На море в Турция - тема 49

• 135 894
  • 803
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте ,
някой има ли впечетление за Фиеста Травел.Работят с немски туристически оператори и цените са им много добри спрямо нашите агенции.
https://www.fiestatravel.bg/nachalo.html
https://www.dertour.bg/nachalo.html

[/quote
]
Момичета .
И аз се интересувам от тази агенция .Някой резервирал ли е чрез тях?

# 481
Здравейте!

Прегледах набързо темата, но не открих мнения за Еphesia holiday beach в Кушадасъ.
Офертата за 4 членно семейство в края на май месец ме устройва, и до утре трябва да реша дали да капарирам. Ако някой е почивал в последните 2-3г. ще помоля да сподели отзиви.
Интересува ме анимацията им, храната, забавленията за деца?

Наистина много бързо се свършват местата за Турция тази година, Блу Скай и Палм Уингс, за периода в който поисках ценови оферти  вече са на Стоп Сейл ми сподели жената от агенцията.

Ephesia Holiday Beach е добър избор за семейна почивка! Препоръчвам!

Ние бяхме там миналата година в началото на септември. За анимацията не мога да дам кой знае какви отзиви, посещавахме само вечерните програми, всяка вечер бяха различни, доста забавни, стараеха се хората. Всяка вечер, както навсякъде, имаше детска дискотека, отделно мини клуб за децата през деня, също вечер работеше мини лунапарк с въртележки, интересно им беше на децата. На нашите деца ( 6г. и 8 г.) основно забавление им бяха басейните- има за всеки вкус и възраст- както релакс басейни- с различна дълбочина, така и един с 6 пързалки, отделно детските басейни са с много пързалки и атракции. Има един басейн, доста плитък, който пише, че се подгрява, предполагам, ще има нужда май- началото на юни, когато водата е още хладна.

Територията е изключително равна и компактна, дори рецепцията е изнесена навън, а не е с типичното лоби, не е пренаселено, плажът е пясъчен, според някои е доста тесен, на нас ни беше добре, още повече че не ни е бил основен критерий при избора на хотел, няма камъни във водата. Хотелът е чист, стаите се почистваха ежедневно. Тъй като хотелът участва в "Син флаг" в стаите пише, че гостите определят дали хавлиите да се сменят всеки ден или не, примерно ако ги оставиш на земята- това е знак да ти ги сменят, ако са на закачалка, еди какво си и т.н., не помня точно. Интернет в стаите няма (поне не и безплатен), но около рецепцията е безплатен и доста добър.

Храната беше вкусна и достатъчна, може би на моменти леко еднообразна, но имаше всичко необходимо за всеки вкус. Всеки ден след 14,00, ако не се лъжа имаше сладолед (децата бяха във възторг Simple Smile)

Хотелът е отдалечен от центъра на Кушадасъ, но пък е близо до Кипа и търговски център. Единствен минус, не по вина на хотела обаче, беше че за целия ни престой така и не дойде представител- Айлин или не си спомням името на другата, въпреки неколкократните им обещания, но и това не е болка за умиране!

Ако имаш други въпроси, ще се радвам да отговоря! Simple Smile

# 482
  • София
Нелка за този период ще изпукате от жега.
Ние сме меко казано топлолюбиви, а и няма как по-късно. А и с Малчо на 2,5 години по обяд ще се спи, нямаме шанс за цел ден плаж.

# 483
И нашата група направи резервация! След дълго проучване се спряхме на Сиде Премиум. Дано не се разочароваме! Bus

# 484
  • Пловдив
Не се тревожете тази година доста българи ще са там както в Камелиите,Von- Сиде.Но рекорда държи Лонисера.Така,че ще има много мнения.

# 485
stel.ka , много благодаря за изчерпателния отговор по въпроса ми за Ефесия ! Simple Smile

# 486
Някой знае ли нещо за New wave holiday? В крайна сметка при тях намерих места, макар и на доста по-висока цена. Но пък при другите е или още по-скъпо, или нямаше места. Като гледам много голяма част от хотелите са с по-високи цени и ако трябваше да се съобразя с първоначалния бюджет, щях да резервирам по-нисък клас хотел за една камара пари и щеше да ме е яд после, та реших като е гарга да е рошава 😀 (и да се лишим от някой уикенд на басейнче тук за сметка на почивка в Турция)

# 487
  • Бургас
Кой район на Анталия е най-добър ? Двоумя се между два хотела -единия е на 3 км от Белек, а другия на 15 км от Сиде и Манавгат. Става въпрос за Turan World и Sentido Letoonia golf resort.
Има.ли интересни неща за разглеждане и шопинг на двете места?

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 22:28 от miss july

# 488
  • Пловдив
Кой район на Анталия е най-добър ? Двоумя се между два хотела -единия е на 3 км от Белек, а другия на 15 км от Сиде и Манавгат. Става въпрос за Turan World и Sentido Letoonia golf resort.
Избери Sentido Letoonia golf resort по-висок клас хотел е .

# 489
  • Бургас
Избери Sentido Letoonia golf resort по-висок клас хотел е .
И аз клоня към него Simple Smile

# 490
Вече мога официално да се похваля - 06.06 Адалия Елит ни очаква 😎😋

# 491
  • Русе
Тази сутрин в турските медии имаше статия за Риксос Премиум Белек .Миналата седмица в хотела е имало индийска сватба с гости от 1200 души.Стоиноста на сватбата е минала 1 000 000 долара.Гостите и младоженците останали супер доволни от хотела и обслужването.До края на годината се очаквали още 6 индийски сватби.а през април очаквали 4 холивудски звезди.От почиващите през този месец в този хотел ще очакваме коментари.

# 492

Честито и ще чакаме подробни отзиви като се върнете. Много съм му хвърлила око на Адалията.

# 493
Тази сутрин в турските медии имаше статия за Риксос Премиум Белек .Миналата седмица в хотела е имало индийска сватба с гости от 1200 души.Стоиноста на сватбата е минала 1 000 000 долара.Гостите и младоженците останали супер доволни от хотела и обслужването.До края на годината се очаквали още 6 индийски сватби.а през април очаквали 4 холивудски звезди.От почиващите през този месец в този хотел ще очакваме коментари.

Ехх,тоз Риксос.Мечта ми е отдавна ,но много скъп.Не падат цените .Дали ,ако изчакам до септември,ще имам щанс за ниска цена?

# 494
  • София
Браво, Ванилия! Супер хотел:) Много ще Ви хареса!
Като отидете в хотела, ако искаш потърси в ресторанта Songül. Тя е сервитьорка на около 25 години. И и предай много поздрави от Росен и Мая. Така ще имаш на разположение отлично обслужване през цялото време и добра приятелка, която ще ти бъде от изключителна полза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт