На море в Турция - тема 49

• 135 892
  • 803
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря , Роже 😊

# 496
Здравейте, за един юбилией (50 години) искаме да се комбинираме и да подарим екскурзия до Турция на море. Нещо като 5 дни all inclusive. Можете ли да ми препоръчате място, хотел, екскурзия? Не съм била на море в Турция и хич не знам къде е готино и какво да търся?

# 497
  • Пловдив
Вече мога официално да се похваля - 06.06 Адалия Елит ни очаква 😎😋
Поздравления.В крайна сметка от къде резервира и със самолет ли,защото нали това беше проблема местата в самолета?

# 498
Вече мога официално да се похваля - 06.06 Адалия Елит ни очаква 😎😋
Поздравления.В крайна сметка от къде резервира и със самолет ли,защото нали това беше проблема местата в самолета?

Да, със самолет сме. С New wave holidays резервирах.

# 499
Здравейте, за един юбилией (50 години) искаме да се комбинираме и да подарим екскурзия до Турция на море. Нещо като 5 дни all inclusive. Можете ли да ми препоръчате място, хотел, екскурзия? Не съм била на море в Турция и хич не знам къде е готино и какво да търся?

Дайте някакъв ориентировъчен бюджет. Мисля че района на Мармарис ще ви бъде най подходящ за случая

# 500

Дайте някакъв ориентировъчен бюджет. Мисля че района на Мармарис ще ви бъде най подходящ за случая
Около 300 лв на човек. Може и за по-малко нощувки да е.

# 501
Nuri_05,
Благодаря много за споделената информация!  bouquet
В турските медии има ли някакви статии и прогнози за нивото на ранните записвания спрямо минали години.

# 502
  • Пловдив
Тази сутрин в турските медии имаше статия за Риксос Премиум Белек .Миналата седмица в хотела е имало индийска сватба с гости от 1200 души.Стоиноста на сватбата е минала 1 000 000 долара.Гостите и младоженците останали супер доволни от хотела и обслужването.До края на годината се очаквали още 6 индийски сватби.а през април очаквали 4 холивудски звезди.От почиващите през този месец в този хотел ще очакваме коментари.

Ехх,тоз Риксос.Мечта ми е отдавна ,но много скъп.Не падат цените .Дали ,ако изчакам до септември,ще имам щанс за ниска цена?
Кои агенции го предлагат и  коя дава по -ниска цена?

# 503
  • Русе
Да тази година очакват над 5,7 милиона туристи от Русия и Украйна.Миналата година е имало покачване спрямо 2016г. ,но за тази година пишат,че ще бъде рекорд на руски туристи.Сезона в Анталия за повечето е започнал комбинирали почивка море и ски.На 30 мин.от Анталия имало местност Саклъкент ски център и руснаците  подкарали две в едно.Очакват още по-голям брой японци,араби и иранци ,турците също подкарали ранни резервации спрямо миналата година били двойно повече.

# 504
Здравейте, група! Страхотни сте!
Имаме резервация за Aurum didyma beach and spa, която наближава и в мен се породи въпрос.
На някой ще му се стори тъп най-вероятно, но за мен не е Simple Smile. С деца сме на 3г и почти на 1 г. Вълнува ме проблема с тоалетната Simple Smile в хотела. Тези от вас, които са с деца как се справяте - има ли необходимите адаптори за деца към тоалетната чиния? Каква е практиката по хотелите? До сега не съм ходила в Турция и идея си нямам.

# 505
  • София
Здравейте, група! Страхотни сте!
Имаме резервация за Aurum didyma beach and spa, която наближава и в мен се породи въпрос.
На някой ще му се стори тъп най-вероятно, но за мен не е Simple Smile. С деца сме на 3г и почти на 1 г. Вълнува ме проблема с тоалетната Simple Smile в хотела. Тези от вас, които са с деца как се справяте - има ли необходимите адаптори за деца към тоалетната чиния? Каква е практиката по хотелите? До сега не съм ходила в Турция и идея си нямам.

Не мисля, че има. Питайте обаче на рецепцията, че миналата година търсихме леген и нямаха.

# 506
  • Стара Загора

Около 300 лв на човек. Може и за по-малко нощувки да е.
Здравейте, след като казвате да е около 300 лв на човек, това със сигурност означава, че ще пътувате с автобус. А това е най-малко 14-15 часа( зависи от това колко ще чакате на границата и после за ферибота), дори и до най-близките дестинации около Кушадъсъ. Та след като ще е така, според мен не си струва такова пътуване да е за по-малко от 5 нощувки.Съответно цената говори или за м.май или към края на септември. Аз лично препоръчвам септември, защото водата ще е по-топла, май месец ще е студена, както и времето. Отделно трябва да се спрете и на някой по-сносен хотел, поне с 4 звезди, иначе може да намерите нещо по-евтино, но ще е с 2-3 звезди и ще се разочаровате! Зависи дали ще ползвате само басейн или искате и плаж. Много са критериите. Лично аз ви препоръчвам Турция и като цена и като обслужване! Ако имате някакви други въпроси пишете! Успех!

# 507
Tihimira Fereva,
Благодаря за споделеното. А вие кой курорт препоръчвате?

# 508
  • Пловдив
Идете в Сиде.Хотели има на средни цени и плажа е хубав.

# 509
    Изразяваме силно възмущение, от своеволието на някои туристически агенции за екзурзии и такива  обявени като "не задължителни".При закупуване на екскурзията,  се получава обрат в условията и нагло поведение.Започва се изброяване на поне 15
екскурзии, за част тях /по избор/  трябва да заплатиме "желателно" още тук в България в евро....../обявени екскурзии в случая за 290 евро - 26/04/18г. Истанбул- фирма "Ники М ЕООД".
    Закупихме със съпругът ми 2 бр.ваучери за Истамбул за 158 лв. лв./2х79 лв./.Оказа се, че трябва да заплатиме допълнително поне по 150 евро на човек иначе сме "не коректни клиенти и не е редно да ни закарат до там ,а ние да си вършиме други работи" -
 край на цитата! Представителката на тур.агенция "Ники М"ЕООД,ни обясни, че с тези пари които сме заплатили по обявената оферта не можеме да си заплатими пътя+ 2 -те нощувки.Офертата е пусната в Грабо за Истанбул през месец април/18г..За нас решението беше да ни върнат парите /нямаше проблем/. Питаме, трябваше ли да си губиме времето, да предоставяме лични данни,а дори нещо по-вече поискаха освен личните карти и задграничните паспорти и вписване на всички данни....?  На въпроса защо е необходим предварително зад.паспорт служителката  се обоснова с "проверка на валидност".Има ли институция която защитава правата ни ?Уточнявам фирмата "Ники- М ЕООД" не ни дължи пари,но меко казано се изгаври с нас.Как така обявена цена на дадена екскурзия се оказа в пъти по-висока?Няма ли финансова институция или данъчна проверка?Знае ли някой колко пари в евро се събират на ръка нерегламетирано/без данъци/в рейсовете?Защо се чувстваме омерзени ,подведени и излъгани?Защо тур.агенции и водачи си позволяват неконтролируемо, да притискат пътуващите в рейса и да събират в найлоново пликче купчина пари без издаване на какъвто и да е документ? Никога няма да ползваме предлаганите оферти на посочената фирма "Ники М ЕООД".За нас  фирмата е крайно некоректна и подава невярна информация за което би трябвало да носи наказателна отговорност и  някоя институция да се си свърши работата.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 16:21 от Соня Тачева

Общи условия

Активация на акаунт