха .... посмях се с тая история.... така е то...живеем в държава на абсурдите Simple Smile И аз днес бера ядове - чакам вратите на банята, гардеробите, шкафовете, щорите и комарниците ... всичко от по-миналата седмица закъснява, ама то щото ... навсякъде на 100% сме платили предварително и сега никой не му е зор, че ние, тук, вкъщи, чакаме Sad

# 18
 • Мнения: 13 663
Магазина на Баня стил в Младост /до Технополис/ беше последния, който посетихме, заради всички негативни мнения, които прочетох тук. И страшно много съжалявам, че изгубихме толкова време в обикаляне. Магазина е доста голям, има страшно много мостри, а консултантката, която ни обслужи беше перфектен професионалист. Отдели ни страшно много време, показа ни и ни предложи много неща, помогна ни много в избора и беше много изчерпателна, търпелива и подробна в обясненията за всичко, което ни интересуваше. Купихме почти всичко за банята от там, освен плочките, които бяхме взели вече от друг магазин и всичко беше наред. Поръчахме ги в събота и във вторник отидохме да си ги вземем. Жената ни звънеше по телефона и ни уведомяваме за цялото движение на поръчката от заявката до получаването. Изключително доволни останахме от този магазин.

# 19
 • с трима мъже :)
 • Мнения: 2 680
Дано се оправят в обслужването. Аз това искам. Защото въпреки, че сме разочаровани от последните ни пазарувания там, аз пак си настоявам да си пазарувам от този магазин заради наличностите, хубавите стоки и хубавите цени. След няколко месеца къщата ни ще е готова и ще се наложи отново да пазаруваме там солидни количества.

# 20
 • Sofia
 • Мнения: 3 713
Баня стил на бул. България са по-добре, макар че и те забавят поръчки.

# 21
 • Мнения: 714
Ами аз съм безкрайно доволна от магазина им на бул.Стамболийски. Момичето, което ни обслужваше, Мария,
 беше наистина много компетентно и отзивчиво. Направихме две бани, за които тя ни направи проекти,съобразявайки се с моите желания и корекции. Въпреки, че бях досаден клиент, обслужването беше винаги много любезно. Така че, не редно да заклеймяваме веригата, заради отделни хора.

# 22
 • София
 • Мнения: 26
Аз съм доволна от Баня Стил до този момент. Обслужи ни Велислава, компетентно и бързо!

Общи условия

Активация на акаунт