Свети Валентин и подаръците

• 22 973
  • 289
  •   1
Отговори
# 75

Затова най-хубаво общ бюджет и мъжът да си обръща джобовете на кухненската маса, да е сигурно, че ако иска да вкара колежка в леглото, няма да може да си помага с подаръчета.

Абе, реши ли един мъж да кръшка, ще намери начин да изкара допълнително пари или как да отклони от семейните и пак ще си начеше крастата.
Да не се отклоняваме от темата.
На мен ми е любопитно друго – спестовността на мъжа по празници дали има връзка с тишината в спалнята, или не? И то не точно цинцарлъкът, а нежеланието да отговори на очакванията на жената до себе си, да ѝ засвидетелства любовта и уважението си с мил жест. Естествено, не е задължително това да е скъп подарък – който няма желание и въображение, компенсира с пари. Който няма пари, ще наблегне на въображението. Стига желание да има обаче.
А има ли го това желание у съвременния мъж? Или зорът е само докато вкара плячката в торбата, упс, в кухнята и дотам?
А някои май и преди кухнята не си дават никакъв зор, но после реват по форумите, че днешните жени са меркантилни, че няма сериозни момичета за женене и прочие мрън-мрън-мрън...
Той щом за една роза се цигани и се прави на интересен, смятай какво ще стане, когато жената роди... Ще я нарита още на третия ден на тръстиката, че да не би мамин Мунчо да се озори да издържа жена и деца... Ох, извинявам се пак, това с тръстиката е остарял израз, съвременният е "да гребе".

# 76
А защо другите поводи заслужават, а този не?

другите са персонални и са за самия човек, а не измишльотина, при която примерно Петя от третия етаж ще получи подарък, защо и аз да нямам, нима не ме обичаш...сещаш ли се ? Simple Smile Smirk
Има логика в това, което пишеш, но самият св. Валентин не предполага скъпи подаръци, а по-скоро символични- шоколад, бутилка вино, цвете. Идеално е да подариш шоколад и бутилка вино, които да си изконсумирате после двамата в леглото. Никой не е казал, че е задължително. Ако ти се празнува, празнуваш. Ако не, недей. Какъв е проблемът?

# 77
Проблемът е, че момичето ще се надява, а той се чуди как да се скатае.  Laughing

# 78
Не ми се вярва, освен ако не са хвърлили око на някоя колежка и се опитват да я вкарат в леглото.  Thinking

Затова най-хубаво общ бюджет и мъжът да си обръща джобовете на кухненската маса, да е сигурно, че ако иска да вкара колежка в леглото, няма да може да си помага с подаръчета.

Той затова авторът набляга на духовното.

# 79
проблемът е, че на авторът шоколадът, виното и/или цветята му се виждат твърде много

# 80
Умният мъж ще накара жената да се чувства специална и без подарък, глупавият мъж ще ѝ развива теории, че я обича не само на 14-ти.
Това ще го принтирам, ще направя стикери с този надпис и ще ги лепя на челата на мъжете.

# 81
Ако мацката е на безвъглехидратна диета може да смени шоколада с филе "Елена", пак ще се зарадва. Седем лева филе "Елена" (или шоколад Линд на промоция) и седем лева вино(също от промоциите) общо прави 14 лева за 2 неща, т.е. 14.02, не е ли романтично! Струва ли си за 14 лева пазар в Лидл да се вдига такава пара? Ако иска нещо по-така, може да включи и годината за още по-романтично.

# 82
  • Ямбол
2018 секунди секс.

# 83
Толкова много?  Crazy
Стиснатите мъже и в леглото са стиснати обикновено. Много внимават да не се прекарат.

# 84
Не се сещам за много нематериални подаръци, които да подариш на половинката си, затова аз се придържам към материалното Laughing . Може да е една кутия бонбони, но е някакъв жест. Може и да е нещо малко, но със сантиментална стойност. Не виждам защо човек би се стискал за някакви 10-20 лева, разбира се, има и жени, които сигурно искат далеч по-скъп подарък, но това е отделна тема.

# 85
Ох, бе, Лилянааа JoyJoyJoy Но си много права, ако се стараем да е по-бюджетно, това е идеалният подарък.

# 86
Авторе, а на личните празници как засвидетелстваш любовта си, че ми убягна?

# 87
  • Ямбол
Все пак всяка година ще увеличава с една секунда.

# 88
Умният мъж ще накара жената да се чувства специална и без подарък, глупавият мъж ще ѝ развива теории, че я обича не само на 14-ти.
Това ще го принтирам, ще направя стикери с този надпис и ще ги лепя на челата на мъжете.
И на мен ми харесва това изказване - материалният подарък е средство, не самоцел. Целта е посочена много добре по-горе, а средствата при различните хора се различават. Например това за стихотворенията ми даде и на мен добра идея, която не съм ползвал от известно време и ще е супер за романтична изненада Simple Smile

Иначе си представям какъв майтап ще бъде, ако някой от съпрузите на типичните активни (по тези теми) форумни потребителки с 10-20+ години брак, изтегли всичките спестявания на семейството, вкл. парите за черни дни и сметките на децата и купи някоя диамантена огърлица, за да се покаже щедър Simple Smile))

Най-добрият вариант е жената да се кара да се чувства специална и на 14ти и на 8ми и на всички празници и извън празниците, защото празниците (дори съвсем измислените) съвсем не са достатъчни Simple Smile

Все пак тук трябва да се отбележи, че във всяко нещо има реципрочност и както жената смята, че трябва партньорът ѝ да я кара да се чувства специална, така и мъжът заслужава същото поведение. И нямам предвид изненадваща свирка, което често се изтъква по темите като "нещо специално" за любимия половин.  Любопитно ще ми е да прочета и какво правят жените за любимите си партньори. За обратната ситуация (какво би трябвало) сме чели много Simple Smile

# 89
       Ако трябва специално някакъв празник, за да подариш нещо на любимата си жена - тази връзка я пиши в графата несполучливи.

Съгласна. Но какво пречи щом толкова обичаш любимата жена И на празника да й направиш някаква изненада? Не иде реч да си нацупен морж 364 дни в годината и само на 14.02 да си влюбен делфин. Ако един мъж попринцип обича да прави изненади, за него няма да е зор да измисли нещо дребничко на дата, в която много хора виждат повод за това. Повод и възможност да зарадват любимия. Не мъчително задължение и принуда с пищов, опрян в слепоочието.

Янечек, на 8ми март нашия шеф (така де, ръководителя ми) винаги носи по едно хубаво цвете за всички жени от катедрата. Много готин жест е. За справка, той е в пенсионна възраст, но никога не е пропускал възможност да направи жест и да бъде кавалер.

Общи условия

Активация на акаунт