Свалиха ме в стаята на първия етаж и на следващата сутрин дойде акушерка да ме раздвижи и заведе до тоалетната, а после ми доведоха бебето. Родих в 1:20 на 26.06, в 3 ме свалиха в стаята, в 6 ми донесоха бебчо и ми помогнаха да го закърмя. Като цяло персонала беше много дружелюбен, имаше само 2 - 3 малко по-сопнати особи, но и двамата бяхме обгрижени. Визитациите се случват редовно, а за бебетата се грижат много добре в детското отделение. Има помпа за кърма, която може да се ползва почти през цялото време. Дамите в стаята за кърмене са изключително отзивчиви и много подробно отговориха на всичките ми въпроси, включително и ми показаха как да се грижа за хигиената му.
ВИП сектора е с отделна баня и тоалетна, а стаите се чистят по 3 пъти на ден. Посетители може 24/7, което не е възможно в общите стаи. Бебето може да е при вас през целия ден и през нощта, а ако имате нужда може да го оставяте в детското отделение. Храната не е особено добре, но пък винаги могат да ви носят храна от вън. Майсторите и ремонта не ме притесниха, тъй като не минаваха през ВИП сектора, но минаваха през останалата част от отделението. Като цяло мисля, че ВИПа за мен беше най-добрия избор. Ние бяхме там 7 дни заради зелени води и инфекция при бебчо в следствие на това. Педиатрите не пускат бебчета, които не са 100% здрави да си ходят. Имат всичко нужно за тях и ако в някой момент ви потрябва нещо винаги се отзовават. Бебетата се преглеждат щателно 2 пъти на ден.
Ами мисля, че е това. Малко дълго и объркано, но дано е полезно на някого.