На море в Турция - тема 49

• 135 895
  • 803
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!

В търсене съм на подходящ хотел за деца в Анталия,  ноне мога да избера къде- Лара, Белек, Сиде.. За първи път ще почиваме там, със самолетна програма, вероятно началото на юни. Къде е по-скокойно за почивка?

Почивка с деца и спокойно място , за мен са взаимноизключващи се понятия 😀

Кажете какво точно търсите, какви изисквания имате , ориентировъчен бюджет,  колко са големи децата?
По-добре според мен разгледайте хотелите и на трите места , набележете това, което ви харесва и след това избирайте между самите хотели, а не според курорта.

# 451
Здравейте,
следя редовно темата и се ориентирах към курорт и хотел,но ме интересува дали някой може да изкаже мнение за агенция Партнер Травел.
Тази агенция предлага много добри цени за хотела,който харесах,но не успях да открия коментари за самата агенция.Ще съм благодарна,ако някой си изкаже мнението.

# 452
Сега ми звъннаха от агенцията - нямали места в самолета за целия юни Sad

# 453
Здравейте ,
някой има ли впечетление за Фиеста Травел.Работят с немски туристически оператори и цените са им много добри спрямо нашите агенции.
https://www.fiestatravel.bg/nachalo.html
https://www.dertour.bg/nachalo.html

# 454
  • Варна
Оставам с впечатление, че българските туроператори, които предлагат Турция, разполагат със силно ограничени бройки за самолетни екскурзии. Още миналата година ми бяха казали, че места по хотелите имало, но за самолетите - не.
Palm Wings веригата, мисля, я предлага изключително "Ориент".

Друг вариант е да пътувате с Тюркиш,обаче е с прикачване в Истанбул и времето на пътуване се удължава,правила съм го от Варна,цените на седалките са същите,но пътя е по-дълъг,в единия случай с агенция е час,час и малко,в другия може да е половин ден,но пък можете да си изберете часа на пътуване и да не губите дните от почивката,успех!

# 455
  • София
Сега ми звъннаха от агенцията - нямали места в самолета за целия юни Sad

Аз намерих самолетни билети в Акватур, опитай при тях!

# 456
Здравейте!За почивка през месец юни кой от турските курорти препоръчвате?
Разгледах оферти и виждам че повечето са за периода след август ,септември.И самолетни и автобусни.А ние искаме да почиваме през юни и да направим една хубава морска почивка-с много слънце ,забавления,екскурзии и т.н.

Къде видя,че не предлагат?

В емералд гледах

# 457
Разгледах оферти и виждам че повечето са за периода след август ,септември.И самолетни и автобусни.А ние искаме да почиваме през юни и да направим една хубава морска почивка-с много слънце ,забавления,екскурзии и т.н.
Може би, защото за юни много от хотелите вече са на stop sale...

боже,а от кога трябва да започна с резервацията за Юни?Явно съм закъсняла Rolling Eyes

# 458
Eвтините почивки в Турция ще останат мираж, очевидно.
Българският турист веднага ще потърси друга ниша, защото Турция беше вариант точно заради конкурентните цени. Когато и този фактор (парите) отпадне, предвид не особено спокойната обстановка там, таргетът от туристи ще потърсят друга алтернатива.

# 459

боже,а от кога трябва да започна с резервацията за Юни?Явно съм закъсняла Rolling Eyes
Ноември.декември Simple Smile Нашия хотел е вече със 124лв отгоре

# 460

Ноември.декември Simple Smile Нашия хотел е вече със 124лв отгоре

ясно Hug

# 461
  • София
Българският турист веднага ще потърси друга ниша, защото Турция беше вариант точно заради конкурентните цени. Когато и този фактор (парите) отпадне, предвид не особено спокойната обстановка там, таргетът от туристи ще потърсят друга алтернатива.

То друга алтернатива няма. Всичко е по-скъпо.

# 462
Скрит текст:

То друга алтернатива няма. Всичко е по-скъпо.
Когато и "евтиното" стане скъпо, ще се появят такива.
Туристите ще започнат да избират по-скъпи дестинации, които ще са по-"атрактивни".

# 463
Съгласна съм и аз с това мнение , докато се наканим да резервираме , цените скочиха драстично и ме е яд , че толкова време се чудихме .....
Освен голямо поскъпване , забелязах и че Емералд вече искат 50% капаро!

# 464
От вчера и аз забелязах чувствително покачване на цените в Емералд /поне при хотелите, които аз следих/ плюс плащане на 50% депозит до края на февруари. А отделно датата 20.06 въобще изчезна като вариант на предлагане. Голямо търсене тази година. Последно като резервирах за Турция 2016г. запазвах чак май месец и нямах проблеми за края на юни.

Общи условия

Активация на акаунт