Пазаруване от Amazon - тема №73

• 117 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Получих тези Caprice № 37 от Amazon DE.
Обувките са много хубави, аз съм 36-36.5, с леко широк крак, затова поръчах 37, но за огромно мое съжаление са ми леко големи, ще ги пусна за размяна най-вероятно.

И аз току-що взех моите Caprice № 37
Страхотни са! Нося 37 и ми са точни.
Благодаря на дамата, която ги сподели Kissing Heart
Може ли да сложите нормален линк - така не мога да ги видя

# 406
Обувките са много хубави, аз съм 36-36.5, с леко широк крак, затова поръчах 37, но за огромно мое съжаление са ми леко големи, ще ги пусна за размяна най-вероятно.

Може ли да сложите нормален линк - така не мога да ги видя

Но защо?!?
https://www.amazon.de/gp/product/B06WWFWGR4/ref=oh_aui_detailpag … ;tag=bgmammade-21

# 407
Някой да получи от евтините филтри на Brita, при мен още стоят No stock ?

# 408

А би ли казала как усещаш подметката,не е ли много тънка? И елегантно ли изглеждат на живо обувките,че на картинката ми се виждат много ежедневни?

# 409
  • София
Някой да получи от евтините филтри на Brita, при мен още стоят No stock ?
И моите така, получих от 8 паунда, а тези без промяна

# 410
  • here and now

Чакам и тази рокля на Десигуал https://www.amazon.es/dp/B06XNZ3X1F/ref=pe_3310721_185740151_TE_item_image цената й е прилична..
Роклята на каква цена я поръча?
Малко по малко, но и на тази цена е добре, според мен. Подобни модели могат да паднат само до около 60 - 70 лева, фен съм на тези рокли, имам няколко подобни модела и следя цените.
Blush
И тук ударихме сходство. Памучните им са по-добри. Но след като съм ги вземала от виповете на доста по-изгодна цена, някак ми се струват скъпички, особено за изкуствена материя.
До какъв адрес ги пусна?

# 411
  • София
Пуснах я директно до тук. Разликата с това, да я пратя до превозвач беше 3 евро и ми се видя безсмислено.
Наистина памучните са супер. Тези пък имат трико отдолу и не се усеща изкуственото. А стоят много добре.
Имала съм и добри цени от амазон (19 паунда за рокля), е купих си две 😁(различни, разбира се 😁), но са рядкост. От Випа само с техните чехли и сандали се уредих Wink

# 412
  • гр. София
Имам една молба към момичетата от София. Може ли някоя от вас, ако поръчва от английския амазон да ми вземе тази каишка за куче:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00SKU7ZFK/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1 3.80 паунда е.
За момента нищо друго не си харесах от английския, а само там каишката е на тази цена. Ще бъда много благодарна! Gift Heart

# 413
  • Варна
Здравейте  bouquet, бихте ли  предложили  нещо дребно / за няколко цента /за допълване на поръчка от анг. амазон newsm78
Благодаря!  Hug

# 414
Здравейте  bouquet, бихте ли  предложили  нещо дребно / за няколко цента /за допълване на поръчка от анг. амазон newsm78
Благодаря!  Hug

Аз съм слагала линийка за 0,28п или тези пастели за 1.50п. Иначе това са всички Add On продукти:
https://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_1_1_hso_sc_smartcatego … 97&sr=8-1-acs

# 415
  • Бургас
Търсих, но не намерих. Сешоар за пътуване, т.е. сгъваем. Да има функция освен да "духа" въздух и да "смуче". Идеята ми дойде като събирах багажа и изпратих детето на ски училище сега ваканцията. Да може да си суши косата, а в същото време да може после да изсмуче и да си събере багажа в куфара, че тези ски екипировки заемат място, но са леки.

# 416
# 417
  • Варна
Alex_VM Flowers Cherry Blossom и СпункFlowers Hibiscus ,
много ви благодаря! Ще избера нещо Peace

# 418
  • Пловдив
Момичета, може ли да помоля за обяснение къде да търся банера за 5 лири отстъпка в amazon.co.uk.
Помня, че го видях накъде, но сега не го откривам, а не искам да изпусна крайния срок.
Мерси предварително!

# 419
  • София-Младост
Търсих, но не намерих. Сешоар за пътуване, т.е. сгъваем. Да има функция освен да "духа" въздух и да "смуче". Идеята ми дойде като събирах багажа и изпратих детето на ски училище сега ваканцията. Да може да си суши косата, а в същото време да може после да изсмуче и да си събере багажа в куфара, че тези ски екипировки заемат място, но са леки.
Не бях чувала за такъв сешоар с функция на прахосмукачка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт